Alanya, Tyrkiet

Avena Resort

Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 198 respons
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 198 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
200 m 
Centrum
3 km Alanya 

Totalrenoveret hotel for hele familien

På Avena Resort finder du et unikt hotel med moderne og flot indretning i den hyggelige bydel Oba i Alanya. Det hyggelige poolområde indbyder til afslappende dage i solen og bare en kort gåtur væk er der en flot og finkornet sandstrand. Der er et bredt All Inclusive-program med både buffeter, snacks og à la carte. Når børnene ikke er i gang med at møde nye venner i børneklubben, kan de også danse løs til minidisco.

Lige udenfor hotellet arrangeres der et stor marked på mandage, og på hotellet er der et stort wellnesscenter blandt andet med det klassiske tyrkiske bad, hamam. Værelserne er store og moderne indrettede og er den perfekte base for en skøn ferie i det dejlige Alanya.

Vandrutsjebanerne, poolafslapning eller sandstrand?

Det er en livlig stemning ved hotellets skønne poolområde. Der spilles ofte musik fra højtalerne og man kan også høre lyden fra børnene i børneklubben. Der er en stor pool og en separat børnepool samt en vandrutsjebane, som børnene vil elske. Solsenge og parasoller står frit tilgængeligt og skulle sulten eller tørsten melde sig er det bare at gå hen til poolbaren og få forfriskninger.

En kort gåtur fra hotellet (250 m) ligger den finkornede sandstrand. Avena samarbejder med ejeren til en del af stranden og der er solsenge og parasoller samt visse drikkevarer (ej på flaske) og snacks – inkluderet i dit All Inclusive-program. På stranden er der både beachvolley og forskellige slags vandsport. Der er også en tunnel under vejen, som gør det sikkert at tage sig til og fra stranden.

Hotellet tilbyder håndklædeservice til pool og strand mod et depositum, så du kan lade dit eget blive derhjemme.

Mod betaling

Mad og visse drikkevarer, vandsport.

Nemt og bekvemt for hele familien

Dagens tre hovedmåltider serveres som buffet i hotellets hovedrestaurant. Her får du velsmagende buffeter med stor variation og med inspiration fra både det tyrkiske og forskellige internationale køkkener. Mellem hovedmåltiderne serveres der snacks, kager og is (for børn) på forskellige tidspunkter. Lokale drikkevarer, både med og uden alkohol, indgår både til og imellem måltiderne. 

På hotelområdet er der også én temarestaurant med fiskemenu hvor du får serveret mad fra en menu.  Hvis der er plads har du omkostningsfrit mulighed for at besøge den én gang per ophold.

Både ved poolen og stranden er der en bar, som serverer drikkevarer og snacks på forskellige tidspunkter på dagen, visse drikkevarer i strandbaren er mod betaling. 

Mod betaling

Importerede drikkevarer, friskpresset juice, visse drikkevarer på stranden, tyrkisk kaffe, is uden for specifikke tidspunkter hvor dette er inkluderet for børn, besøg på tema-restaurant efter det første inkluderede besøg. 

Børneklub og minidisco

På Avena Resort står man på spring for at sikre en underholdende ferie for hotellets yngste gæster. Dagen igennem underholder hotellets internationale aktivitetsguider ved poolområdet og alle børn mellem 4 - 12 år kan få nye venner i den internationale børneklub, som er åben formiddag og eftermiddag.

Nogle af aftenerne er derudover minidisco, til børnenes store glæde. Foran hotellet er der også en mindre legeplads og der tilbydes forskellige former for spil, såsom bordtennis og dart. Det helt store hit er naturligvis vandrutsjebanen, som kan benyttes visse timer formiddag og eftermiddag.

Avslapning, sport eller spa?

På Avena behøver du ikke at vælge – du kan bare vælge lidt af hvert. Hvis du ønsker en pause fra solsengene har du mulighed for at prøve både dart og bordtennis. På stranden er der beachvolley og vandsport. Der arrangeres vandlege, forskellige aktiviteter og aftenunderholdning visse aftener i løbet af ugen.

Lige udenfor hotellet finder du et af Alanyas største markeder, som finder sted på mandage. Her kan du købe alt fra frugt og grønt til souvenirs og tekstiler.

I hotellets kælder breder der sig et stort, smukt wellnesscenter, indrettet med Bali, som inspiration. Her har du mulighed for at prøve flere forskellige slags behandlinger og kurer. Der er både det traditionelle tyrkiske bad hamam og sauna og der er også et fiskespa – et lille kar med små fisk, som spiser alle de døde hudceller fra dine fødder. Det kan føles lidt mærkeligt i starten, men huden ender med at blive helt spejlglat! I wellnesscenteret er der også et mindre træningscenter hvor du kan brænde lidt af All Inclusive-maden af.

Der er gratis trådløst internet i lobbyen, og mod betaling ved poolen, på værelserne og i restauranten.

Mod betaling

Vandsport på stranden, sauna og behandlinger i hotellets wellnesscenter, wifi udover lobbyen.

Store og moderne værelser og suiter

I de stilrene værelser på Avena bor du bekvemt og flot. Værelserne blev renoverede i 2014 fra top til tå og er i lyse, flotte farver. Alle værelserne har paketgulv, rummelige balkoner og i badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

I alle værelser er der flere fordelagtigheder: fladskærms-tv, individuel air condition, elkoger med the samt minikøleskab, som dagligt opfyldes med vand. Der er derudover trådløst internet, deponeringsboks, vaskeservice og roomservice mod betaling.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

I dobbeltværelset på 38 m² er der en dobbeltseng og en enkeltseng. Den fjerde person sover i en ekstraseng eller på sovesofa.

Der skal mindst være to fuldt betalende og der er mulighed for at bo op til tre voksne. Man kan også få én børnepris.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

I familiesuiten på 42 m² får du to separate værelser med en rigtig dør imellem. Der er air condition og fladskærms-tv i begge værelser. I det ene værelse er der to enkeltsenge og i det andet er der en dobbeltseng og en sovesofa.

Der skal mindst være tre fuldt betalende og der er mulighed for at bo op til fire voksne. Man kan også få én børnepris.

Mod betaling

Trådløst internet, deponeringsboks, vaskeservice og roomservice.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Pooler, vandrutsjebaner, temarestauranter, stranden og underholdning på hotellet åbner den 1/4 (hvis vejret tillader det).

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra