Sunny Beach, Bulgarien

Barcelo Royal Hotel

Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 19 respons
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 19 respons

Måltider flere muligheder
3 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
70 m 
Centrum
200 m 

Smagfuldt, stilrent og tæt på stranden

Barcelo Royal Hotel er et lækkert og elegant hotel med sans for detaljerne. Selvom du bor super centralt i Sunny Beach er der en stille, rolig og behagelig stemning på hotellet. Det skønne hotel ligger blot få minutter fra den finkornede sandstrand. I grundprisen er der halvpension inkluderet, men du kan vælge at tilkøbe All Inclusive - som bare er en herlig let måde at rejse på! Vælg selv hvad der passer bedst til dig og din families behov.

Det dejlige poolområde består af en hovedpool ,som er formet som en blomst og flere mindre pools, der er formet som blomsterblade og her er en behagelig og afslappet feriestemning. Sunny Beaches herlige sandstrand er indbydende og frister med forfriskende dukkerter. Den livlige og hyggelige strandpromenade er perfekt til en tidlig løbetur - eller til en slentretur i solnedgangen.

I direkte forbindelse med Barcelo Royal Hotel ligger der  et shoppingcenter med flere butikker. erudover er der masser af shopping, restauranter og barer i det centrale Sunny Beach, som blot ligger et stenkast fra hotellet.

Barcelo Royal Hotel er en del af Nazars Holiday Collection, som alle er fine familiehoteller med høj standard.

Smuk pool og blød sandstrand

Ved Barcelo Royal Hotels poolområde kan du læne dig tilbage og nyde den afslappede stemning. Den store dejlige hovedpool er perfekt til at svømme runder i. Fra oven ligner poolen en stor fin blomst, og de mindre omkringliggende pools ligner blomsterblade. Hvis du har lyst til lidt ekstra ferieforkælelse kan du leje en poolpavillon for en dag med forskellige pakkeløsninger.

Poolbaren serverer drikkevarer, lettere snacks og is i løbet af dagen, som er inkluderet for de gæster som har booket All Inclusive.

Hotellet har også en opvarmet indendørs pool, og i den dejlige hovedpool er der en handikapvenlig rampe ned i poolen.

Der er kun et par minutters gang til den populære sandstrand i Sunny Beach. Den syv kilometer lange, brede strand har blødt sand og løber langs den hyggelige og livlige strandpromenade. Her kan lejes solsenge og parasoller, og hvis tørsten eller sulten skulle melde sig er der flere hyggelige restauranter.

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller samt mad og drikkevarer på stranden. Poolpavilionen på hotellet. Mad, drikkevarer og is, hvis du ikke har bestilt All Inclusive.

Halvpension eller All Inclusive

Når du bestiller et værelse på Barcelo Royal Beach indgår halvpension i prisen, men du kan også bestille dit ferieophold med  All Inclusive. 

All Inclusive

All Inclusive er et super let løsning til dig og din familie. Alt er betalt hjemmefra, så du behøver ikke tænke over at skulle have tegnebogen med dig. Morgenmaden og aftensmaden nyder du i en af hotellets to buffetrestauranter, mens frokosten bliver serveret i den en af disse. 

I poolbaren serveres småretter og lettere snacks samt is, når buffetrestauranterne er lukket. Her serveres der også eftermiddagskaffe, te og lidt kager.

Med All Inclusive indgår al mad samt de fleste lokale drikkevarer med eller uden alkohol frem til midnat, med undtagelse af room service. Ved aftensmad er der dresscode og mænd bedes bære lange bukser i buffetrestauranten.

Halvpension

Med halvpension indgår morgenmad og aftensmaden i en af de to buffetrestauranter på Barcelo Beach Royal, og drikkevarer er inkluderet til morgenmaden. Mellem måltiderne kan der købes drikkevarer, lettere mad og is i hotellets poolbar.

Maden i poolbaren kan fungere som en lettere frokost, og ellers kan I spise på en af de lokale og hyggelige restauranter i det centrale Sunny Beach som ligger blot 200 meter herfra, hvor der er masser af cafeer, barer og restauranter!

Mod betaling

Halvpension: Mad udover morgenmad og aftensmad. Alle drikkevarer udover kaffe, te, vand og juice til morgenmad.

All Inclusive: Importerede og visse lokale drikkevarer samt drikkevarer på flaske. Roomservice.

International børneklub

Aktivitetsguiderne i Barcelo Royal hotellets internationale børneklub aktiverer og underholder børnene i alderen 4-12 år med lege og kreative aktiviteter i løbet af dagen. Et par aftenener om ugen arrangeres der minidiso.

Ved poolområdet findes en legeplads og en separat pool til børn.

Vær aktiv i fitnesscenteret og slap af i spaen

Hvis du har brug for og lyst til at være aktiv i løbet af ferien har Barcelo Royal Hotel et glimrende fitnesscenter. Du kan også udfordre dine rejsefæller i bordtennis, dart eller slappe af i hotellets store spa. 

Flere aftener kan du nyde levende musik og noget godt at drikke på lobbyterrassen.

 

 

Rummeligt og moderne

Hotelværelserne på Barcelo Royal Hotel er rummelige, moderne og stilrent indrettet. Alle værelserne har centralstyret air condition, safetyboks, TV, elkedel, te, kaffe og gratis WiFi. Værelserne har enten balkon eller terrasse. På badeværelset er der hårtørrer, og her er både brusekabine og badekar. Der er minibar  mod ekstra betaling. 

Dobbeltværelse, 2–3 personer

Dobbeltværelse, 2–3 personer

De rummelige, moderne dobbeltværelser er cirka 47 m², og kan, mod tillæg, bestilles med pooludsigt.

Alle værelser har laminatgulv. Her er to rigtige sengepladser samt en sovesofa som måler 195X155 cm. Værelset kræver minimum to fuldt betalende, her kan bo maks tre personer, og det er muligt at få én børnepris. Dette værelse kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse. 

Et af landets største spa-afdelinger

Når du bor på Barcelo Royal Hotel skal du huske at besøge det store og smagfuldt indrettede wellnesscenter, som er et af de største i Bulgarien. I det skønne spa er der en harmonisk og afslappet stemning, og du kommer let og hurtigt ned i gear. Her er bl.a. tyrkisk bad, relax-område og sauna. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra kan du vælge og vrage i det brede udbud af massage og andre behandlinger.

Mod betaling

Tyrkisk bad og behandlinger i wellnesscentret .

Sunny Beach

Sunny Beach er en af Bulgariens mest populære strandbyer for både familier og feststemte unge. Under højsæsonen er her hektisk, mange mennesker, masser af sælgere af alverdens varer og der findes et bredt udbud af restauranter og barer.

Her har du en cirka 6 kilometer lang finkornet sandstrand som strækker sig langs hele byen og ifølge mange er det den smukkeste og bedst plejede strand langs Sortehavskysten. De fleste butikker og markedsstande i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaden. Her er udvalget stort, men tænk på at det meste du finder her er kopivarer.

Nessebar

Nessebar er en lille middelalderby, der ligger på en halvø cirka 5 kilometer fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvsliste. I den gamle bydel finder du nogen af de bedst bevarede kirker i hele Balkan og der sælges håndværk, keramik og andre souvenirer langs de små hyggelige gader. En tur hertil er at anbefale, så du kan ose rundt i de små gader og brostensbelagte stræder eller nyde en bid mad.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Barcelo Royal Hotel har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Uddannelse af personale for at højne fokus og opmærksomheden på miljø og klimatiltag

• Arbejder på at reducere vandforbruget og elektricitet forbruget.

• Sørger for at der bliver affaldssorteret, og at affaldet sendes til genbrug og genanvendelse.

Det findes en del niveauforskelle på hotelområdet, hvilket er noget du bør være opmærksom på hvis du er gangbesværet.

Udover hotellet, har Barcelo Royal Hotel også et lejlighedshotel, hvor du kan bo i lejligheder, se Barcelo Royal Apartments.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset eller ingen adgang til inddørspool, fitness centre, diskotekter/natklubber og begrænset aftenprogram på hotellerne)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffetter arrangeres ikke seperat. Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections