Ialyssos, Rhodos

Filerimos Hotel

Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 212 respons
Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 212 respons

4 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Strand
700 m 
Centrum
2 km 

Ægte græsk feriestemning

Der er en skøn feriestemning på Filerimos Hotel, hvor du bor i frodige omgivelser med palmer, grønne græsplæner og masser af farverige blomster.

Nyhed! Captain Nemo og hans pirater vil fra sommeren 2020 nu være at finde på Filerimos Hotel. Her vil de underholde og aktivere børnene i vores skandinaviske børneklubber på hotellet.

Her er to dejlige pools på hotellet – den ene midt i den store have omgivet af grønne græsplæner og den anden ved hotellets hovedbygning og restaurant, hvor bougainvilleaen snor sig opad søjlerne ved siden af poolen.

Der er også et nyt og herligt område med flere vandrutsjebaner, sjov vandpjask og en lille lazy river, som med garanti vil være populært hos både store og små vandhunde.

Flere aftener om ugen arrangereres der livemusik – og særlig populær er den traditionelle græsk aften!

Hotellet ligger mellem de to byer Ialyssos og Kremasti, lige ved det historiske bjerg Filerimos på den nordvestlige del af Rhodos. Fra Filerimos Akropolis er der en fantastisk udsigt over vestkysten af Rhodos. Med omkring 700 meter til stranden og knapt otte kilometer til Rhodos by med sin charmerende gamle bydel er der rig mulighed for at opleve den herlige græske ø.

Hotellet er et af vores Value Collection-hoteller, og er således et af Nazars mest prisvenlige hoteller.

Dejlige poolområder – og nyt område med vandrutsjebaner!

På Filerimos Hotel er der to dejlige poolområder. Den ene pool ligger i frodige omgivelser med palmer, farverige blomster og grønne græsplæner, hvor her er fine små broer henover poolen. Poolen er indbydende og her er en behagelig feriestemning med mulighed for både at slappe af, samt for at deltage i aktiviteterne i løbet af dagen. Her er også en separat børnepool. Den anden pool ligger ved hovedbygningen og restauranten, hvor bougainvilleaen snor sig opad søjlerne ved siden af poolen. Ved begge pools er der er masser af solsenge og skyggefulde parasoller.

Der er også et nyt og herligt område med flere vandrutsjebaner, sjov vandpjask og en lille lazy river, som med garanti vil være populært hos både store og små vandhunde.

Hvis du har lyst til en dukkert i havet, ligger den nærmeste strand en kort gåtur (ca.700 meter) fra hotellet. Som de fleste strande på Rhodos er det stenstrand. Her kan du også leje solsenge og parasoller mod betaling. Bemærk at vandet bliver relativt hurtigt dybt, og at her kan være en del bølger, da det blæser en del på denne side af øen.

Der er ikke badehåndklæder på hotellet, så det er en god idé at tage dem med hjemmefra.

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller på stranden

Nyd buffet tre gange om dagen

Når du bor på Filerimos Hotel er det som udgangspunkt blot morgenmaden som er inkluderet, men du har mulighed for at bestille All Inclusive. Hvis du bestiller All Inclusive, så slipper du tænke over hvor næste måltid mon skal spise eller over hvad det koster – så er det hele nemlig betalt allerede hjemmefra!

På Filerimos Hotel serveres både morgenmad, frokost og aftensmad som buffet i hotellets hovedrestaurant. Der er også en mindre buffet særligt for børnene, hvor deres favoritter serveres. I All Inclusive-udbuddet indgår også sodavand, øl, vin og lokale alkoholiske drikkevarer samt is et par timer hver eftermiddag.

Captain Nemo på Filerimos Hotel

Nyhed! Captain Nemo og hans pirater vil fra sommeren 2020 nu være at finde på Filerimos Hotel. Her vil de underholde og aktivere børnene i vores skandinaviske børneklubber på hotellet.

Vores passionerede og dygtige aktivitetsguider vil arrangere både spændende skattejagter, herlige lege og aktiviteter, vores nyhed Mini Chefs, hvor børnene bager og dekorerer småkager. Børnene vil også kunne deltage i Dance Stars, hvor de danser til de mest populære hits og lærer nye seje dansetrin til mini disco´et! Læs mere om alle de herlige aktiviteter her

De to dejlige poolområder på Filerimos Hotel er nok det mest populære sted for børnene, hvor langt de fleste ferietimer vil blive tilbragt, men der er også en mindre børneklub, hvor der arrangeres forskelige lege og aktiviteter for børnene af de internationale aktivitetsguider. Her er også en lille legeplads.

Der er også et nyt og herligt område med flere vandrutsjebaner, sjov vandpjask og en lille lazy river, som med garanti vil være populært hos både store og små vandhunde.

Grin, vandgymnastik og græsk aften

De internationale aktivitetsguider på Filerimos Hotel arrangerer forskellige lege og konkurrencer både ved, i, og omkring de to pools. Det kan for eksempel være vandgymnastik, vandpolo og dart. Flere aftenener om ugen arrangeres der livemusik og underholdning – og særligt festlig er det til den traditionelle og populære græsk aften.

Hvis du har lyst til at være aktiv på ferien er her mulighed for at spille både tennis, volleyball, basketball og minifodbold, ligesom du kan udfordre dine rejsefæller i slag bordtennis eller se hvem der rammer plet i et spil dart. Det er også muligt at leje cykler på hotellet.

Over hele hotellet er der wifi, som er inkluderet i prisen (det kan dog variere med kvalitet og hastighed afhængig af hvor på hotellet du befinder dig). Der ligger et supermarked lige ved hotellet, hvor du kan købe det meste af det som du nu kan have behov for på din ferie.

 

Mod betaling

Billard, bordtennis, elektroniske spil i spillelokalet

Enkle værelser med god plads

På Filerimos Hotel bor du i hovedbygningen, hvor værelserne har nogle år på bagen. Dette ses i både indretningsstil, interiør og materialevalget. Det er lidt som en lille tidslomme at træde ind på værelserne, som stil og farvemæssigt er taget ud af 80´erne. Værelserne er store og rummelige, og har alle balkon. Netop på grund af den store forskel på værelserne, deres standard og indretning er Filerimos Hotel en lavere hotel-kategori end Filerimos Village, selvom alle faciliter reelt er de samme på de to hoteller.

Alle værelserne har balkon, flisegulv, individuel aircondition, elkedel, hårtørrer, tv og wifi, og badekar. Der er minibar, der – hvis du bestiller All Inclusive vil være fyldt med sodavand ved ankomst og fyldes op igen én gang per ophold.

Hvis du vil have lidt mere komfort og et nyrenoveret værelse, så tag et kig på Filerimos Village, hvor alle værelserne ligger omkring poolområdet og alle er renoveret.

Familie Suite, 2-4 personer

Familie Suite, 2-4 personer

I familie suiterne på cirka 44 m² er der fire almindelige sengepladser. To af sengepladserne er i soveværelset, mens de andre to senge er indbygget i stuen. Disse værelser ligger i hovedbygningen.

Her kræves mindst to fuldt betalende og der kan bo max. fire voksne. Det er muligt, mod tillæg, at bestille dette som enkeltværelse.

Wifi-forbindelse og hastighed kan variere afhængig af antal brugere.

Der er ikke badehåndklæder på hotellet, så det er en god idé at tage dem med hjemmefra.

Hvis du bestiller dit ophold med All Inclusive er dette gældende fra 7:00-23:00.

Bemærk at vandet på stranden bliver relativt hurtigt dybt, og at her kan være en del bølger, da det blæser en del på denne side af øen.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections