Kalithea, Rhodos

Amada Colossos

Gæsternes vurdering
4.5 af 5
Baseret på 44 respons
Gæsternes vurdering
4.5 af 5
Baseret på 44 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
Rhodos by 12 km, Faliraki 5 km 

Lækkert All Inclusive hotel med vandland

Stilfulde Amada Colossos ligger præcis ved en dejlig strand i den lille ferieby Kalithea. Her trives alle, og hele familien kan hygge sig i hotellets vandland, der både har vandrutsjebaner og vandsport til de lidt større og vandlegeplads til de mindre børn. Den store og aflange hovedpool omkranset af både solsenge og parasoller, danner hotellets hjerte. I poolen kan man benytte de såkaldte "swim up" barer, som er bygget ind som en del af poolen.

Området ved poolen delt i to dele – i den ene ende, den aktive, er der liv, aktivtiteter og musik og i den afslappede ende af poolen er der en mere roliv og afdæmpet stemning. Hotellet er delt op i områder; et område for familier og et andet kun for voksne, så alle kan slappe af og nyde det som passer en bedst. 

I hotellets nyrenoverede restauranter og barer kan man nyde af All Inclusive programmets herlige store udbud af kulørte velsmagende drinks, kolde drikkevarer og buffeterlækre mad. 10 min. med taxa fra hotellet finder man Faliraki på den ene side og Rhodos by på den anden med sine hyggelige små kvarterer med butikker og restauranter.

 

Amada Colossos og andre kvalitetshoteller, hvor man får meget for pengene, finder du i Nazars Holiday Collection.

Vandland for både store og små

Inde på Amanda Colossos fantastiske poolområde, finder du hovedpoolen med en aktiv del og en del for afslapning samt en separat børnepool. Den store hovedpool udgør hotellets samlingspunkt og er over 100 m. lang. I dette flot designede poolområde findes også en del med jacuzzi samt en smoothiebar og poolbar.

Hotellets vandland tilbyder masser af plask, leg og fartfyldte aktiviteter for både store og små! Her kan du få en rigtig sjov tur ned af de forskellige vandrutsjebaner enten med eller uden badering. Vær opmærksom på at det ikke er alle vandrutsjebaner som har åbent samtidigt. Se venligst de forskellige åbningstider under "Vigtigt at vide inden du booker din rejse". Her er også andre sjove vandaktiviteter såsom poolvolley og forhindringsbane. For de yngste børn er der en populær vandlegeplads med tårn, mindre vandrutsjebaner og vandfald! Vandlandet er åbent det meste af dagen i højsæsonen.

Foretrækker du stranden, ligger den lige foran hotelområdet. Det er en sandstrand med indslag af grus og sten og vandet har den skønne turkise farve, som er kendetegnende ved de græske øer.

Hotellets gæster kan gratis benytte både solsenge og parasoller på både stranden og ved alle pooler.

Skøn All Inclusive!

På Amada Colossos indgår All Inclusive i prisen, så du kan slappe af og koble af fra hverdagen og uden at tænke på penge på ferien! Hotellet har flere moderne restauranter og barer, hvor du kan nyde Ultra All Inclusive-udbudet af lokale drikkevarer, international alkohol og sodavand i barerne.

Morgen-, middag- og aftensbuffet serveres i hovedrestauranten, hvor du kan nyde af store buffetter med forskellige temaer hver aften. Et udvalg af show cooking stationer, sunde valgmuligheder samt salatbar findes også ved måltiderne. I hovedrestauranten er der separate områder kun for voksne over 18 år og familier. Der serveres forskellige snacks mellem hovedmåltiderne, så du behøver aldrig gå sulten! Restauranten lukker kl. 21.30 og åbner igen mellem kl. 22.30-02.00 med et mindre udbud af retter.

Vær venligst opmærksom på at restauranten er inddelt i 2 områder, et for voksne over 18 år og et for familier.

Hotellet har 3 tema-restauranter hvor du kan vælge mellem italiensk, græsk og asiatisk. Hvis der er plads, kan du besøge alle tre restauranter én gang pr uge, uden ekstra betaling. Vælg mellem italiensk, græsk eller asiatisk. Husk at booke bord i forvejen.

Dresscoden i restauranterne er såkaldt "smart casual". Til mænd gælder shorts eller lange bukser i pæn stil. Badetøj og sandaler er ikke tilladt.

 

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer og retter i temarestauranterne

Vandland, børneklub og ungdomsklub!

Børnenes store favorit på Amada Colossos er vandlandet, hvor der udover vandrutsjebanerne er forskellige vandaktiviteter såsom poolvolley og en forhindringsbane samt en vandlegeplads med vandfald og mindre rutsjebaner for de mindste.

Flere dage om ugen arrangeres der forskellige aktiviteter i den internationale børneklub for børn mellem 4-10 år. Dagen afsluttes med minidisco om aftenen, hvor børnene danser med sine nye venner. På hotellet er der derudover en havinspireret legeplads.

For de ældre børn er det juniorklubben, der gælder. Sjove spil, internet hjørne, store TV-skærme og snacks, gør, at de helt sikkert ikke vil forlade klubben lige med det samme.

For de mindste børn er der også puslerum på hotellet.

Sport og aftenunderholdning

Brug tiden mellem besøgene i vandlandet og den smukke pool på nogle af de sjove aktiviteter på hotelområdet og ved aktivitetspoolen. Her er beachvolley, tennis og forskellige poollege. Flere dage og aftener om ugen arrangeres skøn underholdning og aftenshows for hele familien.

I den fine spa kan du smutte en tur i saunaen eller nyde en skøn behandling. I spaen er der også et mindre men veludstyret fitnesscenter, så hvis du vil træne er der god mulighed for dette på ferien.

Wifi er frit tilgængeligt på hele hotellet, dog ikke på stranden.

 

Mod betaling

Behandlinger i hotellets spacenter.

Stilrene værelser

Værelserne på Amada Colossos er fine, stilrene og lyst indrettede og har brusebad, telefon, tv, minikøleskab, aircondition, elkedel, safety boks og balkon. På alle værelser er der også badekåbe, tøfler og gratis wifi.

Dobbeltværelse til to personer, 2 personer

Dobbeltværelse til to personer, 2 personer

Her får du et dobbeltværelse på 23 m² med to rigtige sengepladser. Værelset kræver to fuldt betalende og der kan bo max to voksne. Værelset kan bestilles enten med landudsigt eller med havudsigt mod tillæg. Værelset kan, mod tillægg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse til tre personer, 2-3 personer

Dobbeltværelse til tre personer, 2-3 personer

Der findes to rigtige sengepladser og en sovesofa eller ekstraseng, der måler 180x90 cm. for den tredje person. Størrelsen er 23 m². Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn. Værelset kan bestilles enten med bjergudsigt eller havudsigt mod tillæg.

Familieværelse Seaside, 2-3 personer

Familieværelse Seaside, 2-3 personer

I familieværelset på 29 m² får du to soveområder, der separeres af en skydevæg af glas. Der er to rigtige sengepladser og to ekstrasenge, der måler 200x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn. Værelset har begrænset havudsigt (Seaside).

Familieværelse havudsigt, 2-4 personer

Familieværelse havudsigt, 2-4 personer

I dette 35 m² store familieværelse med skøn havudsigt får du to sovepladser, der separeres af en skydevæg af glas. Der er to rigtige sengepladser og to sovesofaer, der hver måler 200x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max fire voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn. 

Udover Amada Colossos’ rolige relax-pool kan du besøge hotellets harmoniske spacenter til lidt afslapning. Et besøg i saunaen eller en eksklusiv og skøn krops- eller ansigtsbehandling (mod betaling), kan helt sikkert få dig i en herlig og afslappet feriestemning.

 

Mod betaling

Behandlinger i spacenteret.

Amanda Colossos vandland er åbent hver dag kl. 11.00-17.00 fra midten af juni til midten af oktober, med forbehold for dårligt vejr. Åbningstiderne for de forskellige rutsjebaner er:

11.00-13.00 Blå rutsjebaner

13.00-14.00 Grønne og orange rutsjebaner

14.00-15.00 Grønne rutsjebaner

15.00-17.00 Body Bowl rutsjebane

Vær opmærksom på at hotellet kan ændre disse regler uden først at have informeret Nazar.

Dresscode ved middagen er lange bukser for mænd.

Vær opmærksom på at hotellet kan ændre disse regler med kort varsel.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. 

Bemærk venligst at pga. lokale restriktioner for rengøring af værelserne har mange hoteller tidligere ud-checkningstid (11:00) og senere ind-checkningstid (15:00) end normalt.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections