Rhodos by, Rhodos

Angela Hotel

Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 42 respons
Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 42 respons

Morgenmad indgår i prisen
2 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Nej 
Pool:
Strand
300 m 
Centrum
100 m 

Byhotel på den bedste beliggenhed

Angela Hotel ligger midt i vidunderlige Rhodos by og har nærhed til alt hvad dette pulserende feriested har at byde på. Det er en perfekt base at starte fra hvis du vil udforske byens shopping, natteliv, strande, parker, museer og historiske monumenter. 

Hotellet blev renoveret i 2014 og værelserne er flotte og rene og har enten en balkon eller en fransk balkon. Wifi kan gratis benyttes både på værelserne og i lobbyen. På værelserne kan forbindelse være svag og ustabil. 

Angela ligger i samme gade som søsterhotellet Oktober Downtown, ca 100 meter væk, og det er der man spiser sin morgenmad. Hotellet er veldigt centralt og trafik, barer og gadeliv kan forstyrre i højsæsonen.

Nærhed til strand og en mindre pool

Angela ligger på den bedste beliggenhed i Rhodos by, og er kun få hundrede meter fra den enormt populære strand Elli Beach. Her er der altid mange mennesker og en skøn feriestemning og du har både solsenge og parasoller, vandsport og en hel del restauranter og barer at vælge imellem. Stranden består af små sten og det smukke, klare vand bliver hurtigt dybt.

På hotellet er der en lille pool med solsenge rundt omkring. Personer under 18 år skal være i selskab med en myndig i og ved poolen.

Mod betaling

Solsenge, parasoller, vandsport, mad og drikkevarer på stranden.

Morgenmadsbuffet og lobbybar

En kontinental morgenmadsbuffet indgår i prisen og kaffe, juice og te er også inkulderet. Morgenmaden bliver serveret på søsterhotellet Oktober Downtown som ligger ca 100 m fra Angela.

Lobbybaren på Angela serverer varme og kolde drikkevarer, med og uden alkohol og cocktails. 

Angela ligger i hjertet af Rhodos by hvor det vrimler med restauranter, barer og natteliv – så det er bare med at gå ud og udforske! 

Mod betaling

Mad og drikkevarer udover morgenmad.

Renoverede værelser

På Angela Hotel bor du i stilrene værelser som enten blev helt eller delvist renoveret i 2014, og de er lidt forskellige, men begge værelsestyper er flotte og behagelige. Hotellet fordeler værelserne og man kan ikke selv vælge hvilken værelsestype eller udsigt man får. 

Alle værelser har central aircondition (juni-september), balkon eller fransk balkon, hårtørrer, wifi (forbindelsen kan være ustabil), pengeskab og minikøleskab. De totalrenoverede værelser har dobbeltseng, fliselagt gulv, brusekabine og et fladskærms tv og de delvis renoverede værelser har to enkeltsenge, parket gulve, badekar og almindeligt tv.

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelset på 20 m² har to rigtige sengepladser, enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Her bor man to fuldt betalende. Værelset kan bookes som et enkelværelse mod betaling.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra