Sunny Beach, Bulgarien

Amaris

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Måltider flere muligheder
5 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Pool:
Strand
650 m 
Centrum
650 m 

Farvestrålende hotel, som ligger tæt på Sunny Beach

Hotel Amaris ligger lidt uden for centrum af Sunny Beach, og dermed også et stykke fra den livligste del af Sunny Beach.

Hotellet lyser med sin farvestrålende og iøjefaldende facade op, og er let at få øje på. Det er et enkelt og prismæssigt fornuftigt hotel, og særligt for dig, som hellere vil bruge tiden på at nyde og udforske Sunny Beach end at tilbringe tiden på hotelværelset.

Sunny Beach er berømt og berygtet for sit festlige og livlige natteliv, og selvom der er en del af byen, hvor koncentrationen af bare og diskoteker er ret høj, så er Sunny Beach mere og andet end nattelivet. Det er en stemningsfyldt by, som appellerer til både par, familier og venner. Langs den næsten syv kilometer lange børnevenlige strand, ligger der den hyggelige og levende strandpromenade, som både i dagtimerne og om aftenen er et besøg værd.

Ca. fem kilometer fra hotellet ligger den lille charmerende by Nessebar, som med sine snævre, brostensbelagte gader og stræder virkelig er en lille tidslomme, og det kan virkelig anbefales at aflægge den et besøg – eller flere. Restauranten på Hotel Amaris har et maritimt look i klare, kulørte farver og receptionsområdet er også farvestrålende.

Værelserne er funktionelle og rimeligt enkelt indrettede, og hvor de klare farver er gennemgående på det meste af hotellet, er det mere rolige og varme nuancer på værelserne.

Tag en forfriskende dukkert – enten i hotellets pool eller på stranden!

Poolen er et populært samlingspunkt, og særligt i højsæsonen er der en livlig og løssluppen stemning, da Sunny Beach og de billige priser tiltrækker en del unge mennesker.

Der er ca. 650 m til Sunny Beach skønne, lange og brede sandstrand, hvor du kan nyde sand mellem tæerne og tage en forfriskende dukkert i Sortehavet. Da hotellet ikke tilbyder håndklædeservice, anbefaler vi at du medbringer dette hjemmefra.

Forskellige måltider

Når du bor på Amaris kan du booke med morgenmad eller halvpension som tilvalg. Morgenmad serveres i den marin inspirerede restaurant. Hotellet er centralt placeret med kun 1 km til Sunny Beachs kerne, hvor der findes en bred vifte af restauranter og barer.

Mod betalning

Morgenmad: Mad udover morgenmaden. Alt drikkelse udover kaffe, the og juice til morgenmaden. Halvpension: Mad udover morgenmad og aftensmad. Alt drikkelse udover kaffe, the og juice till morgenmaden.

Udforsk på ferien

Hotellet ligger nær Sunny Beach, som er definitionen af et pulserende feriested. Her findes der en dejlig og fartfyldt ferie atmosfære. Byen tilbyder mange restauranter, caféer, hyggelige barer, billigt shopping og meget mere som et turiststed kan byde på.

Sunny Beach har meget og tilbyde, en rigtig fin familiedestination med aktiviteter for børn, store som små. Spadsere på den smukke, varme sandstrand, hvor du kan slentre rundt og nyde atmosfæren med en is i din hånd. Der er også barer, restauranter, pubber, vandsport, tivoli og meget mere.

Enkelte værelser i varme nuancer

Værelserne er enkelt indrettet, og ligesom på resten af hotellet er der ikke sparet på farverne. Selve værelset er holdt i varme jordfarver, mens badeværelset har kulørte fliser. Alle værelserne har gulvtæppe, individuel air condition, telefon, køleskab og safety boks (mod betaling)

Mod betaling:

Safety boks, wifi

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Denne værelsestype på 26 m² er indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa. Her kan man bo op til tre voksne. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse Deluxe, 2-4 personer

Denne værelsestype på 35 m² har to rigtige senge samt to små sovesofaer. Værelset kræver mindst to fuldt betalende voksne og der kan bo max. to voksne og to børn. 

Etværelseslejlighed, 3-5 personer

I lejlighederne på 50 m² er der en dobbeltseng, en enkeltsenge og en sovesofa som kan bruges som ekstra seng til børn. På badeværelset er det et badekar. Der kan bo max. tre voksne og to børn. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra