Alanya, Tyrkiet

Select Apart

Gæsternes vurdering
3.2 af 5
Baseret på 74 respons
Gæsternes vurdering
3.2 af 5
Baseret på 74 respons

4 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Strand
900 meter 
Centrum
1,5 km 

Billigt byhotel i populære Alanya

Når du bor på Select Apart, får du et klassisk byhotel, som fungerer som det perfekte udgangspunkt i populære Alanya.

Personalet er venligt og imødekommende, og der hersker en dejlig ferieatmosfære på hele området. Poolområdet indbyder til dovne dage, og hvis du trænger til lidt afveksling, ligger Kleopatra-stranden blot omkring en kilometer fra hotellet.

Select Apart er et glimrende valg til dig, som ikke har de store forventninger og krav til hotellet, men som ønsker at bo i kort afstand til det livlige og populære Alanya. Morgenmad indgår i prisen!

Hyggeligt poolområde

Der er en afslappet feriesteming ved det lille hyggelige poolområde på Select Apart, hvor der udover poolen også er en lille børnepool. Her er både solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Poolbaren er åben hele dagen og serverer forskellige former for drikkevarer, mod betaling.

Hotellet ligger en lille kilometer fra Alanyas populære Kleopatra-stranden, og der er shuttlebus til og fra stranden flere gange om dagen. På stranden er der bar, solsenge og parasoller, som kan benyttes mod betaling.

Bemærk at hotellet ikke tilbyder badehåndklæde, så det er en god idé at tage det med hjemmefra.

Mod betaling

Mad og drikkevarer på hotellet og på stranden. Solsenge, parasoller på stranden og shuttlebus til/fra stranden

Morgenmad indgår

Morgenmaden er enkel, men velsmagende tyrkisk morgenmad. Kaffe, te og juice indgår. Restauranten er herefter åbent resten af dagen og ud på aftenen, hvor du kan bestille mad og drikkevarer mod betaling.

Der er siddepladser både inde og ude på en terrasse, så du kan selv vælge, hvor du vil nyde dine måltider. Ved poolen er der også en bar, som serverer forskellige former for drikkevarer i løbet af dagen og ud på de små timer, mod betaling.

Mod betaling

Mad og drikkevarer ud over morgenmaden.

Slap af på hotellet eller tag til det livlige centrum

Da Select Apart ligger knapt to kilometer fra centrum af den populære ferieby Alanya, er der ikke langt til aktiviteter, liv og glade dage. Her finder du alt fra et hektisk natteliv og restauranter med velsmagende menuer til shopping og forskellige natur- og kulturseværdigheder.

Der er både billard, bordtennis, air hockey og dart, hvis du skal lave andet end at dase med poolen. Wifi er gratis både på værelset, i lobbyen og ved poolen.

Mod Betaling:

Billard, bordtennis, air hockey og dart.

Enkle, men rummelige værelser

Værelserne på Select Apart er rimelig enkelt indrettet uden de store dikkedarer, men er lyse og rummelige for et byhotel. I lejlighederne er der et lille køkkenhjørne med minikøleskab, elkoger og et bord og fire stole. I det lyse badeværelse er der hårtørrer og brusekabine eller badekar.

Alle værelser har balkon, klinker, individuel air condition, safetyboks, tv og wi-fi.

Mod betaling:

Air condition, safetyboks, room service.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelset er cirka 21 m². Her er to almindelige sengepladser, samt en sovesofa, som måler 190 x 99 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan maks. bo tre voksne. Værelset kan bookes som enkeltværelse mod tillæg.

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Lejligheden er ca. 42 m² og her er et soveværelse med to rigtige sengepladser, mens øvrige personer sover i sovesofa i stuen. Disse måler 190x99 cm. Værelset kræver, at mindst to fuldtbetalende, og der er plads maks. fire voksne.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

Hos Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og det er vores mål, at du skal fylde kufferten med masser af sjove og spændende oplevelser. Vi har derfor sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med på hæsblæsende action-udflugter, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Tyrkiets sydkyst, som er kendt som et af Tyrkiets bedste og populæreste ferieområder. Byen har en fascinerende historie, mange seværdigheder og et pulserende handelsliv med et overvældende udbud af spændende butikker, som sælger både lokale og internationale varer. Her finder du også et livligt natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og caféer.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections