Flyrejse og bagage


Betaling på flyet | Bagage | Indtjekning | Regler for gravide | Flyforsinkelser | Kørestol på flyet | FlyselskaberMad og drikke på flyet | Siddepladser og tilvalg på flyet


Vigtig information – Samsung Galaxy Note 7

På grund af den seneste tids uheld med den nyeste version af Samsung Galaxy Note7; hvor det er blevet rapporteret, at telefonerne er brudt i brand eller er eksploderet under opladning, ønsker vi hermed at dele denne meddelelse.  

Samsung hjemkalder disse enheder, og FAA (American Federal Aviation Administration) har været ude med advarsler om at tilslutte eller oplade disse enheder om bord på et fly eller opbevare dem i indchecket bagage. 

Dette har medført at visse flyselskaber har forbudt anvendelse og opbevaring af denne smartphone på flyet, se venligst hvilke selskaber nedenfor:

  • TUIfly Nordic
  • Norwegian Air Shuttle
  • SAS Scandinavian Airlines
  • Jet Time
  • Freebird Airlines
  • Sun Express 

Læs mer på hvert enkelt flyselskabs hjemmeside, da reglene kan variere en smule. 


Betaling på flyet

På Freebird Airlines og SunExpress kan du betale kontant med euro og med danske, svenske eller norske kroner afhængigt af afrejseland. Vi anbefaler at du betaler med euro (gerne i mønter eller mindre sedler) for at undgå mangel på byttepenge ombord på flyet. Bemærk at det kun er taxfreevarer der kan betales med VISA eller MasterCard.

På TUIfly Nordic og Jet Time kan du betale kontant med euro og med danske eller svenske kroner. Du kan også betale med VISA og MasterCard.

Hos Jet Time kan du, udover ovenstående, også betale med Diners og American Express.


Bagage

Hvis I pakker i samme kuffert/taske er maksimumvægten per indtjekket taske begrænset til 32 kg (undtagen for Norwegian – se nedenfor). Eventuel bagageovervægt betales direkte til flyselskabet.

Barnevogne skal klappes sammen og pakkes i særlige beskyttelsesposer, som for det meste findes i lufthavnen (I nogle lufthavne mod betaling). Fjern skrøbelige dele der let tager skade såsom hjul og kalecher. Vær opmærksom på at vognen transporteres i flyets lastrum sammen med anden bagage.
Vi anbefaler altid at du tegner en rejseforsikring hvis du rejser med barne- eller klapvogn eftersom flyselskaberne kun udbetaler gæsterne begrænsede erstatninger for bortkommen eller beskadiget bagage.

Skarpe genstande såsom f.eks. sakse, knive og neglefile må ikke medbringes i håndbagagen. Du må tage en begrænset mængde væske med gennem sikkerhedskontrollen.

For dig som vælger at booke kun fly/uspecificeret rejse/Lucky-rejse tilkommer en afgift for indtjekket bagage. Afgiften er 200 kr. tur og retur. Du må indtjekke 1 kolli som maks. må veje 20 kilo. Du kan maks. tilkøbe ét styk bagage per person (ej for spædbørn/børn under 2 år). 

TUIfly Nordic

Maksimalmål på håndbagage: 55 x 40 x 23 cm (ét styk håndbagage per person)
Maks. antal kilo for håndbagage: 5 kilo per person
Indtjekket bagage: Maks. 20 kilo per person (inklusive håndbagage)
Barnevogn: Gratis at medbringe
Spædbørn: Børn under 2 år kan indtjekke 10 kilo per person (ej håndbagage)
Golfudstyr: Bookes og betales inden afrejse direkte hos flyselskabet. Klik her for at komme videre.

Freebird Airlines

Maksimalmål på håndbagage: 55 x 35 x 20 cm (ét styk håndbagage per person)
Maks. antal kilo for håndbagage: 6 kilo per person
Indtjekket bagage: Maks. 20 kilo per person
Barnevogn: Gratis at medbringe
Spædbørn: Børn under 2 år kan indtjekke 10 kilo per person (ej håndbagage)
Golfudstyr: Bookes og betales inden afrejse direkte hos flyselskabet. Klik her for at komme videre.

Jet Time

Maksimalmål på håndbagage: 55 x 40 x 20 (ét styk håndbagage per person)
Maks. antal kilo for håndbagage: 5 kilo per person
Indtjekket bagage: Maks. 20 kilo per person (inklusive håndbagage)
Barnevogn: Gratis at medbringe. Læs mere her om hvordan vognen skal pakkes.
Spædbørn: Børn under 2 år må medbringe håndbagage der vejer maks. 5 kilo
Golfudstyr: Bookes og betales inden afrejse direkte hos flyselskabet. Klik her for at komme videre.
 

SunExpress

Maksimalmål på håndbagage: 55 x 40 x 20 cm (ét styk håndbagage per person)
Maks. antal kilo for håndbagage: 6 kilo per person
Indtjekket bagage: Maks. 20 kilo per person
Barnevogn: Gratis at medbringe
Spædbørn: Børn under 2 år kan indtjekke 10 kilo per person (ej håndbagage)
Golfudstyr: Bookes og betales inden afrejse direkte hos flyselskabet. Klik her for at komme videre.

Bemærk at der på enkelte afgange ikke kan bookes tilvalg.


Indtjekning

Vi anbefaler at du er i afrejselufthavnen senest 2 timer før afrejse. På skærmene i afgangshallen kan du se hvor du skal tjekke ind. Husk at medbringe dit rejsebevis og pas.


Regler for gravide

Hvis du venter tvillinger, trillinger etc. gælder andre regler end dem, der er beskrevet nedenfor, og det gælder for samtlige flyselskaber. Kontakt vores kundeservice på 70 22 31 21 eller info@remove-this.nazar.dk for at få mere information.

Uanset hvilken graviditetsuge du er i kan indtjekningspersonalet forlange, at du fremviser en såkaldt ”fit to fly”-erklæring. Hvis du ikke allerede har en erklæring med dig, så kan du få udstedt en sådan efter en undersøgelse hos lægen i lufthavnen. Dette gælder for samtlige flyselskaber. Prisen for en sådan erklæring betales af gæsten selv.

Bemærk at nedenstående regler for antal uger gælder for både ud- og hjemrejse. Hvis der f.eks. står, at den gravide ikke må flyve efter 35. graviditetsuge, så gælder det også for hjemrejsen.

Freebird Airlines

Mellem 24. og 27. graviditetsuge skal flyselskabet ved indtjekningen informeres om graviditeten, og du skal kunne fremvise en lægeerklæring som på engelsk bekræfter, at du må flyve. Det skal desuden fremgå hvor langt du er henne i graviditeten på både ud- og hjemrejsedatoen.

Mellem 28. og 35. graviditetsuge skal du kunne fremvise føromtalte erklæring ved indtjekningen, og denne erklæring må ikke være mere end 7 dage gammel, hverken på ud- eller hjemrejsen.

Efter den 35. graviditetsuge er det ikke tilladt at flyve.
 

SunExpress

Du må ikke flyve fra og med den 35. graviditetsuge. Vi anbefaler kraftigt at du medbringer en lægeerklæring på engelsk, som du kan fremvise ved indtjekningen og som bekræfter, at du må flyve. Det skal fremgå hvor langt du er henne i graviditeten på både ud- og hjemrejsedatoen.

For dig som rejser med følgende flyselskaber henviser vi til det respektive flyselskabs egen hjemmeside:

TUIfly Nordic
Jet Time


Flyforsinkelser

Selvom flyforsinkelser kun forekommer relativt sjældent, så kan dårligt vejr i afrejse- eller ankomstlufthavnen, tekniske omstændigheder eller noget helt tredje forårsage større eller mindre forsinkelser. Hvis denne situation opstår, så vil Nazars personale i samarbejde med flyselskabet gøre hvad de kan for at ventetiden skal blive så behagelig som muligt for dig og dine medrejsende.

Du kan ikke regne med at få erstatning hvis du kommer for sent til videre tilslutning, ej heller for taxi- og busrejser, for overnatning på hotel eller for omkostninger til telefonsamtaler til pårørende. I disse tilfælde anbefaler vi dig at kontakte dit forsikringsselskab.


Kørestol på flyet

Der er plads til et begrænset antal kørestole ombord på flyet. Information om kørestol gives til rejsekonsulenten ved bookning af rejsen og senest 48 timer før afrejse. Hvis Nazar ikke er blevet informeret om at du ønsker at medbringe en kørestol på flyet, så kan kørestolen blive afvist ved indtjekningen.


Flyselskaber


TUIfly Nordic

TUIfly Nordic indgår i TUI Airlines, der er i verdens største gruppe af charterflyselskaber. Denne gruppe omfatter desuden Thomsonfly i England, TUIfly i Tyskland, Jetairfly i Belgien, Corsairfly i Frankrig og Arkefly i Holland. Den kombinerede flyflåde for TUI Airlines består af omkring 150 fly, hovedsageligt Boeing 737-800 og Boeing 757-200. Tuiflynordic.dk 

SunExpress

SunExpress er et tyrkisk flyselskab, der ejes af tyske Lufthansa og Turkish Airlines. Selskabet har siden 1989 fløjet både almindelig flytrafik og chartertrafik mellem Tyrkiet og byer i størstedelen af Europa. SunExpress har en moderne flåde bestående af Boeing 737-800 og Boeing 757-200. Sunexpress.com/en

Freebird Airlines

Freebird Airlines er et tyrkisk flyselskab, der har specialiseret sig i chartertrafik. Selskabet blev grundlagt i 2001 og har samarbejdet med Nazar siden 2004. Selskabet har en ny og moderne flåde bestående af bekvemme fly af typen Airbus 320 og Airbus 321. Freebirdairlines.com

Jet Time

Jet Time er et dansk flyselskab, der påbegyndte sin virksomhed i 2006. Bag firmaet står en række danske iværksættere, og både ledelse og personale består af folk med mange års erfaring inden for den danske flybranche. Jet Times fly er af typen Boeing 737-300/737-700.
Jet-time.dk 


Mad og drikke på flyet

Flymaden er ikke inkluderet i rejsens pris, men skal bestilles senest tre dage inden afrejse. Vær opmærksom på, at drikkevarer koster ekstra og betales i flyet ved bestilling. Hvis du ønsker specialretter (vegetarretter o.lign.), skal dette bestilles senest tre dage inden afrejse.

Mad på flyet koster 150 kr. per voksen tur/retur og 100 kr. for børn til og med 11 år tur/retur.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad om bord på flyet. Dette er bl.a. for at minimere rengøringen, for at kunne kontrollere mængden af affald af hensyn til miljøet, og for at kunne minimere risici og vanskeligheder for personer med allergiske problemer. Vi kan ikke garantere, at vores flyvninger er fri for nødder. Nødder kan forekomme i maden eller bringes om bord af andre passagerer.

Ved bookinger, som gøres senere end tre dage inden afrejse til et navngivet hotel, kan vi ikke garantere mad om bord, men vi vil gøre vores bedste for at arrangere dette.


Siddepladser og tilvalg på flyet

Når du flyver med Nazar kan du, på de fleste af vores flyvninger, forudbestille siddepladser på flyet. På visse flyvninger er det desuden muligt at forudbestille andre tilvalgstjenester. Se venligst nedenfor under de respektive flyselskaber for mere information om hvad der gælder på din rejse.

TUIfly Nordic

Mulige tilvalg før afrejse: siddepladser, festmåltid, såkaldt opvartning, ekstra bagagevægt og specialbagage (golftaske). Bestillinger kan afgives 365-7 dage før afrejse. Klik her for at komme videre til flyselskabets hjemmeside og afgive en bestilling online.

SunExpress

Mulige tilvalg før afrejse: siddepladser, ekstra bagagevægt samt specialbagage (golftaske). Du kan desuden bestille opgradering af måltider. Bestillinger kan afgives 60-4 dage før afrejse. Klik her for at komme videre til flyselskabets hjemmeside og afgive en bestilling online. Bemærk at der på visse afgange ikke kan bestilles tilvalg.
 

Freebird Airlines

Mulige tilvalg før afrejse: siddepladser samt golftaske. Bestillinger kan afgives 60-3 dage før afrejse. Klik her for at komme videre til flyselskabets hjemmeside og afgive en bestilling online.

Jet Time

Mulige tilvalg før afrejse: siddepladser, specialbagage (golftaske) samt ekstra bagagevægt. Bestillinger kan afgives 180-3 dage før afrejse. Klik her for at komme videre til flyselskabets hjemmeside og afgive en bestilling online.

Kontakt os

Mandag - fredag: 08.00 - 18.00

Lørdag - søndag: 09.00 - 16.00

Telefon: 70 22 31 21

Nazar Nordic AB
Slagthuset, 211 20 Malmø;

Sverige

Vi har ingen fysiske butikker, der kan besøges

E-post: info@nazar.dk


Ring gerne til os på 
70 22 31 21

Vi har selv besøgt alle vores hoteller og kan derfor give dig råd, baseret på egen erfaring!

Vi på kundservice


Gavekort

Hvorfor ikke gratulere eller overraske en kær ven eller et familiemedlem med et gavekort fra Nazar?

Læs mere


Like os på Facebook

Her finder du unikke tilbud, information om vores destinationer samt de seneste nyheder fra Nazar

Følg os på Facebook