Sunny Beach, Bulgarien

Barcelo Royal Apartments

Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 15 respons
Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 15 respons

Måltider flere muligheder
4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
70 m 
Centrum
200 m 

Tæt på centrum og Sunny Beachs skønne strand

Barcelo Royal Apartment er et moderne lejlighedshotel, som ligger suepr centralt. Trods den centrale beliggenhed i populære Sunny Beach råder her en stille og rolig stemning på hotellet. Lejlighedshotellet ligger bare få minutter fra den lange, brede strand. Du bor i rummelige lejligheder, morgenmad indgår i prisen og du kan vælge at  tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Det fine poolområde består af en hovedpool formet som en blomst og flere mindre pools, der er formet som blomsterblade. Her er en behagelig og afslappet feriestemning. Sunny Beaches herlige sandstrand indbyder til endnu mere badning og den livlige og hyggelige strandpromenade er perfekt til slentretur ved solnedgangstid.

I forbindelse med Barcelo Royal Apartment ligger et shoppingcenter med flere butikker. Derudover findes der shopping, restauranter og barer i det centrale Sunny Beach, kun et stenkast fra hotellet.

Barcelo Royal Apartment indgår i Nazars Holiday Collection, hvor vi har samlet kvalitetshoteller, hvor du  får meget for pengene.

Pool eller sandstrand?

Ved Barcelo Royal Apartments poolområde kan du læne dig tilbage i en solstol og nyde den afslappede stemning. Den store og skønne hovedpool er perfekt til at svømme et par runder i. Ovenfra ligner den en flot blomst, hvor de andre, mindre pooler udgør blomsterbladene. Skulle du en dag have lyst til en ekstra eksklusiv oplevelse, kan du leje en poolpavillon med forskelligt indhold, afhængigt af hvilken pakke du vælger.

Poolbaren serverer forfriskende kolde drikkevarer samt lette snacks og is i løbet af dagen. Dette er inkluderet for gæster med All Inclusive! Hotellet har også en opvarmet indendørspool og hovedpoolen har en handicapvenlig rampe ned i poolen.

Fra Barcelo Royal Apartment har du kun nogle få minutters gang til den populære sandstrand i Sunny Beach. Den brede og syv kilometer lange strand har dejligt blødt sand og langs hele strækningen ligger den hyggelige strandpromenade. Her kan der lejes solsenge og parasoller, og der er flere spisesteder og barer langs strandpromenaden. 

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller samt mad og drikkevarer på stranden. Poolpavilionen på hotellet. Mad, drikkevarer og is, hvis du ikke har bestilt dit ferieophold med All Inclusive.

Flere måltidspakker at vælge mellem

Morgenmad er inkluderet i prisen, når du booker en lejlighed på Barcelo Royal Apartment, men du kan tilkøbe morgenmad, halvpension eller All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive er en herlig mulighed for dig og din familie. Alt er betalt hjemmefra og du behøver ikke at bekymre dig om regningen eller at have pengepungen eller kortetuiet med dig! Morgen- og aftensmad indtager du på en af hotellets to buffetrestauranter, mens frokosten serveres i den ene af disse.

I poolbaren serveres der småretter, lettere snacks og is i visse tidsrum når buffeterne er lukket. Her serveres også eftermiddagskaffe og the sammen med godt bagværk. Med All Inclusive indgår al mad samt mange lokale drikkevarer med og uden alkohol indtil midnat, dog med undtagelse af roomservice. Ved aftensmaden er der dresscode i buffetrestauranterne og lange bukser er påkrævet.  

Morgenmad og halvpension

Morgenmaden spises i en af de to buffetrestauranter på Barcelo Royal Beach og det samme gælder hvis du vælger halvpension. Mellem måltiderne er det muligt at købe drikkevarer, lettere mad og is i hotellets poolbar.

Da du bor i lejlighed er det muligt også at spise i lejligheden, men det er dog kun det mest basale udstyr tilgængeligt i det lille køkken. Og så er der jo masser af hyggelige cafeer, restauranter og spisesteder ligeså snart du går udenfor hotellet.

 

Mod betaling

Morgenmad: mad og drikke udover til morgenmad. Til morgenmad indgår kaffe, the, vand og juice.

Halvpension: mad udover til morgenmad og aftensmad. Alle drikkevarer udover kaffe, the, vand og juice til morgenmaden.

All Inclusive: importerede og visse lokale drikkevarer samt drikkevarer på flaske. Roomservice.

International børneklub for de mindste

Der er en international børneklub på Barcelo Royal Apartment , hvor aktivitersguiderne aktiverer og underholder børn i alderen 4-12 år med lege og kreative aktiviteter i løbet af dagen. Nogle aftener om ugen arrangeres der et sjovt minidisco for de mindste.

Ved poolområdet er der en legeplads og separat børnepool

Fitnesscenter, aktiviteter og central beliggenhed

Vil du være aktiv på ferien har Barcelo Royal Apartment et glimrende fitnesscenter. Du kan også udfordre dit rejseselskab i en gang bordtennis eller dart, eller slappe af i hotellets store spacenter.

Flere aftener om ugen er der live musik på lobbyterrassen.

Du kan også tage på opdagelsesfærd i Sunny Beach, hvis centrum ligger kun 200 meter fra hotellet! Her finder du masser af cafeer, restauranter, barer, souvenirbutikker og kulturoplevelser – og ikke mindst den livlige og stemningsfyldte strandpromenade.

Rummelige og moderne lejligheder

Alle lejligheder på Barcelo Royal Apartment har et mindre køkken med ovn, kogeplade, elkedel, og det mest basale køkkenudstyr. Her er safetyboks, hårtørrer, strygejern og -bræt, centralstyret aircondition, tv, fri wifi og balkon.

Du checker ind i receptionen, der ligger i hovedbygningen med hotelværelser, og bliver derefter anvist din lejlighed i en af de bygninger der omkranser hotelområdet.

Etværelseslejlighed, 2 personer

Etværelseslejlighed, 2 personer

Rummelige lejligheder på 40 m² med kombineret soveværelse og stue. Her er to rigtige sengepladser og her kan bo to personer, hverken mere eller mindre. Der er et lille køkken, et lille bord og stole, badeværelse med brusekabine og her er både laminat- og klinkegulv.

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

De rummelige lejligheder er mellem 52-65 m² og har et soveværelse og en stue med et lille køkken med plads til at både lave og spise måltiderne. Lejlighederne er indrettet med to rigtige sengepladser i soveværelset og en sovesofa i stuen, der måler 190x140 cm. Alle værelserne har klinkegulv og der er badekar på badeværelset.

Her kan bo op til fire personer, heraf max tre voksne. Lejligheden kræver minimum to fuldt betalende og ét t barn kan få børnepris.

Toværelseslejlighederne kan enten bestilles med land- eller pooludsigt, det sidstnævnte mod betaling.

 

 

Pause fra sol og vand?

Når du bor på Barcelo Royal Apartment kan besøge det store spacenter, der er et af Bulgariens største. I det smukke spacenter er der en harmonisk og afslappet stemning. Her e blandt andet tyrkisk bad, afslapningsområde og sauna. Vil du nyde og tage lidt ekstra hånd om dig selv, har du et stort udvalg af massager og andre behandlinger.

Mod betaling:

Tyrkisk bad og behandlinger i spacenteret.

Sunny Beach

Sunny Beach er en af Bulgariens mest populære strandbyer for både familier og feststemte unge. Under højsæsonen er her hektisk, mange mennesker, masser af sælgere af alverdens varer og der findes et bredt udbud af restauranter og barer. Her har du en cirka 7 kilometer lang finkornet sandstrand som strækker sig langs hele byen og ifølge mange er det den smukkeste og bedst plejede strand langs Sortehavskysten. De fleste butikker og markedsstande i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaden. Her er udvalget stort, men tænk på at det meste du finder her er kopivarer.

Nessebar

Nessebar er en lille middelalderby, der ligger på en halvø cirka 5 kilometer fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvsliste. I den gamle bydel finder du nogen af de bedst bevarede kirker i hele Balkan og der sælges håndværk, keramik og andre souvenirer langs de små hyggelige gader. En tur hertil er at anbefale, så du kan ose rundt i de små gader og brostensbelagte stræder eller nyde en bid mad.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Barcelo Royal Apartment har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Uddannelse af personale for at højne fokus og opmærksomheden på miljø og klimatiltag

• Arbejder på at reducere vandforbruget og elektricitet forbruget.

 • Sørger for at der bliver affaldssorteret, og at affaldet sendes til genbrug og genanvendelse.

Det findes en del niveauforskelle på hotelområdet, hvilket er noget du bør være opmærksom på hvis du er gangbesværet.

Du checker ind i receptionen, der ligger i hovedbygningen og tilhører hoteldelen. Derefter bliver du anvist din lejlighed i en af de andre to bygninger, der tilhører lejlighedsdelen.

Udover lejligheder har Barcelo Royal Apartment også en hoteldel med hotelværelser, Barcelo Royal Hotel.

 

 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter. En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections