Alanya, Tyrkiet

Eftalia Aytur Apartments

Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 49 respons
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 49 respons

Måltider flere muligheder
6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
100 m 
Centrum
1 km 

Lejlighedshotel med god beliggenhed i Alanya

Eftalia Aytur Apartments er et hyggeligt lejlighedshotel med en livlig og behagelig stemning. Her bor du lige ved både Øst stranden og med kort afstand til Alanya centrum har du gode muligheder for at udforske Alanya i løbet af din ferie.

Restauranter, barer, shopping og kultur ligger kun få minutters gang fra hotellet – bare følg den hyggelige strandpromenade!

Med den gode beliggenhed lige ved stranden, vil der sikkert blive tilbragt mange timer med sand mellem tæerne, men du kan også nyde de to pools på selve hotellet, hvor der er en glad og hyggelig atmosfære.

Hvis du ikke vælger at tilkøbe morgenmad eller halvpension, sørger du selv for alle måltider og kan for eksempel udforske lokale restauranter og barer i Alanya centrum.

Du bor i enkle lejligheder for op til seks personer og deler faciliteter med selve hoteldelen, Eftalia Aytur Hotel. Lejlighederne er oplagt til dig, der ikke tilbringer så meget tid på selve værelset, men i stedet er ude og udforske hvad Alanya har at tilbyde sine feriegæster. 

 

 

Tæt på Øststranden

Ved hotelområdet er der to pools at vælge mellem: en hovedpool og en lidt mindre pool. Her er en hyggelig og livlig stemning.

Til Eftalia Ayturs yngste gæster er der en separat ret lille børnepool ved hovedpoolen. Her kan du nyde varmen og solen i solsengene og under parasollerne, som er til fri afbenyttelse. Der er også en hyggelig poolbar, der serverer drikkevarer hele dagen, dog mod betaling.

Noget af der bedste ved Eftalia Aytur må være den gode beliggenhed tæt på Øststranden i Alanya. På stranden er der både solstole og parasoller til leje, og der er en hyggelig strandbar, som serverer drikkevarer og snacks.

På stranden er der flere vandsportsaktiviteter, som du kan prøve mod betaling.

 

Mod betaling

Drikkevarer og snacks i barene, leje af solstole og parasol på stranden, vandsportsaktiviteter.

Vælg mellem ingen måltider, morgenmad eller halvpension

Der indgår ingen måltider i prisen, men du kan tilkøbe både morgenmad og halvpension, således at både morgenmad og aftensmad indgår.

Måltiderne serveres i hovedrestauranten. Der er to barer på hotelområdet og én på stranden, hvor drikkevarer kan fås mod betaling.

Ønsker du mere variation kan du udnytte Eftalia Ayturs centrale beliggenhed med gåafstand til det populære Alanya centrum, med dets restauranter, cafeer og barer for enhver smag.

Mod betaling

Ingen måltider: Al mad og drikke.

Morgenmad: Al mad og drikke foruden morgenmad som indgår.

Halvpension: Al mad og drikke, foruden morgenmad og aftensmad som indgår.

Udforsk Alanya på din ferie

Eftalia Aytur har sin egen spa-afdeling hvor der er forskellige behandlinger og tyrkisk bad (hamam). Der er også et lille motionsrum, som frit kan benyttes, hvis du vil træne lidt i din ferie. Flere aftener om ugen arrangeres der live-musik, der bidrager til den hyggelige stemning.

På blot nogle minutter kommer du ind til ferieparadiset Alanya, som har rigtig mange aktiviteter at byde på. Her er shopping, flere bademuligheder, et hav af restauranter og barer samt et rigt natteliv.

Der er gratis trådløst internet i receptionen.

 

Mod betaling

Sauna, hamam og spabehandlinger.

Enkle lejligheder for op til seks personer

På Eftalia Aytur Apartments bor du i enkle lejligheder med tydelig charterstemning. Lejlighederne fungerer perfekt som base for en dejlig ferie, på trods af at indretningen måske ikke er helt moderne. Alle lejligheder har balkon, klinkegulv, individuel aircondition, tv og minikøleskab (ej opfyldt) og safety boks (denne er mod betaling). På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer. Her er der også et spisebord med fire stole.

Mot betaling

Safety box.

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

I disse lejligheder er der to værelser fordelt på ca 35 m². Her er to rigtige sovepladser og to sovesofaer som måler 90x190 cm hver. Lejligheden kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og et barn og det er muligt at få to børnepriser.

Treværelseslejlighed, 3-6 personer

Treværelseslejlighed, 3-6 personer

Denne lejlighed har tre værelser fordelt på ca 40 m². Her er fire rigtige sovepladser og to sovesofaer, som hver måler 90x190 cm. Lejligheden kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo maks. fem voksne og ét barn, og det er muligt at få to børnepriser.

Besøg spaen for ekstra afslapning

Hvis feriestemningen og tiden i solsengene ikke er nok for at gøre dig helt afslappet eller hvis du bare vil forkæle dig selv lidt, så kan du besøge Eftalia Ayturs lille spa-afdeling. Efter et besøg i spaen kan du helt sikker koble totalt af, glemme hverdagen og nyde din ferie.

Mod betaling

Sauna, Hamam og behandlinger.

Hotellet ligger centralt og tæt på vejen, så støj udefra kan forekomme.

Der er gratis internet i receptionen, men hastigheden kan til tider være langsom.

Eftalia Aytur har også en hoteldel, se Eftalia Aytur Hotel.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections