Vi på Nazar!

LedelsenRejsekonsulenter | Administration |  Administration | Økonomi | På destinationen


Økonomi

Åsa Lindh - Chief Accountant

Favorithotel Nazar: Delphin Imperial er som en drøm! Fantastisk mad, dejlig atmosfære og service på aller højeste niveau. Her kan hele familie nyde de dejlige pools, de afslappende omgivelser og ikke mindst hotellets egen chocolaterie med lækkert chokolade. Luksusferie for alle helt enkelt! 

Mit bedste rejsetips: Pak et ekstra sæt skiftetøj til alle i din håndbaggage, så du ved at du har det du har brug for når du ankommer til slutdestinationen! Så kan du begynde at nyde solen, poolen og varmen med det samme! 


Malin Dunmar - Financial Administrator

Favorithotel Nazar: Delphin Imperial. Man kan virkelig mærke den luksuriøse følelse, lige så snart man træder ind på hotellet. Personalet forkæler en virkelig ved poolen, når de kommer kørende på rulleskøjter med kolde drinks.

Mit bedste rejsetips: Tillad dig rigtigt at slappe af. Nyd solen, bad, læs den bog du aldrig blev færdig med derhjemme og nyd den gode mad og drikke.


Therese Hjunstorp - Accounting Assistant

Favorithotel Nazar: Ramada Plaza - stille og roligt hotel med en vidunderlig havudsigt. Maden er i topklasse og har stor variation fra dag til dag.

Mit bedste rejsetips: Vær nysgerrig, se dig omkring, nyd atmosfæren og slap af. 


Nina Jönsson - Accounting Assistant

Favorithotel Nazar: Pegasos World har virkelig alt, hvad en børnefamilie kan ønske sig!

Mit bedste rejsetips: At tage ud og udforske byen som man besøger på gåben og nyde dufte og lyde som man helt enkelt går glip af når man rejser med taxa/kollektiv traffik.