Rhodos by, Rhodos

Alexia City

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Morgenmad indgår i prisen
3 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Pool:
Strand
100 m 
Centrum
800 m 

Cityhotel til det voksne publikum

Her har du hele Rhodos by for dine fødder! Der er cirka 100 meter til windy Beach, en af byens mest populære strande. Rhodos centrums fristelser i form af både lækre restauranter, kulturoplevelser, shopping og natteliv folder sig ud i gåafstand til hotellet.

Alexia City er et moderne cityhotel og indretningen er også derefter primært i behagelige lyse farver. I rejsens pris indgår morgenmad på hotellet – her får du hver morgen adgang til en lækker morgenmadsbuffet.

Hotellet har en pool på solterrassen, hvor hotellets øvrige gæster ofte er at finde. I poolbaren har du mulighed for at bestille noget koldt at drikke.

For at bestille dette hotel skal samtlige rejsende være fyldt minimum 16 år ved rejsens påbegyndelse.

Tæt på både pool og strand

I dagstimerne kan du tage en forfriskende dukkert i hotellets pool, hvor du har adgang til solsenge og mulighed for at nyde et par af Rhodos’ mange soltimer. Du har også mulighed for at bestille læskende drikkevarer i hotellets poolbar.

Du har den populære strand, Windy Beach, bare 100 meter fra hotellet. Stranden er rullestensstrand og her kan du leje solsenge og parasoller. Her finder du ofte sælgere der sælger små forfriskninger som vandmelon.

Mod betaling

Mad og drikkevarer fra poolbaren. Leje af solsenge samt parasol ved stranden.

Mad og drikke

Du har morgenmadsbuffet inkluderet i din rejse, hvis du vælger en ferie på Alexia City. Hver morgen servereres en lækker morgenmadsbuffet mellem kl. 07:00 – 10:30 i morgenmadsrestauranten på første sal.

Hotellet har også egen restaurant, snackbar og poolbar hvor du kan bestille mad og drikkevarer, hvis du har lyst til at spendere hele dagen på hotellet. I Rhodos by findes der masser af restauranter, kontakt gerne vores personale på destinationen, hvis du ønsker at få anbefalinger på gode restauranter i nærheden.

Mod betaling

Mad- og drikkevarer udover morgenmadsbuffet.

Gå på opdagelse i Rhodos’ historie

Rhodos er en gammel by med masser af historie. Gå på opdagelse i den gamle bydel, hvor du finder masser af restauranter, souvenirbutikker og smykkeforretninger – det er bestemt en oplevelse værd! Rhodos har også ualmindeligt gode shoppingmuligheder i alle prisklasser og et meget livligt natteliv. Hvis du har brug afslapning har hotellets egne spafaciliteter flere forskellige behandlinger og faciliteter du kan bestille.

Mod betaling

Spafaciliteter og behandlinger.

Moderne og behageligt indrettede værelser

Alexia City er moderne og stilrent indrettet, og det samme er hotellets dobbeltværelser. Alle dobbeltværelser er indrettet med klinkegulv og udstyret med minikøleskab, air condition, tv, telefon, gratis WiFi og balkon. På badeværelset er der brusekabine og føntørrer. 

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelserne er cirka 20 m² og er lækkert indrettet med lyse farver, klinkegulv og balkon. Alle værelser har balkon, badeværelse og der er plads til op til 3 personer, hvor den tredje person sover på en sovesofa. Der er balkon med landudsigt, og det er muligt, mod tillæg, at bestille havudsigt.

Mod tillæg kan værelset også bestilles som enkeltværelse.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections