Piratkrydstogt

Børnenes favoritudflykt!

Få plads på vores mest populære udflugt! Her kan du følge med Captain Nemos besætning på en fantastisk eventyrdag på Manavgat-floden. Det bliver en dag fyldt med sjov og leg ombord på piratskibet, og når vi kaster anker og går i land på stranden begynder den store skattejagt!

De internationale pirater gør dagen uforglemmelig, og alle eventyrlystne pirater, store som små, er velkomne til at deltage. Bustransfer til og fra hotellet er inkluderet.

Udflugten finder sted om tirsdagen. Bemærk at udflugten kan blive aflyst pga. vejr eller ved for få tilmeldinger. Billetten til udflugten hentes hos vores guider senest mandag kl. 11.  Afbestilling af udflugten skal ske senest mandag kl. 11. Ved to ugers-rejser vil du få booket plads på piratkrydstogtet om tirsdagen i den første uge. Hvis du i stedet ønsker at få plads tirsdag i den anden uge bedes du kontakte guiderne på destinationen og høre om dette er muligt. Denne udflugt kan bookes hvis du bor i Alanya, Incekum, Side, Belek eller Antalya i Tyrkiet.