Ialyssos, Rhodos

Electra Palace

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Ja 
Strand
0 m 
Centrum
1,5 km Ialyssos 

Smukt beliggende strandhotel

Electra Palace er et All Inclusive hotel i højeste klasse, beliggende direkte ved stranden. Hotellet tilbyder et stort udbud af aktiviteter fra morgen til aften. Her er et smukt poolområde, udendørsjacuzzi med havudsigt og en børnepool for de yngste gæster. Den milde vind giver køling fra den varme sol og i pool- og strandbaren er der både kolde og varme forfriskninger.

Imellem hotellet og stranden er der skønne græsplæner og flere soldæk, loungeområder og solafskærmninger, der indbyder til afslapning med det turkise Ægæiske Hav, som smuk kulisse.

De smarte værelser er moderne indrettet og veludførte.

På Electra Palace er der et velsmagende All Inclusive program inkluderet i prisen så du slipper for at tænke på, hvad mad og drikke koster, og du kan koncentrere dig om at spise, nyde det hele og have det godt.

Skulle du få lyst til at gå på opdagelse på Rhodos, kan du gå til det hyggelige Ialyssos centrum, eller slentre rundt i Rhodos by ca. en halv times bilkørsel fra hotellet.

Electra Palace er en del af Nazars Holiday Collection, og her får du fantastisk kvalitet og meget for pengene.

Badning i alle former

Uanset hvilken pool du vælger at bade i, vil du kunne nyde den frodige og smukke natur, der omgiver Electra Palace. Ved den smukke hovedpool råder en behagelig stemning, og der findes også en lille børnepool for hotellets mindste gæster. I Jacuzzien kan du slappe af og nyde den fantastiske udsigt over det turkisblå hav.

Lige nedenfor hotellet finder du den hyggelige, private strand, der er en blanding af sand og rullesten. Du kan gå derned og få en morgendukkert inden hotellet vågner, eller køle ned i den milde brise og det skønne vand i løbet af dagens varmeste timer. Der er et fint soldæk med solsenge, forskellige steder, hvor du kan sidde samt en bar, hvor du kan nyde en kold drink. Her er en herlig stemning og udsigt over det glitrende hav. Solsenge og parasoller på stranden er frit tilgængelige og badehåndklæder kan lånes på hotellet.

Nem og lækker All Inclusive

Med All Inclusive på Electra Palace kan du fokusere på at nyde ferien, og efterlade tegnebogen på hotelværelset! Morgenmad, frokost og aftensmad serveres i form af velfyldte buffeter i hovedrestauranten, og de fleste aftner i ugen er der forskellige temaer. Hotellets yngste gæster kan også få børnevenlige retter fra en speciel børnemenu.

Skulle du få lyst til noget godt mellem måltiderne, så er der is og lækkert bagværk, som kan fås i det franske bageri i løbet af dagen. Her serveres også sen morgenmad, hvis vil sove lidt ekstra eller træne inden morgenmaden. Der findes også flere hyggelige barer på hotelområdet samt et udvalg af græsk vin og øl, læskedrik, juice og vand, der altsammen altid indgår i dit All Inclusive program. Hotellet har gjort tydeligt og nemt at se, hvad der er inkluderet.

Både frokost og aftensmad kan nydes i hotellets middelhavsinspirerede grillrestaurant, hvor du i øvrigt ikke behøver at booke bord. Du kan også spise aftensmad i den italienske eller kinesiske temarestaurant, hvor det er nødvendigt at booke bord mindst et døgn i forvejen. Hvis der er plads, kan du spise her helt gratis én gang om ugen. Den italienske restaurant serverer også en god frokost.

Vær opmærksom på, at der er dresscode i hotellets hovedrestaurant og aftenerne, hvilket indebærer lange bukser for mænd.

 

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer, visse vine og øl på flaske.

Masser af sjov for både store og små børn

Så længe børnene hygger sig på ferien har forældrene det også godt. Electra Palace har en populær international børneklub med passioneret personale, som altid gør sit bedste for at børnene trives. Tre gange om ugen arrangeres der sjove aftenaktiviteter for børn i alderen 4-11 år. På området findes der også en børnepool, en hyggelig lille legeplads samt en mindre klatrevæg.

For de ældre børn er der en teenageklub med blandt andet internet, dart og et Nintendo-hjørne, hvor de unge kan hænge ud og møde nye venner. Der findes til og med en babyklub for børn mellem fire måneder og fire år, som er mod betaling.

 

Mod betaling

Babyklub.

Mange muligheder for at holde sig i gang

På Electra Palace findes rigeligt med spændende aktiviteter! Prøv yoga og tai chi, vrik hofterne til en svedig omgang zumba træning eller lær at meditere med havet som baggrundsmusik. Er du til boldspil, er du kommet til det helt rette sted, for her kan du både spille beachvolley, minifodbold, vandpolo, bordtennis og basket.

Hvis havet inspirerer dig til at lære at dykke, så tilbydes der dykkerlektioner ved hotellets store pool. Udover alt dette kan du også have det sjovt med aerobics, pilates, tennis og dans. Electra Palace tilbyder også noget så unikt som lektioner i græsk, græsk historie og græsk madlavning!

Til dig, som gerne vil træne på ferie, kan du besøge hotellet veludstyrede fitnesscenter, hvor man skal være mindst 16 år. Hotellet har også et fredfyldt spacenter, hvor du kan nyde afslappende behandlinger.

Nogle gange arrangeres der temaaftener, såsom græsk aften, live musik eller cocktailparty. Der er gratis wifi på hele hotelområdet, men ønsker du en hurtig forbindelse, er dette mod ekstra betaling.

 

Mod betaling

Privatlektioner i sport, oplyst tennisbane, dykning og dykkelektioner, kitesurfing, arrangerede udflugter, hurtigere wifi.

Lyse og rummelige værelser

Værelserne på Electra Palace er moderne og lyst indrettede og udstyret med det meste, du kan tænkes at behøve. Alle værelser har fri wifi, balkon, individuel aircondition, klinker, telefon safety box, minikøleskab, elkedel med kaffe og the, tv samt tøfler og badekåber. På badeværelset findes en føntørrer samt badekar eller brusekabine. Holder du af at kunne se ud over havet, kan du vælge værelser med smuk havudsigt. 

Dobbeltværelse Anneks med haveudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse Anneks med haveudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse Anneks på ca. 25 m² ligger i en separat del, der er omgivet af en grøn have. Fra balkonen har du en herlig udsigt over haven. Her er to rigtige sengepladser og en ekstraseng, der måler 185x75 cm. Der skal mindst være to fuldt betalende og der kan max bo to voksne og et barn i værelset. Det er muligt at få én børnepris. Dette værelse kan også bookes som enkeltværelse mod et tillæg. 

Dobbeltværelse hovedbygning, 2-3 personer

Dobbeltværelse hovedbygning, 2-3 personer

Dobbeltværelserne på ca. 25 m² har en balkon med udsigt over poolen eller med havudsigt mod et ekstra tillæg. Her findes to rigtige sengepladser og en ekstraseng, der måler 185x75 cm. Der kræves mindst to fuldt betalende og der kan bo max to voksne og et barn i værelset. Det er muligt at få én børnepris. 

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelset på ca. 35 m² har en stor ekstra hall og er mere rummelig end dobbeltværelset. De har balkon med fin udsigt over poolen eller haven, men det er ikke muligt at vælge type af udsigt på forhånd. Her findes to rigtige sengepladser og to sovesofaer, der hver måler 190x75 cm. Der skal mindst være to fuldt betalende og der kan max bo fire voksne på værelset. Det er muligt at få to børn til børnepriser. 

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familieværelset på ca. 38 m² er rummelige og består af et soveværelse og en stue. Du får en balkon med flot udsigt over poolen eller haven, men det er ikke muligt at vælge type af udsigt på forhånd. Her findes to rigtige sengepladser og to sovesofaer, der hver måler 190x75 cm. Der skal mindst være to fuldt betalende og der kan max bo fire voksne på værelset. Det er muligt at få to børn til børnepriser. 

Massage i hotellets spacenter

I det smukt indrettede spacenter på Electra Palace kan du nyde en stille stund i jacuzzien eller unde dig selv en af de mange muligheder for kropsbehandling. Du kan vælge mellem flere slags pedicure, manicure, massager samt ansigtsbehandlinger, alle mod betaling. Der findes også en sauna og dampbad, der kan benyttes mod betaling. Jacuzzien og den opvarmede indendørspool kan anvendes af gæster over 16 år.

 

Mod betaling

Behandlinger i spacenteret, besøg i sauna og dampbad.

Børneklubben har åben mellem kl. 10-18, og tre gange om ugen arrangeres der aftenunderholdning for børn fra 4-11 år. Babyklubben for børn mellem fire måneder og fire år er mod betaling og åben kl. 10-18. 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections