Ubetinget fortrydelsesret frem til d. 31 januar 2019!

Med vores "ubetinget fortrydelsesret" har du intet at tabe ved at booke i god tid! Frem til d. 31/1 2019 har du ubetinget fortrydelsesret på alle 2019-bookinger. Det betyder, at hvis du skulle fortryde dit køb eller hvis det viser sig, at flyvetiderne ikke passer dig alligevel, så tilbagebetaler vi dit depositum og annullerer eventuelle forsikringer.

Ombook gebyrfrit!

Booker du også vores tryghedspakke kan du frit ombooke rejsen frem til 42 dage inden afrejse - uanset årsag. Du får samtidig prisgaranti, som betyder, at hvis prisen på din rejse skulle sænke sig frem til 60 dage inden afrejse, har du ret til at få differencen tilbage!


Læs fuldstændige vilkår her.

Bemærk venligst

Vær ude i god tid!

De bedste værelser og de mest populære flyafgange forsvinder hurtigt. Det gælder især hvis I rejser i højsæsonen, er en større gruppe, ønsker store familieværelser eller vil have 14-dages rejser i skoleferien.

Vores Collections

Familiens Nazar

Børneklub med i prisen!

Når du booker et af vores Nazar Collection-hoteller Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal er vores skandinaviske børneklubber med i prisen.

Eksperter på vandlandshoteller

Elsker du vilde vandrutsjebaner, bølgepools og lazy-rivers? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Nazar er vi specialister i hoteller med seje vandland. 

Rejs med os til:

Tyrkiet

Oplev et skønt klima, lange sandstrande, fantastisk mad og historiske kultur- og naturoplevelser langs Antalyakysten. 

Rhodos

Det græske ø-riges perle byder på krystalklart vand, smukke bugter og fantastiske omgivelser fyldt af historie.

Bulgarien

Langs de skønne sandstrande ved Sortehavet rækker pengepungen længere, sammenlignet med andre destinationer omkring Middelhavet.

Mest bestilte hoteller lige nu