Forkælelse for krop og sjæl

De indbydende wellnesscenter på Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal er nogle af områdets bedste. Centrenes specialuddannede personale står klar til at assistere og rådgive dig om de mange forskellige behandlinger, som tilbydes.

Mod betaling kan du bl.a. nyde skønhedsbehandlinger som manicure og pedicure og afstressende massager for hele kroppen. Sammen med personalet kan du sammensætte en behandling, som passer præcist til dine behov.

Hamam-pakken skal bookes senest 7 dage inden afrejse.

Book en uforglemmelig hamam-oplevelse hjemme

Den bedste måde at begynde sin ferien på er med et tyrkisk bad, hamam. Et hamam er en traditionel tyrkisk behandling, der nydes i et afslappende miljø med varme, vand og damp.

Kropsskrubningen gør din hud ren og udgør en fin grund for en gylden, solbrændt farve som holder længere. Du sidder på varme bænke i et rundt lokale opført i marmor og slapper af, mens den varme damp åbner og renser din huds porer. Her kan du vaske dig med hjælp af skåle med vand, eller du kan strække dig ud på den hede marmor, og lade den varme sten blødgøre din ryg. En professionel behandler skrubber din hud med en grov handske, der fjerner alle de døde hudceller. Efter den stimulerende skrubning afsluttes behandlingen med en massage med sæbeskum.

Når du booker en rejse til et af vores Pegasos-hoteller har du mulighed for at booke den luksuriøse hamam-pakke hjemmefra. Pakken inkluderer den traditionelle kroppsskrub og skummassage efter fulgt af 30 minutters afslappende oliemassage.

Vidste du, at ordet hamam oprindeligt betyder ”at mumle”? Når du sidder i hamamet,forsvinder stemmerne op i bygningens høje kuppel, når man taler? Hamam er senere blevet synonym  for et badehus. Hvis der er et sted, hvor du virkelig kan forkæle dig selv med wellness, så er det i Tyrkiet, så udnyt muligheden – men pas på! Det er stærkt vanedannende.