Sunny Beach, Bulgarien

Fenix Hotel

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Måltider flere muligheder
3 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
 
Pool:
Strand
50 m 
Centrum
800 m 

Perfekt for dig, som kan li´ at der er liv lige udenfor hoveddøren

Hotel Fenix er helt perfekt for dig som gerne vil bo tæt på hvor det hele sker. Der er direkte adgang fra hotellet til hvor den livlige og hyggelige strandpromenade begynder. Strandpromenaden løber hele vejen langs stranden i Sunny Beach. Der er et hav af spisesteder i nærheden - både restauranter, fast food-steder og cafeer, og det er også rig mulighed for at købe lidt souvenirs med hjem, da det bugner med souvenirbutikker i området omkring hotellet.

I den lille have ved poolen ligger der også en charmerende, skyggefuld lille bar, som serverer snacks og drikkevarer. Baren ligger på en lille terrasse og er indrettet med møbler som er fremstillet af industripaller, og det er et populært lille åndehul.

Man kan også sejle til den nærliggende charmerende og virkelig hyggelige gamle by, Nessebar.

Grundet den centrale beliggenhed må noget støj forventes.

Du skal blot vælge hvor dukkerten skal være – poolen eller stranden…

Der er en dejlig pool på Hotel Fenix, og børnepoolen er en integreret del af denne. Du kan ligge og slappe af på solsengene eller måske finde dig en skyggefuld plads på græsset ved siden af selve pool-området. Når man bor så tæt på stranden, bør man også tage en forfriskende dukkert i Sortehavet. Det er blot at krydse gaden og via en lille sti på ca. 50 meter er du på den skønne, brede sandstrand, som Sunny Beach er så kendt for. Der er også et område med sanddyner overfor hotellet, som særligt børn og barnlige sjæle vil elske at udforske nærmere.

På stranden er det muligt at leje strandstole og parasoller – og ellers kan du naturligvis finde et sted at brede dit badehåndklæde ud og slikke sol her…

Der er ikke badehåndklæder på hotellet, så vi anbefaler at du medbringer disse eller køber dem, når du er fremme.

Mod betaling

Parasoller ved poolen samt strandstole og parasoller på stranden

Morgenmad eller halvpension?

Du bestemmer selv om din ferie blot skal være med morgenmaden inkluderet eller om I måske foretrækker at have halvpension således at I har både morgenmaden og aftensmaden inkluderet i prisen. Uanset hvad I vælger, så kan I nyde måltiderne enten i hotellets restaurant eller på terrassen udenfor restauranten. Måltiderne serveres som buffet. 

Børnene kan let møde andre børn

Der er en mindre international børneklub på Hotel Fenix, hvor børnene kan mødes og lege med andre børn i løbet af dagen. 

Du bor lige i smørhullet – og har nærmest alt lige uden for din hoveddør…

Da du bor så centralt, har du et væld af muligheder for oplevelser lige så snart du træder udenfor hotellet. Hotel Fenix ligger nemlig lige ved den populære og livlige strandpromenade, hvor der er liv og glade dage fra tidlig morgen til sen aften. Det er rigtig hyggeligt at slentre langs Sunny Beachs strandpromenade; at kigge mennesker, spise is, købe souvenirs eller få en lækker drink på en af de mange strandbarer.

På selve hotellet er der billard, og så er den lille bar/café i Hotel Fenix´ lille have også et populært og hyggeligt samlingspunkt.

Fine, funktionelle værelser

Værelserne er lyst og praktisk indrettet, og interiøret er holdt i orange og jordfarvede nuancer. Der er gulvtæppe på værelset, central aircondition, tv, telefon, safety boks og minibar (begge mod betaling). Det er muligt at få wifi som dækker på værelset, i lobbyen og ved pool-området mod betaling. På badeværelset i dobbeltværelserne er der brusekabine, mens der i familieværelserne er enten badekar eller brusekabine.

Alle værelserne har altan, som vender enten mod haven eller pool-området.

Mod betaling

Wifi, safety boks og minibar.

Massage i pavilionen i haven

Det er muligt (mod betaling) at få en afslappende massage i den dertil indrettede lille pavillon, som er placeret i Hotel Fenix´ have.

Der er et mindre motionslokale med forskellige træningsmaskiner, som du frit kan benytte dig af, hvis formen skal holdes ved lige på ferien.

Mod betaling

Massage

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra