Sunny Beach, Bulgarien

Barcelo Royal Apartments

Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 15 respons
Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 15 respons

Måltider flere muligheder
4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
70 m 
Centrum
200 m 

Moderne hotel tæt på Sunny Beach og sandstranden

På Barcelo Royal Beach får du et moderne hotel med sans for detaljen. Trods den centrale beliggenhed i populære Sunny Beach råder her en stille og rolig stemning på hotellet. Her bor du bare få minutter fra den finkornede sandstrand, som du kan skimte fra de højere niveauer på hotellet. Du bor i rummelige lejligheder og som grundpris indgår ingen måltider, men du kan vælge at lægge morgenmad, halvpension eller All Inclusive til.

I forbindelse med hotellet ligger et shoppingcenter med flere butikker, derudover findes der shopping, restauranter og barer kun et stenkast fra hotellet. Der findes en del niveauforskelle på hotelområdet, hvilket man bør være opmærksom på, hvis man er gangbesværet.

Pool eller sandstrand?

Der er kun et par minutters gang til den populære sandstrand i Sunny Beach. Der findes solsenge og parasoller man kan leje, hvis tørsten eller sulten skulle melde sig, findes der flere hyggelige restauranter at besøge.

Har man lyst til at blive på hotellet kan man slå sig til to og nyde den skønne sol ved et af hotellets poolområder. Vil man have lidt ekstra kvalitet kan kan leje en poolpavilion på dagsbasis med forskelligt indhold afhængigt af, hvilken pakke man vælger.

Poolbaren serverer opfriskende, læskende drikkevarer og lettere snacks i løbet af dagen. For de gæster som har bestilt All Inclusive findes der også snacks der er inkluderet under dagen samt is til både børn og voksne. Man må ikke glemme, at hotellet også har en indendørspool som er opvarmet under hele sæsonen, hvis man skulle foretrække det. Den store pool har en udmærket handikapvenlig rampe ned i poolen.

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller samt mad og drikkevarer på stranden. Poolpavilionen på hotellet. Mad, drikkevarer og is, hvis du ikke har bestilt All Inclusive.

Flere måltidspakker at vælge mellem

I grundprisen indgår ingen måltider, men du kan tilkøbe morgenmad, halvpension eller All Inclusive. Morgenmad og aftensmad nyder du på en af hotellets to buffetrestauranter Chefs eller Cape Emine. Frokost serveres kun på Chefs.

I poolbaren serveres småretter og lettere snacks samt is, når buffetrestauranterne er lukkede. Her finder du også eftermiddagskaffe, te og hvorfor ikke tage et godt bagværk dertil?

Med All Inclusive indgår al mad samt de fleste lokale drikkevarer med eller uden alkohol mellem 09:00-24:00. Undtagen roomservice samt importerede og visse lokale drikkevarer.

Dresscode i buffetrestauranterne til aftensmad: Mænd bedes bære lange bukser.

Mod betaling

Morgenmad: Mad og drikkevarer udover morgenmad. Til morgenmad indgår kaffe, te, vand og juice.

Halvpension: Mad udover morgenmad og aftensmad. Alle drikkevarer udover kaffe, te, vand og juice til morgenmad.

All Inclusive: Importerede og visse lokale drikkevarer samt drikkevarer på flaske. Roomservice.

International børneklub med masser af aktiviteter

Hotellets internationale børneklub vil under dagen underholde børnene i alderen 4-12 år med forskellige aktiviteter. Visse aftener arrangeres minidiso.

Ved poolområdet findes en legeplads og en separat pool til børn.

Et hotel for den, som vil holde sig igang

Vil man aktivere sig under sin ferie har du adgang til et større fitness, hvor du kan gøre din daglige træning, eller hvorfor ikke være med på en aerobislektion som arrangeres af hotellets underholdningsteam?

Flere aftener kan man nyde levende musik og noget godt at drikke på lobbyterrassen.

Rummeligt og moderne

Lejlighederne

Alle lejligheder har et mindre køkken med ovn, kogeplads, elkedel, hårtørrer, strygejern og-bræt, centralstyret air condition, TV, gratis WiFi og balkon.

Lejlighederne varierer i størrelse mellem 52-65 m², vær venligst opmærksom på, at men ikke kan bestille en specifik størrelse hjemmefra.

Du checker ind i receptionen, som ligger i hovedbygningen, hvor hotelværelserne er. Derefter går du til en af de to nærliggende bygninger med lejligheder, vejen hertil går imellem selve hotellet og shoppingcentret, der ligger i forlængelse af hotellet. Efter du har checket ind på dit værelse, har du adgang til hele hotelområdet og behøver ikke gå rundt om igen.

Etværelseslejlighed, 2 personer

Etværelseslejlighed, 2 personer

Rummelige lejligheder med kombineret soveværelse og stue. Her findes to rigtige sengepladser og denne værelsestype er afset til to fuldt betalende personer. Lejligheden har et lille bord og stole, toilet med brusekabine og både laminat- og klinkegulv.

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Rummelige lejligheder med et soveværelse og en separat stue som mod tillæg kan bestilles med pooludsigt. Her findes et fint kombineret stue og køkken, hvor der findes masser af plads til at både lave og indtage måltiderne.

Lejlighederne er indredt med to rigtige sengepladser i soveværelset og en sovesofa i stuen som måler 190x142 cm. Her kan bo op til fire personer, hvoraf maksimum tre voksne. Lejligheden kræver minimum to fuldt betalende og et barn kan få børnepris.

Alle lejligheder har klinkegulv og er udrustet med badekar. Toværelseslejlighederne kan enten bestilles med land- eller pooludsigt, den sidstnævnte mod betaling.

Pause fra sol og vand?

Når du bor på Barcelo Royal skal du huske at besøge det store og smagfuldt indrettede wellnesscenter, som er et af de største i Bulgarien. Her findes der bl.a. tyrkisk bad, relax-område og adgang til sauna. Du kan vælge og vrage i det brede udbud af massagebehandlinger og koble af.

Mod betaling

Behandlinger i wellnesscentret og tyrkisk bad.

Sunny Beach

Sunny Beach er en af Bulgariens mest populære strandbyer for både familier og feststemte unge. Under højsæsonen er her hektisk, mange mennesker, masser af sælgere af alverdens varer og der findes et bredt udbud af restauranter og barer. Her har du en cirka 6 kilometer lang finkornet sandstrand som strækker sig langs hele byen og ifølge mange er det den smukkeste og bedst plejede strand langs Sortehavskysten. De fleste butikker og markedsstande i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaden. Her er udvalget stort, men tænk på at det meste du finder her er kopivarer.

Nessebar

Nessebar er en lille middelalderby, der ligger på en halvø cirka 5 kilometer fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvsliste. I den gamle bydel finder du nogen af de bedst bevarede kirker i hele Balkan og der sælges håndværk, keramik og andre souvenirer langs de små hyggelige gader. En tur hertil er at anbefale, så du kan ose rundt i de små gader og brostensbelagte stræder eller nyde en bid mad.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra