Kalithea, Rhodos

Amada Colossos

Gæsternes vurdering
4.3 af 5
Baseret på 39 respons
Gæsternes vurdering
4.3 af 5
Baseret på 39 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
Rhodos by 12 km, Faliraki 5 km 

Nyrenoveret med aquapark direkte ved stranden

Præcis ved havet i den lille ferieby Kalithea, ligger nyrenoverede og stilfulde Amada Colossos Resort. Her trives alle og hele familien kan hygge sig i hotellets aquapark som har både vandrutsjebaner og vandsport til de lidt større og vandlegeplads til de mindre børn. 

Hotellet er delt op i zoner. En zone for familier og en anden kun for voksne, så alle kan slappe af og nyde det som passer en bedst. På hotellets nyrenoverede restauranter og barer kan man nyde af alt fra græske specialiteter til internationale retter. Bare en kort taxitur fra hotellet ligger Rhodos by og Faliraki med hyggelige stræder, shopping og fornøjelse.

Nybygget aquapark for både store og små

Amada Colossos Resorts aquapark tilbyder masser af plask, leg og fartfyldte aktiviteter for både store og små! Her findes syv mavekildende vandrutsjebaner at suse ned af, enten med eller uden badering. Her findes også andre vandaktiviteter så som vandbasket, poolvollyball og forhindringsbane for dem som ikke kan sidde stille. For de yngste børn er der en vandlegeplads med tårn, mindre vandrutsjebaner og vandfald – Masser af vandplask er en garanti! Selvfølgelig findes der også solstole i nærheden, så forældrene kan være tæt på.     

Poolområdet består af tre deler, en separat børnepool og en relax-pool. Rundt om poolerne er solsenge og parasoller tilgængelige. Badehåndklæder kan lånes uden ekstra betaling.

Foretrækker man stranden ligger den næste hotelområdet. Sandet har indslag af grus og sten i partier. Her findes solsenge og parasoller gratis.   

Aquaparken er åben fra juni til midten af oktober og åbningstiderne er 10-18 dagligt, med forbehold for ændringer pga. dårlige vejrforhold. Der findes livreddere i aquaparken. Alle gæster som bruger aquaparkens faciliteter skal kunne svømme og børn mellem 4-18 år skal være i selskab med en voksen. Vandrutsjebanerne har et minimums højdekrav på 120 cm. Bemærk venligst at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

All Inclusive med det lille ekstra!

Hotellet har flere nyrenoverede og moderne restauranter og barer. I hotellets Ultra All Inclusive-udbud indgår alle lokale drikkevarer, international alkohol og læskedrikke i barerne. 

Morgenmad, frokost og aftensbuffeten serveres i to hovedrestauranter hvor måltids-drikkevarer indgår (lokalt vin, øl, noget importerede alkohol, læskedrikke og vand). Øvrige drikkevarer er mod betaling. Nyd af store buffeter med specifikt tema hver aften. Et udvalg af show cooking stationer, sunde valgmuligheder og tag selv salat-barer findes også ved måltiderne. Dress Code til aftensmaden for mænd: Lange bukser. 

Morgenmad serveres ca kl 07.00–10.00
Frokost serveres ca kl 12.30–15.00
Aftensmad serveres ca kl 18.30–21.30

I mellem serveres forskellige typer af snack under følgende ca. tider: 10.30–12.00 og 15.30–18.00. 

Bemærk at tiderne nævnt er cirka tider.

Som en ekstra bonus kan du spise på tre temarestauranter. Hvis der er plads kan du besøge alle tre restauranter en gang pr uge, uden ekstra betaling. Vælg mellem itaiensk, græsk eller asiatisk restaurant. Bordreservation kræves.  

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer og retter i temarestauranterne 

Aquapark, børneklub og ungdomsklub!

Børnenes store favorit er vandlandet med syv vandrutsjebaner! Udover vandrutsjebanerne er der også andre vandaktiviteter så som poolvolley og en forhindringsbane i den ene pool. For de mindste børn er der en vandlegeplads med god plads til at plaske i de forskellige vandfald og mindre vandrutsjebaner. 

Flere dage om ugen arrangeres der forskellige aktiviteter i den internationale børneklub for børn mellem 4-10 år. Dagen afsluttes med minidisko om aftenen. 

For de mindre børn mellem 6 måneder til 4 år findes der fine puslerum på hotellet. 

For de ældre børn, over 10 år, er det juniorklubben som gælder. Interaktive spil, internet ”hub”, store TV-skærme og snacks gør at de helst ikke vil forlade klubben. 

Sport og aftenunderholdning

Brug tiden mellem besøgene i aquaparken med nogle af de sjove aktiviteter omkring hotellet og ved aktivitetspoolen. Her er beach volleyball, tennis,og forskellige pool-lege. Flere dage og aftener om ugen arrangeres underholdning og aftenshow.  

I wellnesscentret kan du smutte en tur i saunaen eller nyde skøn massage eller anden afslappende behandling (mod betaling). I Wellnesscenteret er der også et fitnesscenter.

Wifi er gratis på alle fællesområder og på værelserne. Der er en legeplads til børnene. 

Stilrene værelser

Værelserne på Amada Colossos er stilrene og lyst indrette og har brusebad og wc, telefon, tv, lille køleskab, air condition, elkedel og balkon. Gratis deponeringsboks findes på værelset. På alle værelser er der badekåbe, tøfler og gratis wifi.

Dobbeltværelse til to personer, 2 personer

Dobbeltværelse til to personer, 2 personer

Her får du et dobbeltværelse med to rigtige sengepladser. Værelset kræver to fuldt betalende og der kan bo maksimalt to voksne. Værelset bestilles enten med bjerg- eller havudsigt, mod tillæg. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelse til tre personer, 2-3 personer

Dobbeltværelse til tre personer, 2-3 personer

Værelserne er friske og fine i lyse farver. Der findes to rigtige sengepladser og en sovesofa eller extraseng for den tredje personen. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max tre voksne og der er mulighed for en børnepris. Værelset bookes enten med bjergudsigt eller havudsigt mod ekstra betaling.

Familieværelse Seaside, 2-3 personer

Familieværelse Seaside, 2-3 personer

Værelserne er friske og fine i lyse farver. Her får du to sovepladser som separeres af en skydevæg af glas. Der findes to rigtige sengepladser og en sovesofa. Værelset kræver mindst to fuld betalende og der kan bo maks. tre voksne og der er mulighed for en børnepris. Værelset har begrænset havudsigt (Seaside).

Familieværelse havudsigt, 2-4 personer

Familieværelse havudsigt, 2-4 personer

I dette familieværelse får du to sovepladser som separeres af en skydevæg af glas. Der findes to rigtige sengeplaser og to sovesofaer. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maksimalt fire voksne og det er muligt at få én børnepris. Værelset har havudsigt.

Juniorsuite, 2-3 personer

Juniorsuite, 2-3 personer

I juniorsuiten findes to rigtige sengepladser og en sovesofa. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maksimalt tre voksne og det er muligt at få én børnepris.

 

 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra