Torrenova, Spanien

Alua Hawaii Mallorca and Suites

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Børnepris t.o.m. 10 år
Laveste pris:
Børnepool
Strand
50 m 
Centrum
200 m 

Hotellet

Ca. 50 m fra sandstranden ligger hotellet Alua Hawaii Mallorca and Suites. Ved stranden findes der liggestole og parasoller mod gebyr. Der er ca. 9 km til byen Calvia. Der er ca. 9 km til byen Santa Ponsa (Calvia ca. 9 km, Palma De Mallorca ca. 17 km). Inden for 50 m der er et supermarked. Fra hotellet er der ca. 200 m til de nærmeste barer og restauranter. Følgende seværdigheder er tilgængelige fra hotellet: Pirates Adventure (ca. 2 km), Western Park (ca. 4 km) og Marineland (ca. 5 km). En biludlejning og en busholdeplads (ca. 250 m) sikrer mobilitet på feriestedet. Lufthavnen (PMI) er ca. 28 km væk.
Det 13-etagers 4-stjernede strandhotel , der sidst blev renoveret i 2015, har i alt 298 værelser fordelt på en hovedbygning og en ekstra bygning. Det tilbyder sine gæster en døgnåben reception (check-in fra kl. 14:00, check-out muligt indtil kl. 12:00), en lobby med bar, i alt 4 elevatorer, et klimaanlæg samt mulighed for at veksle valuta. Der er en restaurant (med aircondition). Du kan afslutte aftenen i hyggeligt samvær i 5 forskellige barer. Der er gratis wi-fi til hotellets gæster. For hotelgæster med fysiske begrænsninger tilbyder overnatningsstedet en kørestolsegnet elevator og en barrierefri adgang.

Pool og strand

Hotellet har 2 udendørs ferskvandspools, der er åbne i sæsonen samt en integreret børnepool, åben fra april til oktober. Her er der gratis liggestole og parasoller. En bar ved poolen tilbyder gæsterne forfriskende drikkevarer.

All Inclusive

Morgenmad som buffet. Halvpension: morgen- og aftensmad. Halvpension Plus: morgen- og aftensmad og drikkevarer under måltiderne.

Aktiviteter

Sports- og underholdningstilbud: aerobic, fitness, dart, bordtennis og billard. Der befinder sig en golfbane ca. 9 km fra hotellet. Cykeludlejning. Underholdning for voksne: animationsprogram med aftenshows. En legeplads sørger for underholdning til de små gæster. Børnepasning: animationsprogram til børn og miniklub til børn fra 4 - 12 år. Spillerum.

Vigtigt at vide inden du bestiller din rejse

Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer for brugen af faciliteter eller aktiviteter, og nogle tjenester afhænger af lokale klimatiske forhold og sæsonen. Servicesprog: engelsk, fransk, russisk, spansk. Kreditkort: Visa og Euro/MasterCard.

Vores Collections