Bliv Nazar Dream Provider!

At være Nazar Dream Provider i solen er nok verdens bedste job! Vores mål er altid at gøre det lille ekstra for vores gæster, at tilbyde personlig service som er med til at gøre ferien til et minde for livet.

Er du en person, der brænder for service og personlig kontakt så kan du være den vi søger. Nedenfor kan du kort læse om en arbejdsdag for vores guider og aktivitetsguider.

Guide
Drømmer du om at tage imod gæster i et solrigt ferieland? Kan du lide højt tempo og dage, som ikke ligner hinanden? Er du en person, der brænder for service og personlig kontakt? Arbejdet hos Nazar indebærer afvekslende arbejdsopgaver. I vore guiders skema kan der indgå alt lige fra at tage imod gæster i lufthavnen, løse problemer, sælge og guide udflugter og en del kontorarbejde.

Aktivitetsguide
Kunne du tænke dig at være Nazars næste Captain Nemo i vores egen piratklub? Har du et ”dance move”, som du vil lære andre? Kunne du tænke dig at lære børn at svømme? Så er arbejdet som aktivitetsguide lige noget for dig. En dag i Nazars børne- og ungdomsklubber er aldrig den samme. Aktiviteter såsom piratolympiade, klippe og klistre, minidisco, svømmeskole, dans og ungdomschill afløser hinanden i et højt tempo.