Vi på Nazar!

LedelsenRejsekonsulenter | Administration |  Administration | Økonomi | På destinationen


På destinationen

Johanna Kamiloglu - Turkey Area Manager

Favorithotel Nazar: Mit favorithotel er uden tvivl Regnum Carya Resort i Belek! Jeg elsker hoteller, alle faciliteterne, det fine poolområde og ikke mindst de flotte værelser - særligt villaerne! Maden er så utrolig god og flot præsenteret, og mit favoritsted er den søde bageri og de smukke og alt for gode kager. Det er helt umuligt at gå forbi uden at smage lidt...

Mit bedste rejsetips: All Inclusive er virkelig den bedste mulighed hvis man vil have en afslappende ferie! Jo højere hotelstandard, desto højere er kvaliteten af service, faciliteter og mad og drikke. Jeg kan varmt anbefale Premium hotellerne. Jeg synes virkelig om at det er så nemt med All Inclusive og specielt at man ikke behøver at have tegnebogen med, når man er på ferie. Jeg kan også godt lide, at forskellige måltider serveres på forskellige tidspunkter og steder rundt omkring på hotellet. 


Leyla Pedersen Yüksel - Operation Manager

Favoritdestination i verden: Desværre har jeg ikke set hele verden, men ud af de steder, jeg har set, er Sydney det mest fascinerende. Sydney har alt det, en storby skal have, men er samtidig grøn, fuld af parkområder, tæt ved havet, og nogle af verdens smukkeste strande ligger tæt på.

Yndlingsbeskæftigelse, når du er på ferie: Yndlingsbeskæftigelse i ferien, det er nemt – at gå på opdagelse imens jeg shopper!


Elina Edström - Service Center Manager

Favorithotel Nazar: Pegasos Royal. Perfekt strand, smuk have, og så kan man benytte 3 totalt forskellige hoteller.

Favoritdestination i verden: Paris. En by, som jeg aldrig vil holde op med at besøge. Byen har alt, shopping, seværdigheder, god mad. Og selvfølgelig Eiffeltårnet.

Yndlingsbeskæftigelse, når du er på ferie: Jeg bruger meget tid på stranden, jeg elsker at svømme i havet. Shopping og rundture.

Pinja Raistakka - Destination Guide Service & Concept Manager

Nazar favorithotel: Uden tvivl Side Star Elegance i Side. Hotellet har masser af stamgæster og jeg forstår godt hvorfor. Hotellet er rigtigt velholdt og beliggenheden er helt perfekt med stranden lige foran og Sides gamle by bare en gåtur væk. Beliggenheden sammen med højt serviceniveau og et velsmagende All Inclusive-program gør, at man kan være sikker på at få en uforglemmelig ferie her!

Favoritdestination i verden: Hvis jeg ikke medregner Spanien, så er min favoritdestination Madeira omkring juletid. Det er kendt for sine tusindvis af julelys i den gamle bydel, og der er masser af koncerter og shows, som er gratis at se på og lytte til. Madeira har meget at byde på for den, der gerne vil udforske smukke steder i løbet af sin ferie.

Favoritaktivitet når jeg er på ferie: Efter at have arbejdet så længe på solrige destinationer, er det ikke længere solbadning, som er det vigtigste når jeg er på ferie. Jeg vil hellere udforske og se nye ting, hvilket har stor betydning, når jeg planlægger mine ferie. Destinationerne jeg besøger skal have gode placeringer eller seværdigheder for at jeg skal kunne sige, at jeg har haft en god ferie. Er det solrigt er det bare et plus.Yasemin Karakaya - Supervisor Miniclub

Favorithotel Nazar: Uden tvivl Aqua Fantasy! Jeg elsker den fartfyldte vandpark, hotellet har masser af faciliteter, og maden er noget ud over det sædvanlige. Kusadasi er en fantastisk by, som byder på alt mellem himmel og jord. Desuden har du bare en time herfra den græske ø Samos, som venter på dit besøg.

Yndlingsbeskæftigelse, når du er på ferie: Jeg elsker at ligge på stranden med en god bog. Desværre keder jeg mig let, så en blanding af aktiv ferie og solferie er absolut det bedste efter min mening!