Ialyssos, Rhodos

Filerimos Village

Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 423 respons
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 423 respons

Måltider flere muligheder
4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
700 m 
Centrum
2 km Ialyssos og Kremasti, 8 km Rhodos by 

Super hyggeligt og tæt på alt

På Filerimos Village bor du i hyggelige 2-3 etagers bygninger omgivet af grønne græsplæner og farverige blomster. Der er en dejlig feriestemning på hotelområdet og rundt omkring på græsplænerne er der solsenge og parasoller.

Hotellet ligger lige ved det historiske bjerg Filerimos, mellem de to byer Ialyssos og Kremasti, på den nordvestlige del af Rhodos. Fra Filerimos Akropolis, har du en fantastisk udsigt over vestkysten af Rhodos. Der er ca 4 km til lufthavnen, ca 2 km til Ialyssos og Kremasti, ca 8 km til Rhodos by og kun 700 m til stranden – så det er virkelig tæt på alt hvad den græske paradis-ø kan tilbyde. 

Der er to poolområder, en håndfuld af aktiviteter, en international børneklub og så vælger du selv om du vil bestille kun med morgenmad, halvpension eller All Inclusive.

To poolområder og tæt på stranden

På Filerimos er der to poolområder. Den ene pool ligger blandt de grønne græsplæner og har fine broer og vandfald samt en separat børnepool. Den anden pool ligger ved hovedrestauranten. Poolene er omringede af solterrasser hvor der er masser af solsenge og parasoller. I poolbaren kan du bestille en forfriskende drink eller enkelte snacks.  

En kort gåtur fra hotellet (ca 700 meter) ligger stranden som består af rullesten. Her kan du leje solsenge og parasoller mod betaling.  

Observer at der ikke findes badehåndklæder på hotellet, så det er en godt idé at tage dem med hjemmefra. 

Morgenmad, halvpension eller All Inclusive – valget er dit

Når du bor på Filerimos kan du selv vælge om du kun vil have morgenmad, halvpension eller All Inclusive. I All Inclusive programmet indgår sodavand, øl, vin og vand (fra vandstationer), lokale alkoholiske drikkevarer samt is på visse tider af dagen. Alle tre måltider serveres i hovedrestauranten i form af buffeter. 

I halvpension indgår morgenmad og man må selv vælge, om man spiser frokost eller aftensmad, dog skal hotellet informeres om dette dagen inden.

Åbningstider:

Morgenmadsbuffet: 07.00–10.00
Frokostbuffet: 12.30–14.30
Aftensmadsbuffet: 18.30–21.00
Snackbar: 10.00–18.00. Her serveres der sodavand, kaffe, te, øl, vin og lokale alkoholiske drikkevarer samt lette snacks.
Lobbybar: 18.00–22.55

Mod betaling:

For morgenmad- og halvpensionsgæster: Alle drikkevarer udover te, kaffe, juice og vand til morgenmaden, fyldt minibar.

Vandgymnastik, græsk aften og børneklub

I løbet af højsæsonen (1/5-10/10) er der et animationsteam på området der arrangerer forskellige lege og konkurrencer, som for eksempel vandgymnastik, dart og vandpolo. Visse aftener arrangeres der musik og fest, og en gang i mellem er der græsk aften. De holder også en børneklub som har lege og aktiviteter til børnene. 

På hotelområdet kan du prøve tennis, volleyball, basket og minifodbold og det er også muligt at leje bil eller cykler. Der findes også bordtennis og biljard, den sidste mod betaling. Børnene har en lille legeplads ved græsset.

Filerimos har et lille internethjørne og wifi, både mod betaling. Lige ved hotellet er der også et supermarked.

Visse aktiviteter er mod betaling. 

 

 

Nyrenoverede værelser i skønne, grønne omgivelser

På Filerimos bor du på nyrenoverede værelser i rolige, behagelige farver. Der er en hovedbygning samt flere 2-3-etagers bygninger der ligger spredte rundt omkring i den frodige have. Alle værelser har balkon eller terrasse, flisegulv, individuel aircondition, tv og wifi (forbindelse og hastighed varierer). På badeværelset er der badekar eller brusekabine og hårtørrer kan lånes på forespørgsel. Pengeskab er tilgængelig i receptionen mod betaling. På værelserne er der minikøleskabe, som, hvis du har booket All Inclusive, er fyldt med sodavand ved ankomst og fyldes en gang per ophold.

Nazar har ikke de ældre, lidt slidte værelser i hovedbygningen, og de værelser, som vi formidler er alle blevet renoveret.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

I de nyrenoverede dobbeltværelser (2017) på 20 m² får du to ordentlige senge, enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge og visse af værelserne har yderligere en lænestolsseng, der kan laves om til soveplads. Værelset kræver mindst to fuldt betalende det er muligt at få en børnepris og der kan max bo to voksne og et barn. Dobbeltværelset ligger i området ved haven og poolen.

Dobbeltværelse Deluxe, 2-3 personer

I disse nyrenoverede (2018) værelser på cirka 26 m² får du to almindelige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, det er muligt at få én børnepris og der kan bo maksimalt tre voksne. Dobbeltværelserne ligger i området bed haven og poolen.

Bungalow, 2-4 personer

I  de nyrenoverede (2018) bungalows på ca 30 m² får du to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der er muligt at få en børnepris og en børnerabat, og der kan max bo fire voksne. Disse rum er beliggende i området ved haven og poolen.

Familieværelse, 2-4 personer

I de nyrenoverede (2018) familieværelser på ca 30 m² får du to rigtige sengepladser. Værelset er delt af lille glasdør, således at ekstrasengene ligger afskærmet af denne. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, det er muligt at få en børnepris og der kan max bo fire voksne. Disse værelser er beliggende i området ved haven og kan være både på stueplan eller på første sal.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra