Sunny Beach, Bulgarien

Das Club

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
100 m 
Centrum
500 m 

Flere poolområder og grønne omgivelser

Das Club er et stort hotel, der faktisk består af tre hotelbygninger. Her er flere poolområder og her er flotte, grønne omgivelser selvom hotellet ligger dejligt centralt. Det er det perfekte valg til dig, som gerne vil have masser af aktiviteter, bo lige hvor det hele sker, og samtidig være i kort afstand til stranden. På dette hotel vil du både kunne slappe af, deltage i de mange fællesaktiviteter som hoteller arrangerer og samtidig kunne udforske Sunny Beach. 

Vælg pool udfra dit humør

Der er hele tre poolområder rundt om på hotellet. Disse ligger spredt omkring på det store hotelområde ved de forskellige hotelblokke og har alle hver deres egen stemning, charme og karakteristika. Ved to af poolområderne er der også en mindre børnepool.

Du kan vælge hvilken pool dagen skal tilbringes ved ud fra dit humør og om du vil være aktiv eller bare slappe af, da der er både mulighed for at slappe helt af eller for at aktiv og deltage i fællesaktiviteterne som f.eks. vandpolo.

Der er også en separat pool, som har to vandrutsjebaner – disse er åbent nogle timer i løbet af dagen. Når tørsten melder sig er der både to poolbarer hvor du kan hente forfriskninger, ligesom der også er en taverna, hvor der serveres snacks og lettere retter i løbet af dagen.

Har du lyst til en forfriskende dukkert i Sortehavet, så er der blot 100 meter til Sunny Beachs berømte, lange og brede sandstrand.

Mod betaling:

Solsenge og parasoller på stranden, drikkevarer og mad ved stranden. Vandsportsaktiviteter

Det meste er betalt hjemmefra

På All Inclusive på din ferie, slipper du for at skulle tænke på pengepungen, det meste er allerede betalt hjemmefra! De tre hovedmåltider præsenteres som buffet og der er både bulgarske specialiteter og internationale retter.

Der er også to poolbarer samt en taverna, hvor der det meste af dagen er snacks og lettere retter. I løbet af eftermiddagen er der også et udbud af kager og is.

Drikkevarerne kan du blandt andet hente i de to poolbarer og i lobbybaren, og der er både sodavand, vin, øl og lokale alkoholiske drikke.

Mod betaling:

Importerede drikkevarer og visse cocktails.

Aktiviteter for børnene

Hotellets aktivitetsteam arrangerer forskellige herlige aktiviteter for børn mellem 4-12 år. Der er også et legerum og en legeplads på hotellet, hvor familiens mindste kan boltre sig.

Der er to mindre børnepools, og hotellets vandrutsjebaner vil sikkert være et hit hos familiens lidt større børn.

I højsæsonen er der minidisco hver aften.

Vær med i de mange aktiviteter

Das Club har et internationalt aktivitetsteam, som dagen lang arrangerer forskellige sjove, hyggelige og sveddryppende aktiviteter, så du kommer ikke til at kede dig.

Der er blandt andet fællesaktiviteter som vandpolo og aerobic, men du kan også vælge at udfordre dine rejsefæller i fodbold, tennis, boccia eller dart. Muligheder er der masser af!

Der er et mindre fitnesscenter med det mest basale træningsudstyr, hvis formen skal holdes ved lige på ferien. Der er også en spillehal med forskelige spil, denne er særligt populær hos børn og barnlige sjæle.

De fleste aftener om ugen er der underholdning og shows på hotellet, som aktivitetsteamet også står for.

Mod betaling:

Spillehallen

Rummelige værelser

Værelserne på Das Club er alle rummelige og rimelig enkelt indrettet. Indretningen, stilen og interiøret varierer i de forskellige blokke. Nogle har afdæmpede nuancer, mens andre er mere kulørte i indretningen, ligesom der er nogle værelser der er mere moderne i stilen end andre.

Der er central aircondition, tv, hårtørrer, safety boks, telefon, mini køleskab og der er gulvtæppe på gulvet. Alle værelserne har balkon.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dette værelse er 26 m² og her er to almindelige sengepladser samt en ekstraseng, som måler 75x180cm, hvilket er noget mindre end en almindelig seng. Her kan bo maks. tre personer, heraf maks. to voksne og det er muligt at få en børnepris.

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

Dette værelse er 30 m² og her er to almindelige sengepladser samt to ekstrasenge, som måler 75x180cm, hvilket er noget mindre end en almindelig seng. Her kan bo maks. fire personer, heraf maks. to voksne og det er muligt at få en børnepris.

Lejlighed, 2-4 personer

Lejlighed, 2-4 personer

Dette værelse er 40 m² og her er to almindelige sengepladser samt to ekstrasenge, som måler 75x180cm, hvilket er noget mindre end en almindelig seng. Her kan bo maks. fire personer, heraf maks. tre voksne og det er muligt at få en børnepris.

Der er et glimrende spa, hvor du kan både få en skøn omgang massage, aromaterapi, få manicure eller pedidure eller måske få klippet håret.

Mod betaling:

Alle behandlinger, sauna og dampbad

Da hotellet ligger så centralt, må noget støj påregnes. Vær opmærksom på at værelserne i de forskellige blokke kan variere i indretning og udseende, og at billederne blot er eksempler på hvorledes værelserne kan se ud.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset eller ingen adgang til inddørspool, fitness centre, diskotekter/natklubber og begrænset aftenprogram på hotellerne)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffetter arrangeres ikke seperat. Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections