Lara/Antalya, Tyrkiet

Aska River Suites

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
600 m 
Centrum
16 km 

Splinternye værelser og fantastisk beach club

Aska River Suites er søsterhotel til populære Aska Lara. Her bor du i nybyggede (2017) værelser lige ved en flod som snor sig rundt om hotellet. Her findes en pool samt separat børnepool, snackrestaurant og en bar. Du har kun 150 meter til Aska Lara. Check in for samtlige gæster foregår på Aska Lara også hovedrestauranten samt de fleste faciliteter (foruden dem på Wet & Wild) findes der. Efter check in kan man køres til River Suites afdelingen i golfbiler og der findes en bus der regelmæssigt kører fra River Suites til både Aska Lara og beach clubben ”Wet & Wild”.

Ved Aska Laras hotelområde arrangeres der ikke aktiviteter eller musik. På den anden side af vejen, cirka 450 meter borte, breder sig en enorm beach club ud, ”Wet & Wild”, med alt hvad hele familien kan forestille sig af sjov og ballade. En bedårende børneklub med bondegårdstema, en supercool Vilde Vesten-inspireret ungdomsklub, et sjovt minitivoli, en halsbrækkende forhindringsbane og flere forskellige vandrutsjebaner til alle aldre – bare for at navne nogle af aktiviteterne. Dette gør at du selv kan vælge, om du vil tilbringe dine dage og aftener i fred og ro på hotelområderne, eller om du hellere begiver dig til beach clubben og prøver aktiviteter og deltager i shows og musik.

Som prikken over i’et tilbyder Aska River Suites et bredt og velsmagende All Inclusive-program, lyse familiesuiter for op til fire personer, og bare en halv times transfer fra lufthavnen.

Stille og roligt eller fuld fart – valget er dit!

På beach clubben Wet & Wild åbner sig en helt ny verden for vandhunden. Her afløser poolerne hinanden og der findes næsten ubegrænsede muligheder for vandoplevelserne. Plask eksempelvis i det heftige vandland, eller kig på, når børnene grinende suser ned gennem nogle af de mindre vandrutsjebaner. Der findes fem større vandrutsjebaner til de ældre børn og voksne, samt tre lidt mindre som børnene vil elske. For de mindste børn findes en lavvandet pool med et skægt stativ hvorfra der findes flere minirutsjebaner, desuden findes også et stort skridsikkert vandområde med sprøjtende vand som børnene kan løbe igennem.

Vil du have lidt mere fred og ro, får du masser af dette i den stråtækte jacuzzi som er indbygget i hovedpoolen, eller hvorfor ikke ligge og dase i et par timer i en skøn solseng i græsset? På Wet & Wild findes også en mindre spaafdeling med udendørspavilloner, hvori man kan få massage mod betaling.

På Wet & Wild findes to restauranter, den ene udendørs og den anden indendørs, men med en stor terrasse. På disse bestiller du din mad og drikke fra en menu og derefter serveres det ved dit bord.

 

Ellers kan du fortsætte forbi alle pools og børneklubben og begive dig til den skønne sandstrand, hvor der både findes solsenge, parasoller, strandpavilloner og en fin pier. Sandet er finkornet og går over i grovkornet nærmere vandet. I vandskorpen ligger en del sten. Vandet bliver relativt hurtigt dybt.

Wet & Wild ligger på den anden side af vejen fra hotellet, ca. 450 meter fra Aska River Suites, men hotellet arrangerer en bus som kører badelystne gæster frem og tilbage hele dagen og aftenen fra begge hotelområder.

På hotelområdet ved Aska Laras hovedbygning ligger også en fin pool og her findes både forskellige små områder med solsenge samt oaser i skyggen. Ved hotelområdet findes en mindre børnepool med solsejl, som beskytter mod solen. For dig som bor på Aska River Suites findes også et mindre eget poolområde med tilhørende solstole samt en separat børnepool.

Både på Aska Laras hotelområde og på Wet & Wild findes flere barer som serverer både drikkevarer og lettere måltider samt snacks. For dig dom bor på Aska River Suites-delen findes også et herligt soldæk ud mod en flod med en mindre restaurant, hvor forskellige snacks og drikkevarer serveres under dagen.

Hotellet tilbyder håndklædeservice til pool og beach club, så du kan spare plads i kufferten ved at lade din egen blive hjemme.

Mod betaling

Leje af strandpavillon, eventyrspark, besøg i spaafdelingen.

Herlige smagsoplevelser

I hovedrestauranten diskes der op med fantastiske buffeter til morgen, frokost og aften. Her serveres hovedmåltider for både Aska Laras og River Suites gæster. Her får du bl.a. lækre supper, gode kødretter og delikate desserter med inspiration både fra det tyrkiske køkken og fra hele verden. Her findes også en fantastisk brødbuffet, som fører tankerne til et fransk konditori, hvor der serveres flere forskellige varianter af hjemmebagt brød. Både i hovedrestauranten og i børneklubben findes der desuden en særlig afdeling, hvor børnene finder deres livretter serveret på lave borde og til med et babyhjørne med mikroovn og håndmikser. Alle lokale og flere importerede drikkevarer indgår i All Inclusive-konceptet.

Hotellet har fire forskellige temarestauranter: tyrkisk, italiensk og asiatisk i hovedbygningen på Aska Lara samt fisk i River Suites-delen. I den italienske temarestaurant findes ægte stenovnsbagt pizza! Alt afhængigt af antal ledige pladser kan du besøge de forskellige temarestauranter mod en mindre, fast pris. Husk at booke bord i god tid.

Hvis du har lyst til at tilbringe hele dagen i Wet & Wild, behøver du ikke bekymre dig om mad og drikke. Her er der nemlig to forskellige pool-barer, som serverer både lettere måltider og drikkevarer, samt en strandbar hvor du kan forsyne dig selv med drikkevarer.

På Aska Laras hotelområde er der ligeledes en poolbar, to lobby-barer og et døgnåbent brasseri. I sidstnævnte serveres altid drikkevarer. Snacks kan fås på visse tidpunkter. 

For gæster som har bestilt rum på River Suites-delen og vil tage det roligt der, findes der mulighed for at spise en enklere morgenmad. For øvrige måltider og et mere generøst All Inclusive udbud henvises gæsterne til Aska Laras hovedbygning.

Mod betaling

Besøg på temarestauranten, visse importerede drikkevarer og visse eksklusive mærker.

Her går alle børns drømme i opfyldelse

Wet & Wild er et ægte børneparadis. Børneklubben er i en klasse for sig selv – udformet som en sjov bondegård i miniformat. Her står lader og halmballer indrettet i forskellige opholdsrum for forskellige aldersgrupper – der findes tilmed et sødt lille hjørne for spædbørn. Med et blødt underlag og flere forskellige indhegninger er det trygt for børnene at lege og tumle her. Der findes en stor legeplads med solsejl, som beskytter børnenes sarte hud mod solens stærke stråler, samt en miniature-biograf. Børneklubben arrangerer en masse sjove aktiviteter og har forskellige temadage. Desuden arrangeres der de fleste aftener minidisco med dans og underholdning for børnene.

Der findes flere forskellige pools og et stort vandområde med skridsikkert underlag med springvand, som børnene kan løbe og lege i. Her er en lavvandet pool med flere forskellige vandrutsjebaner og tilmed et vandland med tre mellemstore vandrutsjebaner og et endnu større vandland med fem heftige rutsjebaner for de større børn og voksne.Som om det ikke var nok, så er der derudover et minitivoli med piratskib, karruseller og pariserhjul – det perfekte sted at hygge sig med børnene om aftenen.

For de lidt større børn er der en cool ungdomsklub med temaet ”det vilde vesten” komplet med saloon i lyst træ, kaktusser og  ”most wanted”-skilte. Her kan teenagere møde jævnaldrende – og de vil højst sandsynligt ikke have lyst til at forlade dette lille ”fristed” under hele ferien! Nogle aftener arrengeres der fest i ungdomskubben!

Selv inde på Aska Laras hotelområde er der en lille overdækket legeplads for mindre børn – perfekt, hvis I en dag ikke har lyst til at forlade hotelområdets rolige atmosfære!

Både i hovedrestauranten og i børneklubben findes en speciel afdeling for børnene, med mad efter deres smag og lavere serveringsborde, samt møbler og endda et babyhjørne hvor du finder mikroovn og blender. 

Beach club spækket med aktiviteter for hele familien

Aska Lara og Aska Lara River Suites er opdelt således, at der på hotelområdet ikke findes aktiviteter. På den anden side af vejen holder den enorme beach club, Wet & Wild, til og på denne side er der fuld skrue på aktiviteter og musik fra morgen til aften.

Det helt unikke ved Aska Laras Wet & Wild er den fantastiske eventyrpark, hvor der både er klatrevæg, en stor svævebane og en cool forhindringsbane oppe i luften. I den skal du kæmpe dig igennem diverse forhindringer med forskellige sværhedsgrader, og samtidig skal du koncentrere dig om ikke at falde igennem træklodserne, trinnene og rebene, som du skal manøvrere dig forbi. Heldigvis er du fastspændt til en sikkerhedsline på hele turen rundt!

Her er også et minitivoli, en gigantisk børneklub og en rigtig cool ungdomsklub med temaet ”det vilde vesten”. Rundt omkring på hotelområdet og i Wet & Wild er der desuden flere forskellige pools, et vandland, billard, bueskydning og en mindre sportsplads til fx fodbold, basketball eller tennis. Der er også bowling, bio og beachvolley at fornøje sig med.

I amfiteateret arrangeres der shows de fleste aftener, fx dans eller komedie, og her ligger også et udendørs diskotek, som på visse aftener i ugen spiller musik til langt ud på natten. Skulle du have lyst til at shoppe, mens du er i vandlandet, er der også her små butikker på området. I biografen vises der forskellige film, både om dagen og om aftenen. 

Både på hotelområderne og i beach club’en er der gratis trådløst internet, så du kan være sikker på at få din daglige dosis af spil, sociale medier og  danske nyhedssider.

Mod betaling

Billard, bowling, eventyrsparken på Wet & Wild.

Stilfulde, lyse værelser

Aska Lara River Suites-delen af hotellet åbnede i sommeren 2017 og indbyder til skønne og friske rum, der er indrettet i lyse farver. Alle rum har individuelair condition, TV, laminatgulv, elkedel med kaffe og te, deponeringsboks og gratis wifi. I køkkenet findes en mikrobølgeovn og minikøleskab. På badeværelset findes brusekabine og føntørrer. Rummene i River Suites-delen har ingen balkon. 

Familiesuite A, 2-3 personer

Et stilrent rum på ca.29 m² med to rigtige sengepladser og en sovesofa (200x150 cm) og mulighed for at stille en ekstraseng (190x90 cm) ind. Her får du et separat soveværelse og en kombineret stue og mindre køkken. I det lille køkken findes køleskab og mikrobølgeovn, men intet øvrigt køkkenudstyr. Rummet kræver mindst to fuldtbetalende, her kan bo op til tre voksne og det er muligt at få en børnepris. Det er muligt at booke dette rum som enkeltrum mod et tillæg. Disse rum har ikke balkon. 

Familiesuite B,3-4 personer

Her får du to separate soveværelser med rigtige døre. Ved entreen til rummet findes et småt køkken med køleskab og mikrobølgeovn, men intet øvrigt køkkenudstyr. Familiesuiten er fordelt på ca. 32 m². I begge soveværelser findes en dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og brusekabine. Dette rum kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo op til fire voksne og det er muligt at få en børnepris. Disse rum har ingen balkon.

To wellnesscentre

I nederste etage i hotelbygningen på Aska Lara er der et skønt wellness-center med en stor indendørs pool, jacuzzi, sauna, dampbad og det tyrkiske bad ”hamam”. Ved siden af spaen er der tilmed en mindre udendørs pool. Alle disse faciliteter er gratis. Kun særlige behandlinger såsom massage og peeling er mod ekstra betaling. Et besøg i det tyrkiske bad ”hamam” i starten af din ferie kan virkelig anbefales – du bliver skrubbet på hele kroppen, så den er blød og ensartet, og derefter vil farven efter solbadning holde længere. Også i beach clubben er der en mindre spa med udendørs pavilloner, hvor du kan få massage.

Både wellnesscentret og fitnesscenteret har en aldersgrænse på 16 år.

Mod betaling

Behandlinger i wellnesscentrene, vitaminbar.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra