Alanya, Tyrkiet

Floria Beach

Gæsternes vurdering
4.2 af 5
Baseret på 101 respons
Gæsternes vurdering
4.2 af 5
Baseret på 101 respons

3 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Nej 
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
3 km 

Nyrenoveret hotel på første parket ved Kleopatrastranden

Floria Beach Hotel har under vinteren 2016/2017 gennemgået en totalrenovering af hele hotellet. Et moderne og friskt hotel med høj standard. Både hotellet og værelserne er dekoreret med smukke håndmalede malerier af den berømte tyrkiske kunstner, Saim Dursun. Hotellet består af to bygninger og ligger i gåafstand til Alanyas mange shoppingmulighedet, hyggelige restauranter og spændende kulturoplevelser.

Eftersom hotellet ikke er så stort, har det en hyggelig intim atmosfære og det anbefales især til voksne og par som ønsker at slappe af på sin ferie.

Floria Beach Hotel har et fint poolområde med udsigt over Middelhavet, her råder en skøn afslappet stemning. Om du foretrækker strand fremfor pool, så ligger hotellet direkte på Alanyas bedste strand, Kleopatrastranden, hvor der findes masser af muligheder for sol, bad og afslapning. Du kan også spendere dagene på hotellets terrasse med læskende drikkevarer i skyggen af gummitræerne der omgiver terrassen.

Du har adgang til gratis WiFi på hele hotelområdet, men kvaliteten på forbindelsen kan variere.

Eftersom hotellet ligger tæt på hovedgaden bør der forventes støj udefra, specielt om aftenen. Der ligger mange småbutikker, restauranter og strandbarer i området.

Gratis solsenge både ved poolen og på stranden

Floria Beach Hotel ligger direkte ved Kleopatrastranden, en af de smukkeste strande i Alanya-området. Sandet er finkornet med kun et par mindre sten og vandet bliver hurtigt dybt. Når der er højvande bliver stranden relativt smal og der kan være begrænset plads. Som gæst på Floria Beach Hotel har du adgang til gratis solstole og behøver ikke være urolig for trængsel.

Hotellet har et hyggeligt lille poolområde, hvor du har mulighed for at slappe af i solstolen eller nyde en opfriskende drink ved poolen. Du har udsigt over det turkise Middelhav fra poolområdet, hvilket bidrager til den fredfyldte stemning. Hotellets Garden Café ligger tæt på poolen, hvis du skulle behøve en kop kaffe eller en kold drink mellem soldyrkningen og badningen.

Under dit ophold på hotellet kan du låne pool- og strandhåndklæder mod et mindre depositum.

Bemærk venligst, at Kleopatrastranden vender ud mod Middelhavet og at stormlignende vejrsituationer kan tage sandet med ud i havet. På Floria Beach som ligger direkte på stranden, kan dette betyde at sandstranden bliver væsentligt mindre, og at det kan tage tid før bølgerne genopretter stranden som vi præsenterer den i hotellets billedgalleri.

Mod betaling

Vandsportsaktiviteter.

All Inclusive for det voksne publikum

På Floria Beach Hotel indgår All Inclusive i prisen. Morgen, middag og aften serveres lækre internationelle retter i restauranten i hotellets hovedbygning. Her er der fokus på kvalitet frem for kvantitet og smagen er i fokus. Is indgår også i All Inclusive-programmet under visse tidpunkter på dagen, blandt andet i forbindelse med frokost og middag. Under eftermiddagen findes der snacks i Garden Café hvis sulten skulle melde sig. Det er også her, du henter kaffe og andre drikkevarer under dagen.

Alle lokale drikkevarer indgår i prisen.

Mod betaling

Friskpresset juice, importerede drikkevarer, specielle cocktails og øl/vin på flaske samt drikkevarer mellem kl. 23:00-10:30 (gælder ikke drikkevarer til morgenmaden).

Gå ikke glip af underskønne Alanya

Skal du have en pause fra poolen tilbyder hotellet aktiviteter som bordtennis, dart og beachvolley. Visse aftener arrangerer hotellet også lidt aftenunderholdning på hotellet.

Alanya er en af de absolut mest besøgte turistbyer i Tyrkiet og dette er ikke uden grund! Her finder du lækre butikker, en vidunderlig basar, restauranter og cafeer samt et livligt natteliv med barer og natklubber i overflod. Fra Floria Beach Hotel og ind til centrum er der cirka 3 kilometer. Det er meget enkelt at tage ind til byen enten til fods eller med en af byens mange taxaer.

 

 

Lyse og moderne værelser

Eftersom Floria Beach Hotel er helt nybygget får du her splinternye lækre værelser holdt i lysegrå og blå nuancer med moderne indretning. Alle værelser er udstyret med trådløst internet, balkon, fladskærms-TV, minibar, telefon, individuel air condition, deponeringsboks samt elkedel og klinkegulv. På værelset er der kaffe, te og en flaske vand ved ankomst, som er inkluderet i All Inclusive. Påfyldning er dog mod betaling. På badeværelset findes brusekabine og hårtørrer. 

Mod betaling

Minibar.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

I dobbeltværelset, som er på cirka 21 m², er der plads til op til tre personer. Her findes to eller tre rigtige sengepladser. Værelserne har klinkegulv og er moderne indrettet. Badeværelset har brusekabine og samtlige rum har balkon. For at bestille værelset kræves minimum to fuldt betalende og der er mulighed for at få én børnepris. Værelset kan bestilles med havsudsigt mod tillæg.

Følg med på uforglemmelige oplevelser!

Vi, hos Nazar, er eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet og vores mål er, at du skal fylde kufferten med masser af sjove og spændende oplevelser. Vi har derfor sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med på halsbrækkende actionudflugter, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og fortryllende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at få mere information og for at bestille udflugter.

 

 

Alanya

Hotellet er beliggende i Alanya på Tyrkiets sydkyst, der er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange seværdigheder, et veludviklet handelsliv med et overvældende udvalg af spændende butikker, der sælger lokale såvel som internationale varer, foruden et livligt natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og caféer.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra