Bliv en del af vores nordiske familie!

Nazar er en del af verdens største rejsekoncern TUI Group, med afdelinger over hele verden. Nazar startede i februar 2004 og virksomheden har flere år med vækst bag sig. Nazar satser på 4-5 stjernede luksushoteller og kravet om service, kvalitet og perfektionisme følger produktstandarden.

Hos Nazar har du gode karrieremuligheder, både i udlandet og på vores hovedkontor i Malmø. Vi har i det daglige et tæt samarbejde og pga. virksomhedens størrelse har vi mulighed for at have korte beslutningsveje og en rigtig ”familiefornemmelse”.

På hovedkontoret i Malmø

På hovedkontoret i Malmø er der cirka 30 medarbejdere, som sørger for de administrative opgaver, som ligger til grund for vores succesfulde udlandsorganisation. I vores interne callcenter blandes svensk, dansk, norsk, finsk og islandsk, og serviceniveauet er på dets højeste.

 

På destinationen

På destinationen er vi vokset kraftigt de seneste par år, da Nazar er blevet større. Den næstkommende sæson skal vi have 80 medarbejdere i Tyrkiet. Vi tilbyder vores guider og aktivitetsguider solsikre destinationer med hovedsagelig 4-5 stjernede hoteller som arbejdsplads.

Som vores repræsentant på vores forskellige destinationer er du vores ansigt udadtil. Du er på arbejde, når vores gæster er på ferie. Du vil få mange nye venner og møde nye spændende mennesker hver dag. For os er det vigtigt, at vores guiders personlighed og talenter får lov til at lyse igennem, og vi opmuntrer vores medarbejdere til at udfordre servicebegrebet og tage det til et helt nyt niveau.

 

Her kan du læse mere om at være guide eller aktivitetsguide