Få mest ud af din ferie!

Afbestillingsforsikringer

Hos Nazar ved vi af erfaring, at forsikringer inden og under rejsen er en god investering, og vi anbefaler derfor altid vores gæster at tegne forsikringer for at være beskyttet mod uforudsete hændelser.

Læs mere

Side by side!

På vores Nazar Collection-hoteller kan du sikre dig at ved siden af dine venner og familie, som du rejser med. Dette er en unik garanti – perfekt for den store familie eller venneparrene, som rejser sammen.

Book to værelser og vær garanteret at bo højst tre døre fra hinanden. Dette koster 290 kr. per værelse per uge og er muligt at få på de fleste værelsestyper.

 

 

Piratkrydstogt

Børnenes favoritudflykt!

Få plads på vores mest populære udflugt! Her kan du følge med Captain Nemos besætning på en fantastisk eventyrdag på Manavgat-floden. Det bliver en dag fyldt med sjov og leg ombord på piratskibet, og når vi kaster anker og går i land på stranden begynder den store skattejagt! De internationale pirater gør dagen uforglemmelig, og alle eventyrlystne pirater, store som små, er velkomne til at deltage. Bustransfer til og fra hotellet er inkluderet. 

Læs mere om piratkrydstogtet her

Kids’ Comfort

Vi hos Nazar elsker børn, og ønsker, at både de og deres forældre skal have det så godt som overhovedet muligt! Nu slipper du for at slæbe barnevogn med dig på ferien, og du kan tilberede vælling i fred og ro på hotelværelset. På vore Pegasos-hoteller kan du nemlig booke Kids’ Comfort, hvor du får klapvogn (fx Chicco Snappy Spring) samt barnestol og elkedel (Pegasos-hotellerne) leveret på værelset.  Pris: 250 kr./uge.

 

 

Privat familjetransfer

På afrejsedagen, så du kan køre med det samme, og ikke skal vente på alle andre kommer ombord i bussen?

Læs mere

Bustransfer

Vi arrangerer bustransfer t/r mellem lufthavn og hotel, til dem der ikke vælger privat transfer.

Tyrkiet: 195 kr./voksen, 100 kr./barn til og med 11 år
Grækenland: 195 kr./voksen, 100 kr. /barn til og med 11 år

Late check out

Late Check-Out betyder at du mod et varierende tillægsgebyr kan beholde dit værelse frem til kl. 17.00 på afrejsedagen i stedet for at skulle forlade værelset kl. 12.00.

Siddepladser på flyet

Når du flyver med Nazar kan du, på de fleste af vores flyvninger, forudbestille siddepladser på flyet. På visse flyvninger er det desuden muligt at forudbestille andre tilvalgstjenester.

Læs mere

Rejseforsikring

Vi håber, at dine investeringer i rejseforsikringer er som at kaste penge ud af vinduet, men når ulykken er ude, er det hver en krone værd at have investeret i en forsikring!

Læs mere

Hamam

Kombinationen af sol, varme og et par timer i wellnesscenteret sikrer dig den optimale følelse af velvære!

Læs mere

Comfort Class

Bor du på et af vores Nazar Collection-hoteller har du mulighed for at tilkøbe Comfort Class-pakken, som giver dig ekstra meget luksus i ferien.

Læs mere

Mad på flyet

Husk at bestille mad på flyet, senest tre dage inden afrejse. Drikkevarer kan du købe ombord på flyet og betaling sker kontant. Mad på flyet koster 190kr. per voksen tur/retur og 100 kr. for børn til og med 11 år.