Ialyssos, Rhodos

Filerimos Village

Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 761 respons
Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 761 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Strand
700 m 
Centrum
2 km Ialyssos och Kremasti, 8 km Rhodos stad 

Ægte græsk feriestemning

Der er en skøn feriestemning på Filerimos Village, hvor du bor i frodige omgivelser med palmer, grønne græsplæner og masser af farverige blomster. Da det er All Inclusive slipper du for økonomiske overraskelser, da alt jo er betalt på forhånd. Nyd buffeten tre gange om dagen og de kolde drikkevarer som indgår i All Inclusive-udbuddet på hotellet.

Alle værelserne er indrettede i behagelige nuancer, og ligger i mindre bygninger omkring den fine have og den ene af hotellets hyggelige poolområder. Her er to dejlige pools på hotellet – den ene midt i den store have omgivet af grønne græsplæner og den anden ved hotellets restaurant, hvor bougainvilleaen snor sig opad søjlerne ved siden af poolen.

Der er også et nyt og herligt område med flere vandrutsjebaner, sjov vandpjask og en lille lazy river, som med garanti vil være populært hos både store og små vandhunde.

Nu bor Captain Nemo og hans pirater på Filerimos Village! De underholder og aktiverer børnene i vores egen skandinaviske børneklub. NYHED! Børneklubberne er pådaterede og fornyede for sæsonen. Lad børnene prøve vores nye spændende temadage Crazy Fun. Se mere under afsnittet ”For børn og unge”.

Flere aftener om ugen arrangereres der livemusik – og særlig populær er den traditionelle græsk aften!

Hotellet ligger mellem de to byer Ialyssos og Kremasti, lige ved det historiske bjerg Filerimos på den nordvestlige del af Rhodos. Fra Filerimos Akropolis er der en fantastisk udsigt over vestkysten af Rhodos. Med omkring 700 meter til stranden og knapt otte kilometer til Rhodos by med sin charmerende gamle bydel er der rig mulighed for at opleve den herlige græske ø.

Filerimos Village og Filerimos Hotel er søsterhoteller. De to hoteller deler poolområde, restaurant og øvrige faciliteter men skiller i standard når det gælder værelserne. Filerimos Hotel har sine værelser i hovedbygningen og har en lavere standard end Filerimos Village som har sine værelser omkring haven. Læs mere under fanen ''Værelser'' for hvert hotel.

Hotellet og andre kvalitetshoteller, hvor du får meget for pengene findes i Nazars Holiday Collection-hoteller.

Dejlige poolområder – og nyt område med vandrutsjebaner!

På Filerimos er der to dejlige poolområder. Den ene pool ligger i frodige omgivelser med palmer, farverige blomster og grønne græsplæner, hvor her er fine små broer henover poolen. Poolen er indbydende og her er en behagelig feriestemning med mulighed for både at slappe af, samt for at deltage i aktiviteterne i løbet af dagen. Her er også en separat børnepool.

Den anden pool ligger ved hovedrestauranten, hvor bougainvilleaen snor sig opad søjlerne ved siden af poolen. Ved begge pools er der er masser af solsenge og skyggefulde parasoller.

Der er også et nyt og herligt område med flere vandrutsjebaner, sjov vandpjask og en lille lazy river, som med garanti vil være populært hos både store og små vandhunde.

Hvis du har lyst til en dukkert i havet, ligger den nærmeste strand en kort gåtur (ca.700 meter) fra hotellet. Som de fleste strande på Rhodos er det en stenstrand. Her kan du også leje solsenge og parasoller mod betaling.

Badehåndklæder kan lånes på hotellet mod depositum.

 

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller på stranden

Nyd buffet tre gange om dagen

På All Inclusive-ferie behøver du ikke at tænke over hvornår du skal have dit næste måltid eller hvad det koster. Det er jo allerede betalt hjemmefra og inkluderet i rejsens pris! På Filerimos Village serveres morgenmad, frokost og aftensmad som buffet i hotellets hovedrestaurant, som blev renoveret i 2020. Filerimos Village har også en snackbar hvor du kan fylde din energi op imellem måltiderne i form af varme eller kolde snacks eller en kold drink. I poolbaren kan du få en drink ved poolen eller en øl uden for poolen i lobbybaren.

I All Inclusive-udbuddet indgår også sodavand, øl, vin og lokale alkoholiske drikkevarer samt is et par timer hver eftermiddag.

Mod betaling

Drikkevarer på flaske, importerede drikkevarer

Sjov og pjat hele dagen lang

NYHED! Nu findes Captain Nemo og hans pirater på Filerimos Village. De underholder og aktiverer børnene i vores helt egen skandinaviske børneklub.

Nu bliver det Crazy Fun! 3-4 gange om ugen har børneklubben et nyt team for dagen. Bliv sørøver for en dag i Pirate Day med fantastiske skattejagter og rigtig piratskole. Eller hvad med vandplask i Splash Day hvor børnene udfordrer deres nye kammerater i vandkamp. På Sports Day får børnene oplevelser i sportens tegn. Og på Crazy Day tager vi let på reglerne og der kan ske hvad som helst!

Aftenens højdepunkt er selvfølgelig minidiscoet hvor børn af alle aldre danser til de bedste feriehits! Minidiscoet arrangeres 2-3 aftener om ugen.

De to dejlige poolområder på Filerimos Village er nok det mest populære sted for børnene, hvor langt de fleste ferietimer vil blive tilbragt. Her er også en lille legeplads. Der er desuden et nyt og herligt område med flere vandrutsjebaner, sjov vandpjask og en lille lazy river, som med garanti vil være populært hos både store og små vandhunde.

Grin, vandgymnastik og græsk aften

De internationale aktivitetsguider på Filerimos Village arrangerer forskellige lege og konkurrencer både ved, i, og omkring de to pools. Det kan for eksempel være vandgymnastik, vandpolo og dart. Flere aftenener om ugen arrangeres der livemusik og underholdning – og særligt festlig er det til den traditionelle og populære græsk aften.

Hvis du har lyst til at være aktiv på ferien er her mulighed for at spille både tennis, volleyball, basketball og minifodbold, ligesom du kan udfordre dine rejsefæller i slag bordtennis eller se hvem der rammer plet i et spil dart. Hotellet tilbyder også udlejning af cykler gennem et cykelfirma.

Over hele hotellet er der wifi, som er inkluderet i prisen (det kan dog variere med kvalitet og hastighed afhængig af hvor på hotellet du befinder dig). Der ligger et supermarked lige ved hotellet, hvor du kan købe det meste af det som du nu kan have behov for på din ferie.

 

Mod betaling

Billard, elektroniske spil i spillelokalet

Renoverede værelser i skønne, grønne omgivelser

På Filerimos Village bor du på renoverede værelser som er indrettet i rolige, behagelige farver. Værelserne ligger i de 1-2-etagers bygninger, som ligger spredt omkring i området i den frodige, grønne have.

Alle værelserne har balkon eller terrasse, flisegulv, individuel aircondition, hårtørrer, tv og wifi, og enten badekar eller brusekabine. Hvis man har behov for en elkeddel kan man låne en i receptionen, da disse ikke er placeret på værelset på forhånd pga. pandemien. Der er minibar, der som en del af din All Inclusive-pakke ved ankomst er fyldt med vand og som fyldes op igen én gang per ophold. Der er også strygejern og bræt.

Når du bestiller Filerimos Village med Nazar får du et nyrenoveret værelse. Ønsker du at bo lidt enklere, så tag et kig på Filerimos Hotel, som har værelser i hovedbygningen. Værelserne på Filerimos Hotel er perfekte for dig som ønsker et prisvenligt alternativ.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

I de renoverede dobbeltværelser på 20 m² er der to rigtige sengepladser, samt har yderligere en lænestol, som kan slås ud til en seng (denne måler 200x76cm, når den er udslået – hvilket er noget smallere end en normal seng). Dobbeltværelset ligger i området ved haven og poolen. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. to voksne og et barn, og det er muligt at få én børnepris. Det er muligt, mod tillæg, at bestille dette som enkeltværelse. 

Dobbeltværelse Deluxe, 2-3 personer

Dobbeltværelse Deluxe, 2-3 personer

I disse renoverede værelser på 26 m² er der to almindelige sengepladser, samt en sovesofa (200x80 cm). Disse værelser ligger i området ved haven og poolen. Her kræves mindst to fuldt betalende, der kan bo max. tre voksne og det er muligt at få én børnepris.

Dobbeltværelse Deluxe, 3-4 personer

Dobbeltværelse Deluxe, 3-4 personer

I disse værelser på 26 m² findes to rigtige sengepladser samt to daybeds eller to ekstrasenge (200x80 cm). Disse værelser ligger i området ved haven og poolen, på anden etage. Det kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo max fire voksne og det er muligt at få en børnepris.

Bungalow, 2-4 personer

Bungalow, 2-4 personer

De renoverede bungalows er 30 m² og her er fire rigtige sengepladser. Bungalowerne ligger i området ved haven og poolen. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan maks. bo fire personer, og det er muligt at få én børnepris.

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

I de renoverede familieværelser på 30 m² er der to rigtige sengepladser samt enten to sovesofaer (som måler 80x200 cm når den er slået ud) eller en dobbelt sovesofa (som måler 180x200 cm når den er slået ud). Værelset er delt af en lille glasdør, således at de ekstra sengepladser er afskærmet af denne. Familieværelserne ligger i området ved haven og kan både ligge i stueplan eller på første sal. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire personer og det er muligt at få én børnepris.

Nazars egen nordiske børneklub er åben 3-4 dage om ugen og arrangeres fra juni til og med oktober. Bemærk venligst at visse temadage arrangeres samme dag, men på forskellige tider på dagen.

All Inclusive er gældende fra 7:00-23:00.

Du skal være mindst 120 cm for rustje i rutjsebanerne og mindst 80 cm eller 3 år for lege i børnetårnet.

Wifi-forbindelse og hastighed kan variere afhængig af antal brugere.

Håndklæder til pool og strand kan lånes på hotellet mod en deponeringsafgift på 10€

Bemærk at vandet på stranden bliver relativt hurtigt dybt, og at her kan være en del bølger, da det blæser en del på denne side af øen

 

 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke separat.

Bemærk venligst at pga. lokale restriktioner for rengøring af værelserne har mange hoteller tidligere ud-checkningstid (11:00) og senere ind-checkningstid (15:00) end normalt.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections