Ialyssos, Rhodos

Electra Palace

Gæsternes vurdering
4.5 af 5
Baseret på 22 respons
Gæsternes vurdering
4.5 af 5
Baseret på 22 respons

Måltider flere muligheder
4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Ja 
Strand
0 m 
Centrum
1,5 km Ialyssos 

Herligt strandhotel med kort transfertid og tæt på Rhodos by

Electra Palace er et familiehotel i højeste klasse, beliggende direkte ved stranden. Hotellet tilbyder et stort udbud af aktiviteter fra morgen til aften. Du finder en stor pool, udendørsjacuzzi og en pool for de mindste gæster. Den milde vind giver køling fra den varme sol og i pool- og strandbaren er der både kolde og varme forfriskninger.

Imellem hotellet og stranden er der skønne græsplæner og flere indbydende loungeområder og solafskærmninger, der indbyder til afslapning med det turkise Ægæiske Hav, som smuk kulisse.

De smarte værelser er moderne indrettet og veludførte. Alle værelserne har wifi, TV og minibar.

Her indgår halvpension i din pris og du kan vælge at bestille All Inclusive som tilvalg.  Så slipper du for at tænke på, hvad mad og drikke koster, og du kan koncentrere dig om at spise, nyde det hele og have det godt.

Skulle du få lyst til at shoppe eller opleve Rhodos’ berømte natteliv, så ligger Rhodos by ca. en 30 minutter taxi- eller bustur fra hotellet. 

Halvpension: Bemærk venligst at ifølge international hotelregler, skal et gyldigt kreditkort forvises ved check-in på hotellet. Hotellet registrer kortoplysningerne. Hotellet trækker ikke penge fra kortet uden kortholders samtykke.  

Vand for alle behov og præferencer

Uanset om du ønsker at slappe af i udendørsjacuzzien eller foretrækker en dukkert i den smukt formede hotelpool, så vil du have mulighed for at se den flotte natur, der omgiver hotellet. I direkte forbindelse med hotellet finder du den hyggelige, private strand, som er en blanding af sand og sten. Solsenge og parasoller på stranden er gratis og badehåndklæder kan lånes på hotellet.

I strand- eller poolbaren kan du nyde noget koldt at drikke i den varme sol.

For de mindste er der en hyggelig lille børnepool. 

Halvpension

Når du bor på Electra Palace er halvpension inkluderet i din pris og du kan bestille All Inclusive som tilvalg. Med halvpension indgår enten morgenmad i hovedrestauranten eller sen morgenmad i den franske café samt aftensmad i hovedrestauranten. Alle drikkevarer er mod betaling.

All Inclusive

Med All Inclusive begynder du dagen med en lækker morgenmad i hotellets hovedrestaurant mellem kl. 07:30-10:00 og vil du trække den lidt længere kan du få sen morgenmad på det franske bageri Sugar Cube. Frokosten serveres mellem 12:30-14:30 i hovedrestauranten og består af en velpræsenteret buffet. Du har desuden muligheden for at indtage din frokost  på den italienske restaurant Al Convento  eller den middelhavs-inspirerede grillrestaurant Orientalista.    

Aftensmaden serveres som buffet kl. 18:30-21:00 i hovedrestauranten og de fleste aftener i ugen er der forskellige temaer i restauranten. Som alternativ til buffeten kan du også spise på Orientalista som serverer middelhavsretter. Det er ikke nødvendigt at  bestille bord i forvejen.

Du kan også vælge at spise på hotellets italienske eller kinesiske restaurant.  Ét besøg om aftenen på en af restauranterne indgår under opholdet, i fald at der er plads. Husk at bestille bord mindst et døgn i forvejen.

Bliver du lækkersulten mellem måltiderne, så findes der både is og lækkert bagværk, der kan nydes i det franske bageri kl. 10:30-18:00.

Der findes flere hyggelige barer på hotelområdet og et sortiment af græsk vin og øl, sodavand, juice og vand indgår altid i All Inclusive programmet. I barerne indgår desuden visse importerede mærker af spiritus, mens visse eksklusivere varianter af alkohol, champagne og importerede øl er mod betaling. 

Dresscode: Bemærk venligst, at der er dresscode på hotellets hovedrestaurant om aftenen, og mænd skal derfor være iført lange bukser.

Mod betaling

Halvpension: Al mad foruden morgenmad og aftensmad. Alle drikkevarer.

All Inclusive: Visse importerede drikkevarer, champagne, visse vine og øl på flaske. 

Masser af sjov for både store og små børn

Så længe børnene hygger sig har forældrene det også godt. Electra Palace har en populær international børneklub med uddannet personale, som altid gør sit bedste for at børnene trives. Børneklubben har åbent kl. 10:00-18:00 og tre gange om ugen arrangeres der aftenaktiviteter for børn i alderen 4-11 år. På området findes der også en børnepool og en lille, hyggelig legeplads.

For de ældre børn er der en teenageklub med internet, dart og et Nintendo-hjørne. Der findes til og med en babyklub for børn mellem fire måneder og fire år. Den er mod betaling og er åben 10.00 - 18.00.

Hovedrestauranten tilbyder en speciel børnemenu og på alle hotellets restauranter findes der børnestole, der frit kan benyttes. 

Du kommer ikke til at kede dig!

Vrik hofterne til en svedig omgang Zumba-træning eller lær at meditere med havet som baggrundsmusik. Er du til boldspil, så er du kommet til rette sted, for her kan du både spille beachvolley, minifodbold, vandpolo, bordtennis og basket.

Hvis havet inspirerer dig til at lære at dykke, så tilbydes der dykkerlektioner ved hotellets store pool. Udover alt dette kan du også have det sjovt med aerobics, pilates, tennis og dans.

Nogle gange arrangeres der temaaftener, såsom græsk aften, live musik eller cocktail party. Der er gratis wifi på hele hotelområdet, men ønsker man en hurtig forbindelse er det mod ekstra betaling.

Mod betaling

Sejlads, fodboldlektioner, windsurfinglektioner, tennislektioner, oplyst tennisbane, dykning og dykkelektioner, jeep safari, vandring, cykling, kitesurfing, bådudlejning samt private bådture. 

Smarte og rumlige værelser

Værelserne er moderne indrettet og udstyret med det mest, du kan tænkes at behøve. Alle værelser har trådløst, gratis internet, balkon, individuel og indstillingsbar aircondition, klinker, telefon deponeringsboks, minikøleskab, elkeddel med kaffe og the, TV samt tøfler og badekåber. På badeværelset findes en føntørrer samt badekar eller brusekabine. 

Dobbeltværelse Anneks med haveudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelserne på ca. 25 m² ligger i en separat del, der er omringet af en grøn have. De er moderne indrettet og har en balkon med skøn udsigt over haven. Der kræves mindst to fuldt betalende og der kan maks bo to voksne og et barn i værelset. Ved to fuldt betalende voksne er det muligt at få én børnepris. Dette værelse kan også bookes som enkeltværelse mod et tillæg. Der er to rigtige sengepladser og en ekstraseng, der måler 190x80 cm. 

Dobbeltværelse hovedbygning, 2-3 personer

Dobbeltværelserne på ca. 25 m² er moderne indrettet og har en balkon med udsigt over poolen eller havet mod et ekstra gebyr. Det er ikke muligt at booke en specifik beliggenhed på forhånd.  Der kræves mindst to fuldt betalende og der kan bo maks to voksne og et barn i værelset. Ved to fuldt betalende voksne er det muligt at få én børnepris. Der er to rigtige sengepladser og en ekstraseng, der måler 190x80 cm.

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelset på ca. 35 m² har en ekstra stor hall og er mere rummelig end dobbeltværelserne. De er moderne indrettet og har en balkon med fin udsigt over poolen eller haven. Det er ikke muligt at booke en specifik beliggenhed på forhånd. Der kræves mindst to fuldt betalende og der kan maks bo fire voksne i værelset. Ved to fuldt betalende voksne er det muligt at få to børnepriser. Der er to rigtige sengepladser og to sovesofaer, der måler 193x80 cm.  

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuiterne på ca. 38 m² er rummelige og består af et soveværelse og et opholdsrum. De er moderne indrettet i beige og grønne toner. De har en balkon med fin udsigt over poolen er haven. Det er ikke muligt at booke en specifik beliggenhed på forhånd .Der kræves mindst to fuldt betalende og der kan bo maks fire voksne i værelset. Ved to fuldt betalende voksne er det muligt at få to børnepriser. Der er to rigtige sengepladser og to sovesofaer, der måler 193x80 cm. 

Und dig selv en helkropsmassage i hotellets Wellness-center

I den smukt indrettede spa-afdeling kan du nyde en stille stund i jacuzzien eller unde dig selv en af de mange muligheder for kropsbehandling. Du kan vælge mellem flere slags pedicure, manicure, hel- og halvkropsmassager samt ansigtsbehandlinger, alle mod betaling. Der findes også en sauna og dampbad, der kan benyttes mod betaling. Jacuzzien og den opvarmede indendørspool henvender sig til voksne over 16 år. 

Skulle man have lyst til at træne, så er der et veludstyret træningslokale (aldersgrænse 16 år).

Mod betaling

Behandlinger, massage, besøg i sauna og dampbad.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra