Ialyssos, Rhodos

Heleni Beach

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Måltider flere muligheder
2 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Pool:
Strand
50 m 
Centrum
500 m 

Lille hotel med perfekt beliggenhed

Det familieejede Heleni Beach er et lille feriehotel med en rigtig god beliggenhed i Ialyssos. Hotellet er enkelt, men er en oplagt og glimrende mulighed for dig, som gerne vil udforske nærområdet på ferien, og som også vil slappe af ved det lille poolområde på hotellet.

Blot 50 meter fra Heleni Beach ligger Ialyssos´ dejlige stenstrand, hvor du kan nyde det turkisblå vand og forfriskende dukkerter. Der er også et fint udbud af både butikker og restauranter i nærheden, hvor du på restauranterne kan gå ombord i de lækre græske retter og lokale specialiteter.

Der er ikke langt fra hotellet til transportsportmulighederne til Rhodos by ´s centrum, hvor der både er et stort udbud af restuaranter, butikker og så ej at forglemme den charmerende og spændende historiske gamle bydel.

Du bor i værelser, som er enkelt og funktionelt indrettet, og hvis du ønsker det kan du tilkøbe morgenmad.

Hyggeligt poolområde og dejlig strand

Når du bor på Heleni Beach har du adgang til hotellets dejlige lille poolområde, hvor der er en behagelig stemning. Her er der solsenge, hyggelige sofagrupper samt en populær poolbar, hvor du kan købe svalende drikkevarer og lettere snacks.

Ialyssos´ populære strand ligger blot 50 meter fra hotellet og består af sten. Vandet er herligt turkisblåt og indbyder til skønne, afkølende og forfriskende dukkerter. På stranden kan du leje solsenge og parasoller, ligesom der er mange forskellige vandsportsaktiviteter.

Du kan leje poolhåndklæder på hotellet.

 

Mot betalning

Poolbaren, leje af håndklæder, solsenge og parasoller, vandsportsaktiviteter

Tæt på lokale madoplevelser

På Heleni Beach er der som udgangspunkt ingen måltider inkluderet i prisen, men du kan vælge at tilkøbe en enkel morgenmadsbuffet, som serveres i hotellet lille restaurant. 

I poolbaren serveres der drikkevarer og snacks det meste af dagen, og i denne lille restuarant der ligger i tilslutning til poolbaren kan du bestille både kolde og varme retter. Både drikkevarer og mad er mod betaling.

Takket være den gode beliggenhed i det centrale Ialyssos er du tæt på både små traditionelle tavernaer og restauranter. Det er derfor et helt perfekt udgangspunkt til at prøve de lokale smagsoplevelser, når du skal have en pause fra stranden eller mørket falder på og det er tid til en aftentur.

 

Mot betalning

Drikkevarer og mad på hotellet, med undtagelse af morgenmaden hvis du har tilkøbt denne.

Opdag Ialyssos

Heleni Beach primært for dig som leder efter et enkelt, men godt hotel som udgangspunkt for en afslappende eller oplevelsesrig ferie i, og omkring Ialyssos, da der ikke er så meget at tage sig til på selve hotellet. I centrum er der adskillige barer, restauranter og hyggelige tavernaer, som tilbyder lokale og internationale smagsoplevelser, samt søde små butikker med mulighed for lidt ferieshopping.

Kun cirka 700 meter fra hotellet er der et busstoppested, hvorfra du let kan komme ind til Rhodos by, på blot 20 minutters tid. Her kan du slentre rundt i de charmerende og hyggelige brostensbelagte gader i den gamle bydel, og her er også et bredt udbud af shopping, mad og et levende natteliv.

Flere aftener om ugen arrangerer hotellet hyggelig livemusik i baren, som også er åben for offentligheden.

Det er fri wifi i lobbyen.

Enkle og funktionelle værelser

På Heleni Beach bor du enkle og funktionelle dobbeltværelser i varme nuancer, og her er rent og pænt. Alle værelserne har klinkegulv, et lille tv, elkoger, minikøleskab, balkon, hårtørrer,  wifi, safety box, samt individuel aircondition (de tre sidstnævnte mod betaling). På badeværelset er der badekar eller brusekabine. 

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelset er ca. 17 m² og har to rigtige sengepladser. Værelset er til to fuldtbetalende. 

Mod betalning

Safety box, wifi samt aircondition.

Hotellet ligger tæt på lufthavnen, og lyden fra flytrafikken derfor i perioder kan virke forstyrrende.

Der er ingen parasoller rundt om poolen, så hvis du søger skygge, så henvises du til poolbaren.

Vær venligst opmærksom på, at aircondition er mod betaling.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections