Ialyssos, Rhodos

Filerimos Village

Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 423 respons
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 423 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
700 m 
Centrum
2 km Ialyssos og Kremasti, 8 km Rhodos by 

Ægte græsk feriestemning

Der er en skøn feriestemning på Filerimos Village, hvor du bor i frodige omgivelser med palmer, grønne græsplæner og masser af farverige blomster. Da det er All Inclusive slipper du for økonomiske overraskelser, da alt jo er betalt på forhånd. Nyd de store buffeter og de kolde drikkevarer som indgår i All Inclusive-udbuddet på hotellet.

Alle værelserne er nyrenoverede og indrettede i behagelige nuancer, og ligger i mindre bygninger omkring den fine have og den ene af hotellets hyggelige poolområder. Her er to dejlige pools på hotellet – den ene midt i den store have omgivet af grønne græsplæner og den anden ved hotellets restaurant, hvor bougainvilleaen snor sig opad søjlerne ved siden af poolen. Flere aftener om ugen arrangereres der livemusik – og særlig populær er den traditionelle græsk aften!

Nu er det helt nye område med flere vandrutsjebaner, som garanti være til stor fornøjelse for både store og små vandhunde åbnet.

Hotellet ligger mell, m de to byer Ialyssos og Kremasti, lige ved det historiske bjerg Filerimos på den nordvestlige del af Rhodos. Fra Filerimos Akropolis er der en fantastisk udsigt over vestkysten af Rhodos. Med omkring 700 meter til stranden og knapt otte kilometer til Rhodos by med sin charmerende gamle bydel er der rig mulighed for at opleve den herlige græske ø.

Hotellet er et af Nazars Value Collection-hoteller, som er vores mest prisvenlige hoteller.

Dejlige poolområder – og nyt område med vandrutsjebaner!

På Filerimos er der to dejlige poolområder. Den ene pool ligger i frodigefine omgivelser med palmer, farverige blomster og grønne græsplæner, hvor her er fine små broer henover poolen. Poolen er indbydende og her er en behagelig feriestemning med mulighed for både at slappe af, samt for at deltage i aktiviteterne i løbet af dagen. Her er også en separat børnepool.

Den anden pool ligger ved hovedrestauranten, hvor bougainvilleaen snor sig opad søjlerne ved siden af poolen. Ved begge pools er der er masser af solsenge og skyggefulde parasoller.

Nu er det helt nye område med flere vandrutsjebaner, som garanti være til stor fornøjelse for både store og små vandhunde åbnet.

Hvis du har lyst til en dukkert i havet, ligger den nærmeste strand en kort gåtur (ca.700 meter) fra hotellet. Her kan du også leje solsenge og parasoller mod betaling.

Der er ikke badehåndklæder på hotellet, så det er en god idé at tage dem med hjemmefra.

 

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller på stranden

Nyd buffet tre gange om dagen

Det er så dejligt at rejse på All Inclusive-ferie, for så skal ikke du ikke tænke over hvor næste måltid mon skal spises eller over hvad det nu koster. Det er inkluderet i rejsens pris og dermed betalt allerede inden ferien begynder! På Filerimos Village serveres både morgenmad, frokost og aftensmad som buffet i hotellets hovedrestaurant. Der er også en mindre buffet særligt for børnene, hvor deres favoritter serveres.

I All Inclusive-udbuddet indgår også sodavand, øl, vin og lokale alkoholiske drikkevarer samt is et par timer hver eftermiddag.

Nyt område med sjove vandrutsjebaner!

De to dejlige poolområder på Filerimos Village er nok det mest populære sted for børnene, hvor langt de fleste ferietimer vil blive tilbragt, men der er også en mindre børneklub, hvor der arrangeres forskelige lege og aktiviteter for børnene af de internationale aktivitetsguider. Her er også en lille legeplads. Nu er det helt nye område med flere vandrutsjebaner, som garanti være til stor fornøjelse for både store og små vandhunde åbnet.

Grin, vandgymnastik og græsk aften

De internationale aktivitetsguider på Filerimos Village arrangerer forskellige lege og konkurrencer både ved, i, og omkring de to pools. Det kan for eksempel være vandgymnastik, vandpolo og dart. Flere aftenener om ugen arrangeres der livemusik og underholdning – og særligt festlig er det til den traditionelle og populære græsk aften.

Hvis du har lyst til at være aktiv på ferien er her mulighed for at spille både tennis, volleyball, basketball og minifodbold, ligesom du kan udfordre dine rejsefæller i slag bordtennis eller se hvem der rammer plet i et spil dart. Det er også muligt at leje cykler på hotellet.

Over hele hotellet er der wifi, som er inkluderet i prisen (det kan dog variere med kvalitet og hastighed afhængig af hvor på hotellet du befinder dig). Der ligger et supermarked lige ved hotellet, hvor du kan købe det meste af det som man nu kan have behov for på sin ferie.

 

Mod betaling

Billard, bordtennis, elektroniske spil i spillelokalet

Nyrenoverede værelser i skønne, grønne omgivelser

På Filerimos Village bor du på nyrenoverede værelser som er indrettet i rolige, behagelige farver. Værelserne ligger i de 1-2-etagers bygninger, som ligger spredt omkring i området i den frodige, grønne have.

Alle værelserne har balkon eller terrasse, flisegulv, individuel aircondition, elkedel, hårtørrer, tv og wifi, og enten badekar eller brusekabine. Der er minibar, der som en del af din All Inclusive-pakke ved ankomst er fyldt med sodavand og fyldes op igen én gang per ophold.

Når du bestiller Filerimos Village med Nazar får du et nyrenoveret værelse. Ønsker du at bo lidt enklere, så tag et kig på Filerimos Hotel, som har værelser i hovedbygningen. Værelserne på Filerimos Hotel er perfekte for dig som ønsker et prisvenligt alternativ.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

I de nyrenoverede dobbeltværelser på 20 m² er der to rigtige sengepladser, samt har yderligere en lænestol, som kan slås ud til en seng (denne måler 200x76cm, når den er udslået – hvilket er noget smallere end en normal seng). Dobbeltværelset ligger i området ved haven og poolen. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. to voksne og et barn, og det er muligt at få én børnepris. Det er muligt, mod tillæg, at bestille dette som enkeltværelse. 

Dobbeltværelse Deluxe, 2-3 personer

Dobbeltværelse Deluxe, 2-3 personer

I disse nyrenoverede værelser på cirka 26 m² er der to almindelige sengepladser, samt enten en sovesofa (200x80 cm) eller en lænestol, som kan slås ud til en seng (denne måler 200x76 cm, når den er udslået – hvilket er noget smallere end en normal seng). Disse værelser ligger i området ved haven og poolen. Her kræves mindst to fuldt betalende, der kan bo max. tre voksne og det er muligt at få én børnepris.

Bungalow, 2-4 personer

Bungalow, 2-4 personer

De nyrenoverede bungalows (2018) er ca. 30 m² og her er to rigtige sengepladser. Bungalowerne ligger i området ved haven og poolen. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan maks. bo fire personer, og det er muligt at få én børnepris. 

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

I de nyrenoverede familieværelser (2018) på ca. 30 m² er der to rigtige sengepladser, samt to ekstrasenge (210x90 cm). Værelset er delt af lille glasdør, således at ekstrasengene er afskærmet af denne. Familieværelserne ligger i området ved haven og kan både ligge i stueplan eller på første sal. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire personer og det er muligt at få én børnepris.

All Inclusive er gældende fra 7:00-23:00.

Wifi-forbindelse og hastighed kan variere afhængig af antal brugere.

Der er ikke badehåndklæder på hotellet, så det er en god idé at tage dem med hjemmefra.

 

 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections