Ialyssos, Rhodos

Filerimos Hotel

Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 212 respons
Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 212 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Strand
700 m 
Centrum
2 km 

Ægte græsk feriestemning

Der er en skøn feriestemning på Filerimos Hotel, hvor du bor i frodige omgivelser med palmer, grønne græsplæner og masser af farverige blomster.

Nu bor Captain Nemo og hans pirater på Filerimos Hotel! De underholder og aktiverer børnene i vores egen skandinaviske børneklub. NYHED! Børneklubberne er pådaterede og fornyede for sæsonen. Lad børnene prøve vores nye spændende temadage Crazy Fun. Se mere under afsnittet ”For børn og unge”.

Her er to dejlige pools på hotellet – den ene midt i den store have omgivet af grønne græsplæner og den anden ved hotellets hovedbygning og restaurant, hvor bougainvilleaen snor sig opad søjlerne ved siden af poolen.

Der er også et nyt og herligt område med flere vandrutsjebaner, sjov vandpjask og en lille lazy river, som med garanti vil være populært hos både store og små vandhunde.

Flere aftener om ugen arrangereres der livemusik – og særlig populær er den traditionelle græsk aften!

Hotellet ligger mellem de to byer Ialyssos og Kremasti, lige ved det historiske bjerg Filerimos på den nordvestlige del af Rhodos. Fra Filerimos Akropolis er der en fantastisk udsigt over vestkysten af Rhodos. Med omkring 700 meter til stranden og knapt otte kilometer til Rhodos by med sin charmerende gamle bydel er der rig mulighed for at opleve den herlige græske ø.

Hotellet er et af vores Value Collection-hoteller, og er således et af Nazars mest prisvenlige hoteller.

Dejlige poolområder – og nyt område med vandrutsjebaner!

På Filerimos Hotel er der to dejlige poolområder. Den ene pool ligger i frodige omgivelser med palmer, farverige blomster og grønne græsplæner, hvor her er fine små broer henover poolen. Poolen er indbydende og her er en behagelig feriestemning med mulighed for både at slappe af, samt for at deltage i aktiviteterne i løbet af dagen. Her er også en separat børnepool. Den anden pool ligger ved hovedbygningen og restauranten, hvor bougainvilleaen snor sig opad søjlerne ved siden af poolen. Ved begge pools er der er masser af solsenge og skyggefulde parasoller.

Der er også et nyt og herligt område med flere vandrutsjebaner, sjov vandpjask og en lille lazy river, som med garanti vil være populært hos både store og små vandhunde.

Hvis du har lyst til en dukkert i havet, ligger den nærmeste strand en kort gåtur (ca.700 meter) fra hotellet. Som de fleste strande på Rhodos er det stenstrand. Her kan du også leje solsenge og parasoller mod betaling. Bemærk at vandet bliver relativt hurtigt dybt, og at her kan være en del bølger, da det blæser en del på denne side af øen.

Der er ikke badehåndklæder på hotellet, så det er en god idé at tage dem med hjemmefra.

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller på stranden

Nyd buffet tre gange om dagen

Når du bor på Filerimos Hotel er det som udgangspunkt blot morgenmaden som er inkluderet, men du har mulighed for at bestille All Inclusive. Hvis du bestiller All Inclusive, så slipper du tænke over hvor næste måltid mon skal spise eller over hvad det koster – så er det hele nemlig betalt allerede hjemmefra!

På Filerimos Hotel serveres både morgenmad, frokost og aftensmad som buffet i hotellets hovedrestaurant. I All Inclusive-udbuddet indgår også sodavand, øl, vin og lokale alkoholiske drikkevarer samt is et par timer hver eftermiddag.

Sjov og pjat hele dagen lang

Nu findes Captain Nemo og hans pirater på Filerimos Hotel. De underholder og aktiverer børnene i vores helt egen skandinaviske børneklub. NYHED! Nu bliver det Crazy Fun! 3-4 gange om ugen har børneklubben et nyt team for dagen. Bliv sørøver for en dag i Pirate Day med fantastiske skattejagter og rigtig piratskole. Eller hvad med vandplask i Splash Day hvor børnene udfordrer deres nye kammerater i vandkamp. På Sports Day får børnene oplevelser i sportens tegn. Og på Crazy Day tager vi let på reglerne og der kan ske hvad som helst! Aftenens højdepunkt er selvfølgelig minidiscoet hvor børn af alle aldre danser til de bedste feriehits! Minidiscoet arrangeres 2-3 aftener om ugen.

De to dejlige poolområder på Filerimos Hotel er nok det mest populære sted for børnene, hvor langt de fleste ferietimer vil blive tilbragt. Her er også en lille legeplads. Der er desuden et nyt og herligt område med flere vandrutsjebaner, sjov vandpjask og en lille lazy river, som med garanti vil være populært hos både store og små vandhunde.

Grin, vandgymnastik og græsk aften

De internationale aktivitetsguider på Filerimos Hotel arrangerer forskellige lege og konkurrencer både ved, i, og omkring de to pools. Det kan for eksempel være vandgymnastik, vandpolo og dart. Flere aftenener om ugen arrangeres der livemusik og underholdning – og særligt festlig er det til den traditionelle og populære græsk aften.

Hvis du har lyst til at være aktiv på ferien er her mulighed for at spille både tennis, volleyball, basketball og minifodbold, ligesom du kan udfordre dine rejsefæller i slag bordtennis eller se hvem der rammer plet i et spil dart. Hotellet tilbyder også udlejning af cykler gennem et cykelfirma.

Over hele hotellet er der wifi, som er inkluderet i prisen (det kan dog variere med kvalitet og hastighed afhængig af hvor på hotellet du befinder dig). Der ligger et supermarked lige ved hotellet, hvor du kan købe det meste af det som du nu kan have behov for på din ferie.

 

Mod betaling

Billard, bordtennis, elektroniske spil i spillelokalet

Enkle værelser med god plads

På Filerimos Hotel bor du i hovedbygningen, hvor værelserne har nogle år på bagen. Dette ses i både indretningsstil, interiør og materialevalget. Det er lidt som en lille tidslomme at træde ind på værelserne, som stil og farvemæssigt er taget ud af 80´erne. Værelserne er store og rummelige, og har alle balkon. Netop på grund af den store forskel på værelserne, deres standard og indretning er Filerimos Hotel en lavere hotel-kategori end Filerimos Village, selvom alle faciliter reelt er de samme på de to hoteller.

Alle værelserne har balkon, flisegulv, individuel aircondition, hårtørrer, tv og wifi, og badekar. Hvis man har brug for en elkeddel kan man låne en i receptionen, da disse ikke er placeret på værelset på forhånd, pga. pandemien.

Hvis du vil have lidt mere komfort og et nyrenoveret værelse, så tag et kig på Filerimos Village, hvor alle værelserne ligger omkring poolområdet og alle er renoveret.

Familie Suite, 2-4 personer

Familie Suite, 2-4 personer

I familie suiterne på cirka 44 m² er der fire almindelige sengepladser. To af sengepladserne er i soveværelset, mens de andre to senge er indbygget i stuen. Disse værelser ligger i hovedbygningen.

Her kræves mindst to fuldt betalende og der kan bo max. fire voksne. Det er muligt, mod tillæg, at bestille dette som enkeltværelse.

Nazars egen nordiske børneklub er åben 3-4 dage om ugen og arrangeres fra juni til og med oktober. Bemærk venligst at visse temadage arrangeres samme dag, men på forskellige tider på dagen.

Wifi-forbindelse og hastighed kan variere afhængig af antal brugere.

Håndklæder til pool og strand kan lånes på hotellet mod en deponeringsafgift på 10€

Hvis du bestiller dit ophold med All Inclusive er dette gældende fra 7:00-23:00.

Bemærk at vandet på stranden bliver relativt hurtigt dybt, og at her kan være en del bølger, da det blæser en del på denne side af øen.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke separat.

Bemærk venligst at pga. lokale restriktioner for rengøring af værelserne har mange hoteller tidligere ud-checkningstid (11:00) og senere ind-checkningstid (15:00) end normalt.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections