Kan du godt lide at lave film, og er du god til det?

Så kan det blive netop dig og din familie, som Nazar sender af sted på en skøn solferie! Vi søger personer, der interesserer sig for, og har evnerne til at lave film.

Vi vælger op til 5 familier (hver på op til 4 personer per familie) fra Norden, som får en uges gratis rejse på et af vores Nazar Collection-hoteller.


Har du lyst til at være vores testpilot?

Du søger ved at sende links til nogle filmeksempler, som du har lavet og lagt op på YouTube. Derudover skal du udfylde ansøgningsformularen nedenfor.

For at kunne ansøge som testpilot skal du:

  •           Kunne rejse med familien i slutningen af august 2015

  • Have nødvendigt udstyr til at kunne levere materiale i Full HD format (16:9).

Ikke nødvendigvis være en professional filmfotograf for at kunne udføre opgaven - du behøver måske ikke engang være voksen. Testpiloterne skal simpelthen bare kunne lave 4 film, på 3-5 minutter hver, baseret på temaer, som er bestemt af Nazar.

Som en inspiration er her en film, som Oskar på 15 år sendte til os efter at have været på ferie med sin familie på Pegasos World. Den er filmet med et GoPro kamera og han har selv redigeret og klippet den sammen.

Konkurrencen er nu afsluttet – tak for alle de fine bidrag!

Vi er i øjeblikket i gang med at udvælge vores vindere og når processen er slut, bliver vinderne offentliggjort på denne side.