Belek, Tyrkiet

Gloria Verde Villas

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
3,5 km 

Fantastiske villaer i smukke omgivelser!

Gloria Verde er et super skønt og virkelig lækkert hotel med masser af luft og grønt omkring dig. Du bor i luksuriøse omgivelser i pragtfulde villaer i to etager, som ligger i et eksklusivt villaområde op og ned af Beleks mange populære golfbaner – og du har da også din egen golfbil til rådighed, så du kan komme let og smidigt omkring på hotelområdet. Her er en dejlig ro, en afslappet stemning, et højt serviceniveau og du kommer øjeblikkeligt ned i gear.

Gloria Verde har en hotelbygning, hvor du frit kan benytte alle faciliteterne, men vi har ingen værelser i denne bygning, da vi har valgt kun at tilbyde dig de helt unikke villaer. Du kan når som helst trække dig tilbage til villaområdet, hvor der endnu mere ro end på resten af hotellet, da der blot er 20 villaer til det enorme og smukke område.

Der er flere skønne pools, en dejlig strand, et lækkert All Inclusive udbud med patisserie og fine á la carte restauranter, vandland og en hyggelig børneklub. Stemningen på hotellet er meget harmonisk, rolig og behagelig.

Gloria Verde er måske ikke det nyeste og største hotel i området, men det er flot og uhyre velholdt, og ikke så stort og uoverskueligt som mange af de andre hoteller i Belek-området.

Dette hotel er et af de mest luksuriøse og eksklusive hoteller Nazar tilbyder, og er derfor en del af vores Premium Collection.

Pragtfuldt pool område og skøn pier på stranden

Der er et virkelig skønt pool-område på Gloria Verde. Med en dejlig pool, som er lavet i to niveauer, er der en smuk udsigt over have, stranden og havet. Der hersker en behagelig og afslappet stemning, og den samme ro som gennemsyrer hotellet er også tydelig her. Der er en separat børnepool nær hovedpoolen for hotellets mindste gæster.

Der er mulighed for at få brændt lidt krudt af og få store smil på læben, når der suses ned af vandrutsjebanerne! Gloria Verde har et mindre vandland med fire herlige vandrutsjebaner, som ligger lige ved siden af børneklubben. Her er også et børnebassin med blød sandbund, som har flere vandrutsjebaner for de mindste.

Skulle det friste med en forfriskende dukkert i det turkisblå hav, så er dette muligt både fra stranden og fra den lækre pier, som ligger ud fra stranden. Stranden er bred og der er rigeligt med solsenge og skyggefulde parasoller. På den store pier er der brede, behagelige madrasser og det er virkelig skønt at ligger herude og høre bølgerne skvulpe under sig!

Nyd glæderne ved All Inclusive

Når du bor på Gloria Verde kan du nyde glæderne ved All Inclusive og at du ej skal bekymre dig udgifter til mad og drikkevarer på ferien – det er simpelthen inkluderet hjemmefra! Der er en stor hovedrestaurant på hotellet, hvor alle hovedmåltiderne bliver serveret fra den fine buffet, men da du bor i villaerne, kan du også vælge at nyde restauranten i villaområdet. Den ligger i smukke omgivelser med udsigt til golfbanerne og er forbeholdt gæsterne i villadelen.

Der er desuden mulighed for at nyde en sen morgenmad eller snacks i løbet af eftermiddagen fra snackbaren, hvor du også kan sidde mageligt i bløde sofaer med udsigt til stranden eller den fine have og pool-området.

Hvis du, ligesom så mange andre, elsker is i varmen så er det blot at forsyne dig fra fryseren, som er fyldt med is fra internationale kendte mærker. Glorias patisserie er med rette yderst populært at lægge vejen forbi, der er lækre hjemmelavede cookies, muffins, wienerbrød, kager, macarons og skønne håndlavede chokolader.

Der er intet mindre en fem barer, hvoraf den ene har 24 timers åbent, så det burde bestemt også være mulighed for at få prøvet lidt eksotiske drinks og svalende forfriskninger i løbet af ferien.

Der er to à la carte restauranter på Gloria Verde, den ene med lækre asiatiske specialiteter, og den anden er den smukke og populære franske restaurant, der er indrettet som en lille basilika og ligger i den frodige have. Disse kan besøge, uden ekstra omkostninger, en gang pr. uge. Husk at reservere bord i god tid.

 

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer.

Mød nye venner i børneklubben

Hvis børnene har lyst, kan de deltage i Gloria Verdes internationale børneklub. Børneklubben er inddelt i aldersgrupper, og aktiviteterne er tilpasset de forskellige aldre. Der kan blandt andet være kreative lege, spil, sportsaktiviteter, mini golf og mini disco for børnene mellem 4-12 år, mens teenagerne giver sig i kast med ting som billard, fodbold, bordtennis, basket ball eller måske lærer hvordan man bliver DJ. Timerne flyver som bekendt afsted, når man har det sjovt og i børneklubben er det ingen undtagelse!

Lige ved siden af børneklubben ligger et mindre vandland med fire herlige vandrutsjebaner, som med garanti er populært hos børnene. Her er også et børnebassin med blød sandbund, som har et par mindre vandrutsjebaner for de mindste børn. Der er også en legeplads på den store græsplæne.

Solhilsner, tennis eller zumba – valget er dit

Selv om noget af det mest slående ved Gloria Verde er den ro og afslappet stemning, der er overalt på hotellet, så er det bestemt også muligt at være aktiv på ferien. Der bliver arrangeret både yoga, aerobics, pilates, zumba, beach volley, vandpolo og andre aktiviteter, mens der også er tennisbaner, bordtennis, boccia og mini fodbold.

Der er et lækkert, lyst træningscenter med store panoramavinduer og udsigt til de smukke, grønne omgivelser i den store have på Gloria Verde. Her er et stort udvalg af både træningsmaskiner, spinning-cykler, vægte og træningsudstyr og det dygtige personale står parat til at vejlede og hjælpe dig. Når du bor i villa-delen på Gloria Verde har du desuden adgang til et mindre, men veludstyret fitnesscenter som ligger på villa-området og er forbeholdt gæsterne her.

For golfentusiasterne er Gloria Verde rent slaraffenland, da du som gæst her har mulighed for at spille på Gloria Golf Club som er intet mindre end Beleks og Tyrkiets største golf klub. Banerne er designet af den anerkendte franske golf arkitekt Michel Gayon og der har totalt 45 huller. To 18-hullers championship baner, samt en 9-hullers bane.

Der er gratis wifi på hele hotelområdet

 

Mod betaling

Golf, personlig træner og visse hold som Crunch, Cardio mix og Bodypump.

Skønne villaer i afslappende, rolige omgivelser

Med Nazar bor du i villaer, som ligger i deres eget eksklusive område med masser af lys, luft og smukke grønne omgivelser. Du har desuden din egen golfbil, så du kan komme omkring på hotellets område!

Select Villa, 4-5 personer

Select Villa, 4-5 personer

Villaerne er i to etager, og er indrettet i behagelige, rolige nuancer. I stueetagen er der en dejlig lys stue med sofaarrangement og et mindre tekøkken som har minibar, der fyldes dagligt – helt All Inclusive. Her er et soveværelse med to almindelige sengepladser og et badeværelse. På 1.sal er der et stort soveværelse med to almindelige sengepladser, minibar og et badeværelse med jacuzzi. Hvis der skal bo en 5. person, kommer der en ekstraseng ind, denne måler 200x100 cm, når den er udslået.

I haven indbyder den skønne hængekøje til en afslappende stund. Der er også solsenge og en skyggefuld parasol, så du har rig mulighed for at nyde de rolige omgivelser. Villaen er 80 m², der er parket og granitgulv, individuel air condition, tv, kaffe- og te faciliteter, morgenkåbe og badetøfler, wifi, vaskemaskine med indbygget tørrefunktion, pudemenu og 24 times room service. Alle villaerne ligger tæt på den forfriskende pool, hvor der ligesom resten af villa-området er en dejlig ro, og fra villaen er der udsigt til de skønne grønne omgivelser og poolen.

Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, her kan bo max. fem voksne og det er muligt at få børnepris på et barn.

Presidential Villa, 2-10 personer

Presidential Villa, 2-10 personer

Skal I rejse hele familien sammen, er der noget at fejre eller skal I bare møg-forkæles? Så kan I gøre som selveste Bill Clinton og bo i den 1000 m² store, lækre Presidential Villa på Gloria Verde.

Med privat butler, privat kok og egen stuepige, stor privat pool med hængekøjer og solsenge, stor terrasse, seks soveværelser, eget fitnesscenter med jacuzzi og sauna, kæmpe stue, otte toiletter og alle tænkelige faciliteter er der i hvert fald grobund for en fantastisk ferie som I sent vil glemme. Her er det luksus ud over alle grænser!

I villaen er der plads til 2-10 gæster og kan bookes ved forespørgsel.

Thalasso pool, tyrkisk bad og selvforkælende behandlinger

I hovedbygningen ligger det skønne spa, hvor du virkelig kan koble af og nyde nogle timers ren selvforkælelse. Her er indendørs pool, sauna, tyrkisk bad og ikke mindst den oplivende thalasso pool, hvor havvandet bliver varmet til 32 gr. Du kan også nyde både ansigtsbehandlinger, pedidure, manicure og forskellige slags afstressende og udrensende massager i de lækre omgivelser.

 

Mod betaling

Alle behandlinger og massage.

Alle de værelser som Nazar tilbyder på Gloria Verde er beliggende i hotellets eksklusive villa-afdeling.

Husk kørekort, da dette skal fremvises til golfbilen.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections