Alanya, Tyrkiet

Eftalia Aytur Hotel

Gæsternes vurdering
3.7 af 5
Baseret på 24 respons
Gæsternes vurdering
3.7 af 5
Baseret på 24 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
100 m 
Centrum
1 km 

Hyggeligt byhotel ved Øststranden

Eftalia Aytur Hotel er et klassisk charterhotel med en livlig og hyggelig stemning. Her bor du lige ved  Øststranden i Alanya, med kun 5 minutter til centrum. Det er bare at følge den hyggelige strandpromenade, der ligger lige overfor hotellet, så kommer du hurtigt til restauranter, kultur og shopping.

Med den gode beliggenhed lige ved stranden, vil der sikkert blive tilbragt mange timer med sand mellem tæerne, men der er også to pools på selve hotellet, hvor der er en livlig og hyggelig stemning.  

Du bor i funktionelle værelser, og deler faciliteter med lejlighedsdelen af hotellet, Eftalia Aytur Apartments. Vælg et værelse med havudsigt og få så meget som muligt ud af den gode beliggenhed!

 

 

 

Et stenkast fra Øststranden

Ved hotelområdet er der to pools at vælge mellem: en hovedpool og en lidt mindre pool. Her er en hyggelig og livlig stemning. Til Eftalia Ayturs yngste gæster er der en separat lille børnepool ved hovedpoolen. Ved poolen kan du nyde varmen og der er solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Der er også en hyggelig poolbar, der serverer drikkevarer hele dagen, dog mod betaling.

Noget af det bedste ved Eftalia Aytur er den super gode beliggenhed lige ved Øststranden i Alanya. På stranden kan du leje både solstole og parasoller, ligesom der er en hyggelig strandbar, som serverer drikkevarer og snacks. På stranden er der flere vandsportsaktiviteter du kan prøve mod betaling.

 

Mod betaling

Drikkevarer og snacks i barene, leje af solstole og parasol på stranden, vandsportsaktiviteter.

Vælg mellem morgenmad eller halvpension

Morgenmad indgår i prisen og du kan også tilkøbe halvpension, således at både morgenmad og aftensmad indgår. Disse serveres i hovedrestauranten.

Der er to barer på selve hotellet og én på stranden, hvor drikkevarer kan fås mod betaling.

Ønsker du variation kan du udnytte Eftalia Ayturs centrale beliggenhed med gåafstand til det populære Alanya centrum, med dets restauranter, cafeer og barer for enhver smag.

Mod betaling:

Morgenmad:

Al mad og drikke, udover morgenmad som indgår. (vand, te og kaffe er inkluderet ved morgenmaden)

Halvpension:

Al mad og drikke, udover morgenmad og aftensmad som indgår. (vand, te og kaffe er inkluderet ved morgenmaden - ingen drikkevarer inkluderet ved aftensmaden)

Oplev Alanya

Eftalia Aytur har sin egen spa-afdling, hvor der er forskellige behandlinger, som for eksempel tyrkisk bad, hamam. Der er også et lille motionsrum, som kan frit kan benyttes, hvis du vil træne lidt i din ferie. Flere aftener om ugen arrangeres der live-musik, som bidrager til den hyggelige stemning.

På blot nogle minutter er du i centrum af ferieparadiset Alanya, som tilbyder utrolig mange aktiviteter. Her er både shopping, flere bademuligheder, et hav af restauranter og barer samt et rigt natteliv. Der er gratis trådløst internet i receptionen.

 

Mod betaling

Sauna, hamam og spabehandlinger.

Funktionelle værelser

På Eftalia Aytur Hotel bor du i klassiske og funktionelle værelser i jordfarvede og brunlige nuancer. Du kan vælge et værelse med havudsigt, så du virkelig kan nyde den gode beliggenhed og den skønne udsigt mod stranden og det indbydende hav.

Alle værelser har balkon, klinkegulv, individuel aircondition og tv. Minikøleskab (ej opfyldt) og safetyboks  kan benyttes mod betaling. På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

 

Mod betaling

Minikøleskab og safetyboks.

Dobbeltværelse landudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse landudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse med landudsigt er cirka 21 m² og har to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maks. to voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på et barn.

Dobbeltværelse med havudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse med havudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse med smuk havudsigt er på 21 m² og har to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maks. to voksne og et barn, og det er muligt at få en børnepris.

Besøg spaen for ekstra afslapning

Hvis feriestemningen og tiden i solsenge ikke er nok til at gøre dig helt afslappet eller hvis du bare vil forkæle dig selv lidt, så kan du besøge Eftalia Ayturs lille spaafdeling. Efter et besøg i spaen kan du helt sikkert koble af, glemme hverdagen og nyde din ferie.

 

Mod betaling

Sauna, hamam og behandlinger

Hotellet ligger centralt og tæt på vejen, så støj udefra kan forekomme.

Der er gratis internet i receptionen, men hastigheden kan til tider være langsom.

Eftalia Aytur har også en lejlighedsdel, se Eftalia Aytur Apartments.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections