Oplev klassiske Rhodos

Her findes noget for alle feriegæster

I Rhodos by trives både børnefamilier, par og festglade unge. Her er der kultur og skønt vejr, shopping og gamle ruiner, masser af restauranter, caféer, barer og diskoteker og flere forskellige strande – her er virkelig noget for enhver smag!

Du kan også tage en lille bådtur til nogle af nærmeste byer, eller hvorfor ikke nyde den smukke, grønne natur i sommerfugledalen? 

For den aktive feriegæst er det måske windsurfing eller vandsport der lokker, imens børnefamilierne måske foretrækker den smukke lystbådehavn.

Velkommen til alsidige Rhodos

 

  • Hyggelig feriedestination med noget for alle
  • En kombination af shopping, bad, kultur og aktiviteter
  • Masser af restauranter og et pulserende natteliv

Her kan du se vejret i Grækenland
Her finder du et kort over vores hoteller

Rhodos by er en seværdighed i sig selv, specielt den gamle bydel med den gamle ringmur og slottet. 

Lindos Akropolis

Fra Rhodos by har man nem adgang med en bus til den lille landsby Lidos, der ligger ca 50 km væk derfra. Byen har kun omkring 1000 indbyggere og er hele 4000 år gammel. Lindos er meget værdsat af de mange besøgere for sit maleriske udseende, med masser af smalle gader i den typisk antikke bymidte. I byen er der en berømt Akropolis med en smuk tempelruin, hvorfra man har en enestående udsigt over byen og Middelhavet. 

Sommerfugledalen i Petaloudes 

En af Rhodos mest populære seværdigheder, sommerfugledalen i Petaloudes, ligger på den nordvestre side af øen. Her kan du se tusindvis af farverige sommerfugle i naturlige omgivelser. Selve turen til sommerfugledalen fra Rhodos by er fantastisk smuk!

Det er godt om både souvenir butikker og almindelige butikker på de gamle historiske gader i Rhodos by. Du har endda også flere forskellige caféer og barer hvor du kan tage en pause hvis sommervarmen skulle blive for meget. I de fleste landsbyer finder du mindre markeder eller boder der sælger friske oliven, tørret kød og fisk, nødder, bønner, urter, krydderier og græske specialiteter.

Der kører busser på den største del af øen og det er den billigste måde at komme rundt på, samtidigt med at man kan nyde omgivelserne imens. Busserne kører både inde i Rhodos by og til mange andre af øens populære destinationer og seværdigheder.

Hvis du vil til et sted hvor busserne ikke kører eller du måske vil af sted efter midnat er taxa det bedste alternativ. Taxastationer findes rundt omkring i Rhodos by og også andre steder på øen. Lejer man en bil får man også meget ud af ferien, og det er en god måde at opdage steder på egen hånd. 

Det er også muligt at tage på en bådtur! Man kan for eksempel leje en lille fiskekutter og kombinere transport med en smuk udsigt.

Eli Beach 

Eli er en af Rhodos mest populære strande og ligger midt inde i Rhodos bys centrum, og det er meget nemt at tage der til. Her er der altid mange mennesker og en skøn feriestemning og du får både solsenge, parasoller, vandsport og en hel del restauranter og barer at vælge imellem. Stranden består af små sten og det smukke, klare vand bliver hurtigt dybt. 

Ixia Beach 

Ixia Beach består af flere mindre strande der er forbundne og er en blanding af sand og små sten. Det er en favorit hos windsurfere og der er et sportscenter der hvor man kan boards og jet ski. På strandpromenaden finder du supermarkeder, kiosker, caféer og restauranter.

I Rhodos by er der mange restauranter, barer og caféer. Flere af restauranterne serverer fisk og skaldyr, græske specialiteter og endda også mezedes, d.v.s. forskellige små retter. Nattelivet er mest intenst i Rhodos by, hvor der kan være meget travlt i højsæsonen.

Ixia har også mange hyggelige restauranter og barer og nattelivet her har en afslappet atmosfære. Langs vejen, der ligger langs stranden, er der et godt udvalg af butikker, værtshuse, barer og diskoteker.