Vi på Nazar!

LedelsenRejsekonsulenter | Administration |  Administration | Økonomi | På destinationen


Rejsekonsulenter

Cathrine - Call Center Supervisor

Favorithotel Nazar: Side Star Elegance på grund af hotellets fantastiske have og udsigten over siden strandpromenade og gamle bydel. Servicen på dette hotel er enestående og maden ligeså!  

Mit bedste rejsetips: For det første er det altid bedst at tænke over hvad man ønsker at få ud af rejsen. Forskellige former for rejser kræver forskellige forudsætninger. Så hør gerne med venner og bekendte som har været afsted på lignende rejser og ring gerne til dem som man skal booke rejsen med, for de har gode indput så man virkelig får den ferie man forventer sig! Måske endda meget bedre!  


Agnes - Sales and Customer Service

Favorithotell Nazar: Ramada Plaza, fordi at her har du bare den vidunderligste udsigt over havet. Værelserne er store og gode og maden er fantastisk.

Mit bedste rejsetips: Hvis ikke du taler det lokale sprog, er det en god ide at lære sig efterfølgende: "tak", "undskyld" og "har du disse sko i størrelse 37?"

Lea - Sales and Customer Service

Favoritthotell Nazar: Helt klart Pegasos World! Det hotellet stjal hjertet mitt for fire år siden og er fortsatt på første plass! Fantastisk område med det enorme bassenget og masse barneaktiviteter. Dessuten svømmekurs for de små!

Favoritthobby når du er på ferie, hva er det du alltid gjør? Oppdage så mye som mulig på det stedet jeg er på. Nyte solen og sand mellom tærne.