Sunny Beach, Bulgarien

Barcelo Royal Apartments

Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 15 respons
Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 15 respons

Måltider flere muligheder
4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
70 m 
Centrum
200 m 

Tæt på Sunny Beach og sandstranden

På Barcelo Royal Beach får du et moderne lejlighedshotel med sans for detaljen. Trods den centrale beliggenhed i populære Sunny Beach råder her en stille og rolig stemning på hotellet. Det fine hotel ligger bare få minutter fra den finkornede sandstrand, som du kan skimte fra de højere niveauer på hotellet. Du bor i rummelige lejligheder og du kan vælge at tilføje morgenmad, halvpension eller All Inclusive.

Det fine poolområde består af en hovedpool formet som en blomst og flere mindre pooler, der er formede som blomsterblade. Her råder en behagelig og afslappet feriestemning. Sunny Beaches herlige sandstrand indbyder til endnu mere badning og den livlige og hyggelige strandpromenade er perfekt til en tidlig gå- eller løbetur i solnedgangen.

I forbindelse med Barcelo Royal Beach ligger et shoppingcenter med flere butikker. Derudover findes der shopping, restauranter og barer i det centrale Sunny Beach, kun et stenkast fra hotellet.

Barcelo Royal Beach indgår i Nazars Holiday Collection, hvor vi har samlet kvalitetshoteller, der alle tilbyder meget for pengene.

Pool eller sandstrand?

Ved Barcelo Royal Beachs poolområde kan du læne dig tilbage i en solstol og nyde den afslappede stemning. Den store og skønne hovedpool er perfekt til at svømme et par runder i. Ovenfra ligner den en flot blomst, hvor de andre, mindre pooler udgør blomsterbladene. Skulle du en dag have lyst til en ekstra eksklusiv oplevelse, kan du leje en poolpavillon med forskelligt indhold, afhængigt af hvilken pakke du vælger.

Poolbaren serverer forfriskende kolde drikkevarer samt lette snacks og is i løbet af dagen. Dette er inkluderet for gæster med All Inclusive! Hotellet har også en opvarmet indendørspool og hovedpoolen har en handicapvenlig rampe ned i poolen.

Fra Barcelo Royal Beach har du kun nogle få minutters gang til den populære sandstrand i Sunny Beach. Den brede og syv kilometer lange strand har dejligt blødt sand og langs hele strækningen har du den hyggelige strandpromenade. Her findes solsenge og parasoller, der kan lejes, og hvis tørsten og sulten skulle melde sig, er der flere taverner, der er et besøg værd.

 

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller samt mad og drikkevarer på stranden. Poolpavilionen på hotellet. Mad, drikkevarer og is, hvis du ikke har booket med All Inclusive.

Flere måltidspakker at vælge mellem

I grundprisen indgår ingen måltider når du booker en lejlighed på Barcelo Royal Beach, men du har mulighed for at bestille morgenmad, halvpension eller All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive er den mest smidige løsning for dig og din familie. Alt er betalt hjemmefra og du behøver ikke at bekymre dig om regningen eller at skulle slæbe rundt på pengepungen eller kortetuiet! Morgen- og aftensmad indtager du på en af hotellets to buffetrestauranter, mens frokosten kun serveres i den ene.

I poolbaren serveres småretter, lettere snacks og is i visse tidsrum når buffeterne er lukkede. Her serveres også eftermiddagskaffe og the sammen med godt bagværk. Med All Inclusive indgår al mad samt mange lokale drikkevarer med og uden alkohol indtil midnat, dog med undtagelse af roomservice. Dresscode i buffetrestauranterne er lange bukser ved aftensmaden.

Morgenmad og halvpension

Vælger du kun at tilkøbe morgenmad, spises denne i af de to buffetrestauranter på Barcelo Royal Beach. Det samme gælder halvpension. Mellem måltiderne er det muligt at købe drikkevarer, lettere mad og is i hotellets poolbar.

De måltider, der ikke indgår i din måltidspakke kan i stedet tilberedes i din egen lejlighed eller indtages på en af de lokale restauranter i det centrale Sunny Beach, kun 200 meter væk. Her der masser af hyggelige cafeer, barer og restauranter for alle!

 

Mod betaling

Morgenmad: mad og drikke udover til morgenmad. Til morgenmad indgår kaffe, the, vand og juice.

Halvpension: mad udover til morgenmad og aftensmad. Alle drikkevarer udover kaffe, the, vand og juice til morgenmaden.

All Inclusive: importerede og visse lokale drikkevarer samt drikkevarer på flaske. Roomservice.

International børneklub for de mindste

De glade aktivitetsguider i Barcelo Royal Beaches internationale børneklub aktiverer og underholder børn i alderen 4-12 år med lege og kreative aktiviteter i løbet af dagen. Her kan børnene lege og hygge sig med nye venner, samtidig med at resten af familien slapper af med en bog i solen. Nogle aftener om ugen arrangeres der et sjovt minidisco for de mindste.

Ved poolområdet findes en legeplads og separat børnepool. Sandslotsbyggeri og leg i vandkanten på Sunny Beaches sandstrand, er andre populære aktiviteter for hotellets yngste gæster.

Fitnesscenter, aktiviteter og central beliggenhed

Vil du være aktiv på ferien har Barcelo Royal Beach et større fitnesscenter, hvor du kan lave din daglige træning og svede lidt ekstra. Du kan også udfordre dit rejseselskab i en gang bordtennis eller dart, eller slappe af i hotellets store og harmoniske spacenter.

Flere aftener om ugen kan du opleve live musik sammen med noget godt at drikke på lobbyterrassen. Du kan også tage på opdagelsesfærd i Sunny Beach, hvis centrum ligger kun 200 meter fra hotellet! Her finder du masser af cafeer, restauranter, barer, souvenirbutikker og kulturoplevelser – og ikke mindst den livlige og stemningsfyldte strandpromenade, der indbyder til skønne løbe- og gåture.

Rummelige og moderne lejligheder

Alle lejligheder på Barcelo Royal Beach har et mindre køkken med ovn, kogeplade, elkedel, hårtørrer, strygejern og -bræt, centralstyret aircondition, tv, fri wifi og balkon.

Du checker ind i receptionen, der ligger i hovedbygningen med hotelværelser, og bliver derefter anvist din lejlighed i en af de andre bygninger.

Etværelseslejlighed, 2 personer

Etværelseslejlighed, 2 personer

Rummelige lejligheder på 40 m² med kombineret soveværelse og stue. Her findes to rigtige sengepladser og er afset til to fuldt betalende personer. Lejligheden har et lille bord og stole, badeværelse med brusekabine samt både laminat- og klinkegulv.

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Rummelige lejligheder med et soveværelse og separat stue og en total størrelse på 52-65 m². Her findes kombineret stue og køkken, med masser af plads til at både lave og spise måltiderne. Lejlighederne er indrettet med to rigtige sengepladser i soveværelset og en sovesofa i stuen, der måler 190x140 cm. Alle værelserne har klinkegulv og udstyret med badekar.

Her kan bo op til fire personer, hvoraf max tre voksne. Lejligheden kræver minimum to fuldt betalende og et barn kan få børnepris. Toværelseslejlighederne kan enten bestilles med land- eller pooludsigt, det sidstnævnte mod betaling.

Pause fra sol og vand?

Når du bor på Barcelo Royal Beach, skal du huske at besøge det store og smagfuldt indrettede spacenter, der er et af Bulgariens største. I det smukke spacenter råder en harmonisk og afslappet stemning, der effektivt får dig til at koble helt af. Her findes blandt andet tyrkisk bad, afslapningsområde og sauna. Vil du nyde og tage lidt ekstra hånd om dig selv, har du et stort udvalg af massager og andre behandlinger.

Mod betaling

Tyrkisk bad og behandlinger i spacenteret.

Sunny Beach

Sunny Beach er en af Bulgariens mest populære strandbyer for både familier og feststemte unge. Under højsæsonen er her hektisk, mange mennesker, masser af sælgere af alverdens varer og der findes et bredt udbud af restauranter og barer. Her har du en cirka 6 kilometer lang finkornet sandstrand som strækker sig langs hele byen og ifølge mange er det den smukkeste og bedst plejede strand langs Sortehavskysten. De fleste butikker og markedsstande i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaden. Her er udvalget stort, men tænk på at det meste du finder her er kopivarer.

Nessebar

Nessebar er en lille middelalderby, der ligger på en halvø cirka 5 kilometer fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvsliste. I den gamle bydel finder du nogen af de bedst bevarede kirker i hele Balkan og der sælges håndværk, keramik og andre souvenirer langs de små hyggelige gader. En tur hertil er at anbefale, så du kan ose rundt i de små gader og brostensbelagte stræder eller nyde en bid mad.

Det findes en del niveauforskelle på hotelområdet, hvilket er noget du bør være opmærksom på hvis du er gangbesværet.

Udover lejligheder har Barcelo Royal Beach også en hoteldel med hotelværelser, Barcelo Royal Hotel. Du checker ind i receptionen, der ligger i hovedbygningen og tilhører hoteldelen. Derefter bliver du anvist din lejlighed i en af de andre to bygninger, der tilhører lejlighedsdelen.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections