Alanya, Tyrkiet

Avena Resort

Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 283 respons
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 283 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
200 m 
Centrum
3 km Alanya 

Hyggeligt hotel for hele familien

Avena Resort er et populært hotel med en livlig stemning og moderne indretning. Stamgæsterne er rigtig glade for den behagelige stemning, både på selve hotellet og i den hyggelige bydel Oba.

Du kan tage forfriskende dukkerter i poolen ved det livlige poolområde og ligeledes i Middelhavet fra stranden, som blot ligger en kort gåtur fra hotellet.

Der er et glimrende All Inclusive-udbud med buffet og masser af snacks i løbet af dagen.  

Om mandagen arrangeres der lige udenfor hotellet stort marked, og på hotellet er der et fint spacenter hvor du blandt andet kan prøve det klassiske tyrkiske bad, hamam.

Værelserne på Avena Resort er moderne indrettet, og fungerer godt som base for en skøn ferie i det dejlige Alanya i Tyrkiet.

Avena Resort er et af vores kvalitetshoteller, hvor du får meget for pengene, og en del af vores Holiday Collection.

Vandrutsjebanerne, afslapning ved poolen eller sandstrand?

Der er en livlig stemning ved All Inclusive-hotellets poolområde, hvor der ofte er musik i højtalerne. Der er en stor pool med en vandrutsjebane, samt en mindre børnepool. Der er masser solsenge og skyggende parasoller rundt om poolen.

En kort gåtur fra hotellet (250 m) ligger stranden hvor der et et område, som er reserveret til Avena Resorts gæster og her er solsenge, parasoller, snacks samt visse drikkevarer – som inkluderet i dit All Inclusive program!

På stranden er der både beachvolley og forskellige slags vandsport - og så er der en tunnel under vejen, så det er let og sikkert at komme til og fra stranden.

Strandhåndklæder til pool og strand kan lånes mod depositum.

Mod betaling

Mad og visse drikkevarer på stranden, vandsport.

Nemt og bekvemt for hele familien

På Avena Resort kan du slappe helt af uden at frygte for pengepungen, for når du rejser med All Inclusive er alt allerede betalt hjemmefra!

Du kan derfor nyde ferien med familien helt uden økonomiske bekymringer. Både morgenmad, frokost og aftensmad servereres som buffet i hotellets hovedrestaurant og kan nydes enten inde i restauranten eller på den store terrasse.

Maden er inspireret af både det tyrkiske og af det internationale køkken, og her er et bredt udvalg. I løbet af dagen serveres der imellem måltiderne snacks, kager og is (for børn). Lokale drikkevarer, både med og uden alkohol, er inkluderet.

Ved poolen og stranden er der en bar, som serverer kolde drikkevarer og snacks på forskellige tidspunkter på dagen, bemærk dog at visse drikkevarer i strandbaren er mod betaling.

På hotelområdet er der også en temarestaurant, som du kan besøge uden omkostninger én gang per ophold - afhængigt af plads.

Mod betaling

Importerede drikkevarer, friskpresset juice, visse drikkevarer på stranden, tyrkisk kaffe, samt is som dog på undtagen ved specielle tidspunkter i løber af dagen er inkluderet for børn, yderligere besøg på temarestaurant.

Sport eller spa?

På Avena Resort er der masser at vælge imellem hvis du ønsker en pause fra solsengene. Her er både dart og bordtennis, og på stranden er der beachvolley og vandsport. Det familievenlige hotel arrangerer også forskellige aktiviteter i og omkring poolen i løbet af dagen, og flere aftenener er der aftenunderholdning.

Oba er et rigtigt hyggeligt område med masser af liv, butikker, barer og cafeer og her er på alle tider af døgnet noget at kigge på og tage sig til. Om mandagen, finder du lige udenfor hotellet du et af Alanyas største markeder. Her kan du købe alt fra frugt og grønt til souvenirs, tøj og tekstiler.

Avena Resort har også et dejligt spacenter, hvor du kan nyde tyrkisk hamam, sauna og forskellige spabehandlinger. I forbindelse til spaen er der et mindre fitnesscenter, hvor du kan træne lidt mellem All Inclusive måltiderne.

Der er gratis wifi i lobbyen, og mod betaling ved poolen, på værelserne og i restauranten. Da der er både underholdning og aktiviteter ved poolområdet både om dagen og aftenen, kan der være en både høj musik, latter og støj fra dette, som særligt de værelser som vender mod poolen vil bemærke.

Mod betaling

Vandsport på stranden, sauna og behandlinger i hotellets spacenter, wifi udover i lobbyen.

Store og moderne værelser og suiter

De stilrene værelser på Avena Resort er rigtig pæne, og holdt lyse, klarer farver. Alle værelserne har parketgulv, rummelige balkoner og i badeværelset er der brusekabine og hårtørrer. 

I alle værelser er der TV, individuel aircondition, elkoger med the samt minikøleskab. Der er derudover wifi, safetyboks, vaskeservice og roomservice mod betaling.

Mod betaling

Wifi, safetyboks, vaskeservice og roomservice.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

I dobbeltværelset på ca. 40 m² er der tre rigtige sengepladser og den fjerde person sover på sovesofa, der måler 190x90 cm.

Der skal mindst være to fuldt betalende og der kan bo op til tre voksne. Man kan også få én børnepris og værelset kan bookes som enkeltværelse mod et tillæg.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

I familiesuiten på ca. 44 m² får du to separate værelser med en rigtig dør imellem. Der er aircondition og fladskærms-tv i begge værelser. Der er to sengepladser i hvert rum, og i det ene en sovesofa på 190x90 cm.

Der skal mindst være tre fuldt betalende og der er mulighed for at bo op til fire voksne. Man kan også få én børnepris.

Prøv fiskespa og hamam

I kælderen på Avena Resort er der et dejligt spacenter. Her har du mulighed for at prøve flere forskellige behandlinger og kurer, såsom traditionelt tyrkisk hamam og sauna, og der er også en fiskespa. Dette er et lille bassin med små fisk, som spiser døde hudceller fra dine fødder – lidt speciel fornemmelse  i starten, men fødderne bliver behageligt bløde efter sådan en omgang.

Mod betaling

Behandlinger og brug af spacenterets faciliteter.

 

 

Vigtigt at vide inden du bestiller din ferie

Strandhåndklæder til pool og strand kan lånes mod depositum.

Både ved poolen og stranden er der en bar, som serverer kolde drikkevarer og snacks på forskellige tidspunkter på dagen, bemærk dog at visse drikkevarer i strandbaren er mod betaling.

Da der er både underholdning og aktiviteter ved poolområdet både om dagen og aftenen, kan der være en både høj musik, latter og støj fra dette, som særligt de værelser som vender mod poolen vil bemærke.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Pooler, vandrutsjebaner, temarestauranter, stranden og underholdning på hotellet åbner den 1/4 (hvis vejret tillader det).

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Pooler, vandrutsjebaner, temarestauranter, stranden og underholdning på hotellet åbner den 1/4 (hvis vejret tillader det).

Vores Collections