Sunny Beach, Bulgarien

Globus Hotel

Gæsternes vurdering
3.1 af 5
Baseret på 28 respons
Gæsternes vurdering
3.1 af 5
Baseret på 28 respons

Måltider flere muligheder
4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
20 m 
Centrum
0 m 

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

På Globus Hotel bor du ganske enkelt lige midt i smørhullet af Sunny Beach! Hotellet ligger simpelthen supercentralt og du har virkelig Sunny Beach lige udenfor din hoteldør.

Området omkring poolen er hotellets naturlige samlingspunkt, og her leves livet op og ned af den populære og livlige strandpromenade. Der er blot 20 meter til stranden og et stenkast til den berømte Blomstergade, der regnes for Sunny Beach absolutte centrum.

Der er balkon på alle værelserne, og du har mulighed for at bestille værelse med havudsigt, således at du kan sidde på din balkon og betragte både stranden, havet og aktiviteten på den pulserende strandpromenade.

Hotellet har et par år på bagen, men har en helt fantastisk beliggenhed midt i Sunny Beach og er ideelt for dig, som gerne vil bo tæt på hvor det hele sker, og ikke tilbringer ferien på hotelværelset.

Hop i poolen eller bølgen blå

Globus Hotels pool ligger lige ved strandpromenaden, og da der blot er 20 meter til stranden er det oplagt at tage de svalende dukkerter i løbet af dagen begge steder. Pool-området er hotellets samlingspunkt og her er en hyggelig feriestemning. Baren ved poolen sælger kølige drikkevarer, snacks og is hvis lysten skulle melde sig. I forlængelse af poolen er der en mindre, rund børnepool.

Omkring poolen er der liggestole og parasoller, men da der er rift om pladserne, vælger mange også at ligge på deres håndklæde omkring på området.

Du kan også tage en dukkert i Globus Hotels store indendørs pool, som ligger på 1.etage. Da der i forbindelse med den indendørspool er en terrasse, har du også mulighed for at slikke sol i lidt mere rolige omgivelser end ved den store pool ved strandpromenaden.

Du skal blot krydse strandpromenaden og så er du på stranden, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i Sortehavet. Sunny Beachs strand er omkring syv km lang, bred og har behageligt blødt sand. Du kan enten ligge på stranden på håndklæder i sandet eller leje strandstole og parasoller overalt langs stranden.

Da der ikke er badehåndklæder på hotellet, anbefaler vi at du tager dette med hjemmefra eller køber på stedet.

Vælg mellem morgenmad eller halvpension

Når du bor på Globus Hotel er morgenmaden inkluderet, men du kan til vælge at tilkøbe halv halvpension,så også aftensmaden inkluderet under dit ophold her. Begge måltider serveres i form af buffet. Der er to restauranter; en i hver af de to bygninger som udgør Globus Hotel.

Hvis du får lyst til variation eller skal finde et sted til din frokost, skal du ikke lede længe. Grundet den centrale beliggenhed, er der et stort udbud af spisesteder lige i nærheden.

Når tørsten melder sig, er der flere barer at vælge imellem, da der både er en stor lobbybar samt en bar ved poolen. Lobbyområdet er stort og lyst, og mange gæster vælger at slå sig ned her til en sludder i sofaarrangementerne.

 

Mod betaling

Drikkevarer, snacks, is frokost og aftensmaden (hvis du ej har tilkøbt halvpension.

Nyd den fantastiske beliggenhed

Igen må det pointeres at det virkelig er den supercentrale beliggenhed et det største trækplaster ved hotellet, og at du simpelthen bor lige midt i smørhullet. Ligeså snart du træder udenfor døren på Globus Hotel er du midt på den livlige strandpromenade, hvor der er liv og glade dage fra tidlig morgen til sen aften. Her er masser af boder og butikker, som appellerer til alle aldersgrupper, samt rigeligt med underholdning og spøjse, sjove aktiviteter.

Hvis du vil hygge dig med vennerne på hotellet så kan I spille billard, air hockey eller måske se hvem der er bedst til at ramme keglerne i en omgang bowling.

Der er wifi på hotellets område mod betaling.

 

Mod betaling

Billard, air hockey, bowling, wifi.

Mulighed for værelse med havudsigt

Værelserne på Globus Hotel er nydeligt og lyst indrettet. Der er central aircondition, TV, hårtørrer, gulvtæppe og minibar som fyldes dagligt (mod betaling), samt balkon. Det er muligt at bestille dobbeltværelserne højt beliggende og med havudsigt.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelserne er ca. 22 m² og der er to almindelige sengepladser, samt en lænestol, der kan slås ud til en seng. Når denne er udslået måler den 175x65 cm, som er lidt smallere end de fleste ekstrasenge. Der kræves min. to betalende og det er muligt at få børnepris på eet barn. Det er muligt at bestille dette værelse som et enkeltværelse mod tillæg.

Det er muligt at bestille denne værelsestype højt beliggende og med havudsigt, som du kan nyde fra din balkon.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familieværelserne er ca. 30-35 m² og der er et soveværelse med to almindelige sengepladser. I stuen er der en sovesofa, som denne er udslået måler 180x145 cm. Værelset kræver min. to fuldt betalende, her kan bo max. to voksne og det er muligt at få to børn til børnepris.

Slap af i hotellets spa!

På Globus Hotel er der en mindre spa-afdeling, hvor du kan snuppe en tur i saunaen, det tyrkiske bad eller und dig selv en afslappende omgang massage.

 

Mod betaling

Sauna,  tyrkisk bad og alle behandlinger.

Grundet den centrale beliggenhed må noget støj forventes på hotellet.

Det er muligt at opbevare eventuelle værdigenstande i en safetyboks i receptionen (mod betaling).

Vi anbefaler at du medbringer badehåndklæde hjemmefra eller alternativt køber dette i Sunny Beach, da det ikke er på hotellet.

Der kan være rift om pladserne ved pool-området og som alternativ til solsengene, er der mange gæster som ligger på deres badehåndklæde eller en luftmadras.

Vær opmærksom på, at ekstrasengene på dobbeltværelserne er smallere end de fleste ekstrasenge.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset eller ingen adgang til inddørspool, fitness centre, diskotekter/natklubber og begrænset aftenprogram på hotellerne)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffetter arrangeres ikke seperat. Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections