Så meget mere for så lidt

Vi har rejser for alle tegnebøger – alt lige fra små, billige byhoteller til store familieresorter, direkte ved stranden, og alt derimellem.

Vi har her samlet dem og delt i kategorier, så du nemt kan få et overblik og se, hvor stor en forskel det gør, at betale nogle få hundrede kroner ekstra.

Så meget mere får du for så lidt – se selv!

Vores Collections

Familiefavoritterne

Nazar Collection er vores mest populære hoteller, hvor de fleste af vores gæster vælger at bo. Maden er god og varieret, og der er noget for hele familien.

alt

Hotellerne har afdelinger særligt til børnene med børnevenlig menu samt lave og farvestrålende borde, og is indgår det meste af dagen. Alle lokale drikkevarer indgår i prisen, og der er et par eller flere à la carte-restauranter, som kan besøges, hvis der er plads.

MERE OM NAZAR COLLECTION
Vores mest luksuriøse hoteller!

Premium Collection er vores mest luksuriøse hoteller, og maden er i en klasse for sig. Kvaliteten på råvarerne og personalets tilberedning af maden er i særklasse og resulterer i helt fantastiske smagsoplevelser.

Du kan i princippet få mad og drikkevarer døgnet rundt, og drinkskortet inkluderer både lokale og importerede mærker. Desuden er her flere à la carte-restauranter at vælge imellem.

MERE OM PREMIUM COLLECTION
All Inclusive for alle

I denne kategori finder du et bredt udvalg af bade- og byhoteller med noget for alle. Standarden på All Inclusive-programmet på vores Holiday Collection-hoteller beror på, hvor mange N hotellet er tildelt.

Her er der ud over buffeterne og drikkevarerne af og til også snacks og is mellem måltiderne - og på de hoteller med flest N er der ofte også et par à la carte-restauranter at vælge imellem.

MERE OM HOLIDAY COLLECTION