Vores udflugter i Kusadasi

Tag med på tur og oplev Tyrkiets mangfoldighed!

Er du til sol og afslapning, fartfyldte feriedage, smukke naturoplevelser, spændende kultur og historie og masser af sjov for hele familien? Så har vi en udflugt, der passer til dig. Kom til en af os guider, hvis du vil vide mere og booke din udflugt.

For overskuelighedens skyld har vi inddelt vores mange udflugter i forskellige kategorier.

Udflugter, udflugtsdage og priser kan ændres i løbet af sæsonen.

Et udvalg af vores allermest populære udflugter. Prøv det berømte tyrkiske bad eller besøg den græske ø Samos. 

Hamam – tyrkiskt bad

Enhver Tyrkisk by har minimum et hamam, og ifølge traditionen besøges hamamet jævnligt, endda også med venner. Så udover at blive ren og afslappet er dette også en social begivenhed. Badet starter med at man sidder i varmt lokale af marmor, for at blødgøre huden. Man bliver herefter skrubbet med en vaskehandske så døde hudceller og smuds afrenses, før man sæbes in i en blød sæbeskum som efterlader huden silkeblød. En ren fornøjelse for krop og sjæl.

Voksne: 15 €
Børn 7-14 år: 8 €, Børn 0-6 år: Gratis
Udflugtsdag: Dagligt

 

 

Samos - græsk ø

To lande, to kulturer og to forskellige sprog i én og samme ferie. Kun en sejltur fra Kusadasi venter den charmerende græske ø Samos, også kendt som Den Grønne Ø og matematikeren Pythagoras’ hjemstavn. Samos byder velkommen med sine hvid- og blåmalede huse, spændende butikker og hyggelige caféer, hvor du kan nyde et koldt glas ouzo. Samos byder også på skønne strande og mulighed for at leje bil.

Voksne: 47 €
Børn 6-12 år: 32 €
Børn 0-5 år: Gratis
Udflugtsdag: Mandag-lørdag

 

 

Sea Dream - bådtur 

Nyd af en vidunderlig bådtur på det glitrende blå Ægæerhav! Vi forlader by og fastland for en sejltur udfor Kusadasis smukke kyst. Glæd dig til en afslappende feriedag i den friske brise fra havet, med masser af solbadning og svømning og måske en god bog. Der serveres frokost på båden og når der kastes anker er der mulighed for at tage svalende dukkerter. Badehåndklæder kan lånes på båden.

Voksne/børn: 44 €
Udflugtsdag: Tirsdag

Her er der oplevelser og sjov for hele familien. Tag eksempelvis med på vores berømte familiekrydstogt!

Familiekrydstogt

Følg med på en vidunderlig feriedag til søs på Ægæerhavet med svømning og solbadning langs den smukke kyst udefra Kusadasi. Det bliver en skøn dag for hele familien, med frokost ombord på båden. Under dagen vil der være sjove lege og aktiviteter for alle i familien og Nazars guider arrangerer også sjove pirat lege. Alle aldre er velkommen ombord på denne populære Familiekrydstogt.

Voksne: 32 €
Børn 7-14 år: 16 €, Børn 0-6 år: Gratis
Udflugtsdag: Tirsdag

 

 

Lazy Day bådtur

Sol, hav, badning og total afslapning. Nyd solens varme stråler, en dukkert fra båden og en kold drink på skibets dæk, omgivet af den smukke udsigt til bjergene og havet. All Inclusive service med lokale drikkevarer, gør turen ekstra behagelig og efter frokosten som tilberedes på båden er det igen på tide at fortsætte solbadningen eller få sig en lur mens båden vugger over det glitrende hav.

Voksne: 33 €
Børn 7-14 år: 16 €
Børn 0-6 år: Gratis
Udflugtsdag: Mandag, tirsdag, onsdag

 

 

Vandland

Vandland - det rene paradis for hele familien! Hold godt fast i baderingen, for der fart på, når du suser ned ad de sjove vandrutsjebaner. Hvad enten du holder af snoede vandrutsjebaner i høje højder, eller hører til de mere forsigtige så bliver der masser af sjov. I vandland findes der rutsjebaner og pools til forskellige aldersgrupper.

Voksne: 22 €
Børn 4-9 år: 17 €
Børn 0-3 år: Gratis
Udflugtsdag: Dagligt

 

 

Vil du have gang i den i ferien? Så slå dig løs på naturens egen legeplads!

Dykning

Tyrkiet er ideel for både erfarne og førstegangsdykkere takket være dets varme og klare vand. Verdenen under havets bund tilbyder mange forskellige fisk og fiskestimer og der findes også masser at se for erfarne dykkere. På dykningsudflugten forklares det grundlæggende om scubadykning og 1 undersøisk dyk foretages under ledelse af professionelle dykkere. Fuldfør ferien med denne oplevelse i undervandsverdenen.

Pris: 30 € per person
Minimumsalder: 14 år
Udflugtsdag: Dagligt

 

 

Jeepsafari

Jeep Safari er absolut en af de bedste oplevelser Tyrkiet har at byde på. Vi kører langt væk fra den pulserende by, op til mindre landsbyer og bakket terræn, og undervejs stopper vi for at udforske den smukke, uspolerede natur og frodige grønne fyrskov. På denne tur kører vi til steder der ellers ville være svært, hvis ikke umuligt, at finde på egen hånd. Følg med og nyd en dag beriget med afslapning og oplevelser.

Voksne: 38 €
Børn 7-14 år: 25 €
Udflugtsdag: Torsdag

Quad Safari

Vil du gerne have fart over feltet på din ferie? Så er Quad Safari lige noget for dig, men det er også mere end støvskyer og hjulspor, det er nemlig en rigtig sjov ferieoplevelse i smukke naturomgivelser ved Tyrkiets vestkyst. Denne udflugt er både sjov og unik, desuden egner den sig også for større grupper, som ønsker at boltre sig på naturens egen legeplads. Der bliver også tid til en svømmepause, så husk badetøjet.

Pris: 49 €
Minimumsalder: 16 år
Udflugtsdag: Mandag, onsdag, torsdag, lørdag, søndag

Kom helt tæt på det ægte Tyrkiet. Her får du minder for livet.

Efesos & Jomfru Marias hus

Efesos er en af Tyrkiets mest berømte og storslåede seværdigheder. De arkæologiske udgravninger og restaureringen har stået på siden 1869 og fortsættes stadig i dag. Det smukke Celsus Bibliotek, det store teater og marmorgaden trækker besøgende fra hele verden. Vi besøger også Jomfru Marias hus på Bülbül bjerget, hvor Jomfru Maria siges at skulle have tilbragt de sidste dage af sit liv. Dette stemningsfyldte og rørende sted er et af højdepunkterne og gør turen helt uforglemmelig.

Voksne: 46 €, Børn 7-14 år: 36 €, Børn 0-6 år: Gratis
Udflugtsdag: Mandag

 

 

Pamukkale

Pamukkale er sammen med Ephesus en af Tyrkiets mest populære seværdigheder og begge indgår i UNESCO Verdensarvsliste. Pamukkales varme kalkholdige vand flyder ned fra en 100 meter høj klippevæg og har formeret såkaldte terrasser, stalaktitter og bassiner af kalk. Vandet siges at skulle være helbredende på bla. hud- og hjertesygdomme. Det menes også at vandet skulle have en foryngende effekt. På udflugten besøger vi også ruinbyen Hierapolis.

Voksne: 59 €, Børn 7-14 år: 29 €, Børn 0-6 år: Gratis
Udflugtsdag: Søndag

Ægæiske Perler

Kusadasi og nabobyen Selcuk er begge et besøg værd, og byerne tilbyder gode shopping muligheder. På vores udflugter besøger vi de bedste shoppingsteder, og du kan vælge imellem to forskellige dage alt efter hvad der passer bedst. Begge dage besøger vi et lokalt marked og afhængig af ugedagen besøger vi enten en guld- eller læderbutik. Vi tilbyder denne udflugt gratis ved køb af en anden udflugt.

Voksne: 10 €/Gratis, Børn 7-14 år: 5 €/Gratis, Børn 0-6 år: Gratis
Udflugtsdag: Onsdag, lørdag

 

Sirince – græsk landsby

Sirince er en charmerende græsk bjerglandsby. Byen er også velkendt for sine delikate frugtvine, som vi også skal smage i løbet af udflugten. Frugtvinen er også ideel at købe med hjem. Sirince blev internationalt kendt i 2012, da byen, ifølge Maya-indianerne, skulle blive forskånet for dommedag, pga. dens positive energi. I løbet af dagen besøger vi også en moske og introduceres for lokale specialiteter såsom Turkish delight og helva.

Voksne: 22 €, Børn 7-14 år: 10 €, Børn 0-6 år: Gratis
Udflugtsdag: Onsdag

Et udvalg af shoppingudflugter. Du kan blandt andet shoppe amok i Tyrkiets tredjestørste by, Izmir, og lære at prutte om prisen på det lokale marked.

Izmir – Vestkystens hovedstad

Den pulserende storby Izmir med sine over 3 mio. indbyggere byder blandt andet på shopping i særklasse. Vi sejler med færge fra Izmir, Karsiyaka til Konak-Pladsen, det store bazarområde og Izmirs berømte varetegn, klokketårnet. Bazaren bugner af tekstiler og souvenirs og der bliver også mulighed for at shoppe i et moderne outletcenter. Gå ikke glip af chancen for at opleve Tyrkiets tredjestørste by på nærmeste hold og få gjort feriens bedste køb!

Voksne: 38 €
Børn 7-14 år: 19 €
Børn 0-6 år: Gratis
Udflugtsdag: Lørdag

Lej en bil
Overalt i Tyrkiet finder du smuk natur og spændende seværdigheder. Kontakt din guide for at høre nærmere om dine muligheder for at leje en bil og få tips om de bedste ture på egen hånd i lokalområdet.

Gratis transferservice
Trænger du til nye briller, eller vil du forkæle den eneste ene med et smukt smykke? Vil du opleve nogle af byens bedste restauranter, eller kunne du tænke dig at gå efteråret i møde med en ny læderjakke? Så kender vi de bedste forhandlere, hvor kvalitet, pris og garanti går hånd i hånd. Kontakt din guide, så bestiller vi gratis transport til dig.