Alanya, Tyrkiet

Eftalia Aytur Apartments

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Måltider flere muligheder
6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Strand
100 meter 
Centrum
1 kilometer 

Byhotel på bedste placering ved Øststranden i Alanya

Her bor du på første paket, på det anden side af vejen til Øststranden, og med bare cirka en kilometer ind til feriefavoritten Alanya og alt hvad der findes i form af restauranter, natteliv, kultur og shopping. Strandpromenaden ligger lige udenfor hotellet og fører jer helt ned til havnen.

Du bor i enkle lejligheder for op til seks personer og kan selv vælge om du vil have ingen måltider, morgenmad eller halvpension. Eftalia Aytur Apartments består af fire bygninger sammen med søsterhotellet Eftalia Aytur Hotel, og de to hoteller har fælles faciliteter.

Hotellet ligger centralt og tæt på vejen, så støj udefra kan forekomme.

Et stenkast fra Øststranden

Det bedste ved Eftalia Aytur må være den fine placering direkte ved Øststranden. På stranden findes der både solstole og parasoller til leje, og en hyggelig strandbar som serverer drikkevarer og snacks, mod betaling. På stranden er der flere vandsporter som du kan prøve mod betaling.

Ved hotelområdet findes der to pools at vælge imellem samt en separat børnepool. Her findes solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Du har også en poolbar, som serverer drikkevarer i løbet af hele dagen mod betaling. 

Mod betaling

Drikkevarer og snacks i barene, leje af solstole og parasol på stranden, vandsport.

Vælg mellem ingen måltider, morgenmad eller halvpension

Der indgår ingen måltider i prisen, men du kan tilkøbe både morgenmad og halvpension, hvor både morgenmad og aftensmad indgår. Disse serveres i hovedrestauranten. Der findes to barer på hotelområdet og én på stranden, hvor drikkevarer kan fås mod betaling. 

Hotellet ligger i gåafstand til det populære feriested Alanya, hvor der findes et hav af restauranter, caféer og barer for enhver smag.

Mod betaling

Ingen måltider: Al mad og drikke.

Morgenmad: Al mad og drikke foruden morgenmad som indgår.

Halvpension: Al mad og drikke, foruden morgenmad og aftensmad som indgår.

Nyd en afslappende massage i wellnesscentret

Hotellet har sit eget wellnesscenter hvor der både findes sauna, det tyrkiske bad, hamam, og forskellige behandlinger. Der findes også et lille motionsrum, som kan anvendes frit. Der arrangeres live musik flere aftener i ugen og der er gratis trådløst internet i receptionen.  Bredbåndet er dog begrænset og forbindelsen er ofte langsom.

På bare nogle minutter kommer du ind til ferieparadiset Alanya, som har mange aktiviteter at byde på. Her finder du masser af shopping, flere bademuligheder, et hav af restauranter og barer samt et rigt natteliv.

Mod betaling

Behandlinger og besøg i wellnesscentret.

Enkle lejligheder for op til seks personer

På Eftalia Aytur Apartments bor du i enkle lejligheder med tydelig charterfølelse. Alle lejligheder har balkon, klinkegulv, individuelle klimaanlæg og tv. Minikøleskab (ej opfyldt) og deponeringsboks kan anvendes mod betaling. På badeværelset findes der brusekabine og hårtørrer.

Mod betaling

Minikøleskab og deponeringsboks.

Toværelseslejlighed, 2-4 personer

Her får du to værelser fordelt på 35 m². Her findes to rigtige sovepladser og to sovesofaer som måler 90x190 cm hver. Lejligheden kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maks. tre voksne og et barn og der er mulighed for at få to børnepriser.

Treværelseslejlighed, 3-6 personer

Her får du tre værelser fordelt på 40 m². Her findes fire rigtige sovepladser og to sovesofaer som måler 90x190 cm hver. Lejligheden kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo maks. fem voksne og et barn og der er mulighed for at få to børnepriser.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra