Information angående situationen i Tyrkiet

Opdateret: Torsdag den 10. september 2015

I løbet af aftenen og natten 8-9. september var flere personer samlet i en indenrigspolitisk demonstration i Alanya som resulterede i vandalisering. Også i Side forekom der uroligheder.  

Situationen i Alanya og Side er tilbage til det normale igen. Vores guider rapporterer at situationen nu, er stille og rolig samt at vores gæsters ferier fortsætter som planlagt. Vi følger nøje og dagligt situationen i vores turistområder. UM har på nuværende tidspunkt ikke frarådet rejser til Tyrkiets sydkyst, men anbefaler i al almindelighed at holde sig fra demonstrationer og folkesamlinger i Tyrkiet.

I den seneste tid har medierne rapporteret om uroligheder ved grænseområdet til Syrien. Vores rejsemål ligger ikke i nærheden af området hvor medierne rapporterer om disse uroligheder. Rejsemålene Antalya, Side og Alanya ligger 750-850 km fra den syriske grænse. Kusadasi ligger ca. 1200 km fra grænseområdet.

Vores gæster på destinationerne har mulighed for at kontakte vores guider døgnet rundt og får tilsendt information om situationen til hvert hotel.

Eftersom Udenrigsministeriet ikke fraråder rejser til vores rejsemål er det vores almindelige afbestillings- og ombookningsregler der er gældende. Hvis situationen skulle ændres og Udenrigsministeriet skulle fraråde at rejse til vores rejsemål, aflyser vi kommende rejser så længe frarådet gælder og transporterer vores gæster hjem. Har du booket en rejse under den periode, vil du da få alle dine penge tilbage.

Læs mere om UM’s anbefalinger her.