Alanya, Tyrkiet

Eftalia Aytur Apartments

Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 38 respons
Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 38 respons

Måltider flere muligheder
6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Strand
100 m 
Centrum
1 km 

Lejlighedshotel med god beliggenhed i Alanya

Eftalia Aytur Apartments er et hyggeligt lejlighedshotel med en livlig og behagelig stemning. Takket være nærheden til både Øst stranden og Alanya centrum har du gode muligheder for at udforske Alanya i løbet af din ferie.

Restauranter, barer, shopping og kultur ligger kun få minutters gang fra hotellet – bare følg den hyggelige strandpromenade!

Med den gode beliggenhed lige ved stranden, vil der sikkert blive tilbragt mange timer med sand mellem tæerne, men du kan også nyde de to pools på selve hotellet, hvor der er en glad og hyggelig atmosfære.

Når du bor på Eftalia Aytur Apartments kan du vælge at tilkøbe hotellets egen All Inclusive og altså få alle hovedmåltiderne serveret på hotellet og nyde at disse er betalt på forhånd.

Hvis du ikke vælger at tilkøbe en måltidspakke, sørger du selv for alle måltider og kan for eksempel udforske lokale restauranter og barer i Alanya centrum.

Du bor i enkle lejligheder for op til seks personer og deler faciliteter med selve hoteldelen, Eftalia Aytur Hotel. Lejlighederne er oplagt til dig, der ikke tilbringer så meget tid på selve værelset, men i stedet er ude og udforske hvad Alanya har at tilbyde sine feriegæster. 

Dette lejlighedshotel er en del af Value Collection, som er de af vores hoteller som er ekstra gode for pengepungen

Tæt på Øststranden

Ved hotelområdet er der to pools at vælge mellem: en hovedpool og en lidt mindre pool. Her er en hyggelig og livlig stemning.

Til Eftalia Ayturs yngste gæster er der en separat lille børnepool ved hovedpoolen. Her kan du nyde varmen og solen i solsengene og under parasollerne, som er til fri afbenyttelse. Der er også en hyggelig poolbar, der serverer drikkevarer hele dagen, dog mod betaling.

Noget af der bedste ved Eftalia Aytur må være den gode beliggenhed tæt på Øststranden i Alanya. På stranden er der både solstole og parasoller til leje, og der er en hyggelig strandbar, som, mod betaling, serverer drikkevarer og snacks.

På stranden er der flere vandsportsaktiviteter, som du kan prøve mod betaling.

 

Mod betaling

Drikkevarer og snacks i pool- og strandbaren, leje af solstole og parasol på stranden, vandsportsaktiviteter.

Vælg mellem All Inclusive og ingen måltider

Når du bor på Eftalia Aytur Apartments kan du vælge at tilkøbe All Inclusive, men som grundpris er der ingen måltider inkluderet. Med All Inclusive er, får du alle hovedmåltider på hotellet, uden at skulle tænke på regningen!

Morgenmaden, frokosten og middagen serveres som buffet i hovedrestauranten, hvor der bydes på både tyrkiske specialiteter og internationale retter. Til morgenmaden er kaffe, the og vand inkluderet, og til frokost og middag indgår også husets vin og lokal øl.

Der er et par barer på hotellet,– blandt andet Efes bar, som ligger på første sal i hovedbygningen, og det er i denne, hvor du kan nyde de drikkevarer som indgår i hotellets All Inclusive-koncept – sodavand, vand samt lokale alkoholiske drikkevarer som øl, husets vin, raki, gin og vodka.

I Efes baren kan du også nyde en kop kaffe og lettere snacks som pizza-slices og salat i løbet af eftermiddagen, som også indgår i All Inclusive-udbuddet. Du kan også tage en kop the, kaffe eller vand på hotellets udendørs bar Garden Bar.

Vær venligst opmærksom på, at ingen andre end de nævnte drikkevarer indgår i hotellets All Inclusive-udbud. Som alternativ til hovedrestauranten er der også en tyrkisk temarestaurant, som kan besøges mod betaling.

Ønsker du endnu mere variation kan du udnytte Eftalia Ayturs centrale beliggenhed med gåafstand til det populære Alanya centrum, med dets restauranter, cafeer og barer for enhver smag.

 

Mod betaling

Uden tilvalg er al mad og drikkevarer mod betaling. Hvis du vælger All Inclusive er al servering er mod betaling på Garden bar (udover vand, the og kaffe), pool-baren, hotellets temarestaurant og på stranden. 

Udforsk Alanya på din ferie

Eftalia Aytur har sin egen spa-afdeling hvor der er forskellige behandlinger og tyrkisk bad (hamam). Saunaen er til fri afbenyttelse. Der er også et lille motionsrum, som frit kan benyttes, hvis du vil træne lidt i din ferie. Flere aftener om ugen arrangeres der live-musik, der bidrager til den hyggelige stemning.

På blot nogle minutter kommer du ind til ferieparadiset Alanya, som har rigtig mange aktiviteter at byde på. Her er shopping, flere bademuligheder, et hav af restauranter og barer samt et rigt natteliv.

Der er gratis trådløst internet i receptionen.

 

Mod betaling

Hamam og spabehandlinger.

Enkle lejligheder for op til seks personer

På Eftalia Aytur Apartments bor du i enkle lejligheder med tydelig charterstemning. Lejlighederne fungerer perfekt som base for en dejlig ferie, på trods af at indretningen måske ikke er helt moderne. Alle lejligheder har balkon, klinkegulv, individuel aircondition, tv og minikøleskab (ej opfyldt) og safety boks (denne er mod betaling). På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer. Her er der også et spisebord med fire stole.

Mot betaling

Safety box.

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

I disse lejligheder er der to værelser fordelt på ca 35 m². Her er to rigtige sovepladser og to sovesofaer som måler 90x190 cm hver. Lejligheden kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og et barn og det er muligt  få to børnepriser.

Treværelseslejlighed, 3-6 personer

Treværelseslejlighed, 3-6 personer

Denne lejlighed har tre værelser fordelt på ca 40 m². Her er fire rigtige sovepladser og to sovesofaer, som hver måler 90x190 cm. Lejligheden kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo maks. fem voksne og ét barn, og det er muligt at få to børnepriser.

Besøg spaen for ekstra afslapning

Hvis feriestemningen og tiden i solsengene ikke er nok for at gøre dig helt afslappet eller hvis du bare vil forkæle dig selv lidt, så kan du besøge Eftalia Ayturs lille spa-afdeling. Efter et besøg i spaen kan du helt sikker koble totalt af, glemme hverdagen og nyde din ferie.

Mod betaling

Sauna, Hamam og behandlinger.

Hotellet ligger centralt og tæt på vejen, så støj udefra kan forekomme.

I All Inclusive-programmet på Eftalia Eytur er vin, øl og sodavand inkluderet. Alkoholiske drikkevarer er ikke en del af udbuddet, og er derfor mod betaling.

Vær venligst opmærksom på at hotellets All Inclusive-udbud er begrænset. Læs mere under beskrivelsen af  ”All Inclusive” samt under ”mod betaling”.

Der er gratis internet i receptionen, men hastigheden kan til tider være langsom.

Eftalia Aytur har også en hoteldel, se Eftalia Aytur Hotel.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections