Sunny Beach, Bulgarien

Hotel Forum

Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 21 respons
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 21 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Pool:
Strand
150 m 
Centrum
Ca. 800 m til Nessebar, ca. 3 km til Sunny Beach 

God beliggenhed ved sandstrand og tæt på Nessebar

Hotel Forum ligger i den sydlige del af Sunny Beach, hvor der er lidt mere ro end det pulserende centrum, som det dog ligger et lille stykke fra, og med blot 10 minutters gang fra hyggelige og antikke by Nessebar bliver det næsten ikke bedre. 

Du bor lige ved Sunny Beachs vidtstrakte og finkornede sandstand, hvor Sortehavet lokker med en forfriskende dukkert.

All Inclusive er inkluderet i prisen og du bor i rummelige værelser og lejligheder med plads til op til fire personer.

Dejlig beliggenhed ved fantastisk sandstrand

Hotel Forum har en privat strand, som ligger cirka 150 meter fra hotellet. Den vidtstrakte strand har blødt finkornet sand og vandet lokker til en svalende dukkert. På hotellet kan du købe en strandpakke, som inkluderer to solsenge og en parasol. Hvis du køber dette har du også adgang til strandbaren. 

Du kan også nyde solens varme ved hotellets poolområde. Her er en lille separat børnepool og solsenge og parasoller er til fri afbenyttelse. Poolbaren indgår i All Inclusive-programmet.

Håndklæder til pool og strand kan lånes gratis, men mod et depositum.

Mod betaling

Strandpakken som indeholder solsenge, parasoller og adgang til strandbaren.

Let og bekvemt med All Inclusive

De tre hovedmåltider serveres som buffet i hovedrestauranten. Her kan du vælge mellem internationale klassikere såvel som lokale specialiteter.

I poolbaren serveres lokale drikkevarer, både med og uden alkohol, næsten hele dagen, kaffe, te og snacks midt på dagen, samt eftermiddagskage og is et par timer om eftermiddagen. 

I lobbybaren kan du både få drikkevarer i både lokale og internationale mærker og spændende cocktails mod betaling. Strandbaren er også mod betaling; på hotellet kan du købe en strandpakke som inkluderer to solsenge og en parasol, og når du køber denne har du også adgang til strandbaren. 

Mod betaling

Lobbybaren, strandpakken, drikkevarer af internationale mærker, mad og drikkevarer efter kl. 23.

Gåafstand til historiske Nessebar

Hotel Forum ligger i den sydlige del af Sunny Beach, hvor der er lidt mere ro end det pulserende centrum, som det dog ligger et lille stykke fra, og med blot 10 minutters gang fra hyggelige og antikke by Nessebar bliver det næsten ikke bedre. Nessebar er på Unescos verdenskulturarvsliste, og de ældste dele af byen ligger længst ude på en lille halvø. Mellem de charmerende huse snoer de brostensbelagte stræder sig og i hjertet af den gamle by er der masser af cafeer og restauranter. På fastlandet ligger Nessebars nyere bydel, som emmer af lokalt liv.

I lobbyen, ved poolen og i værelserne er der gratis wifi og der er også en lille legeplads.

Funktionelle værelser og lejligheder for op til fire personer

På Hotel Forum bor du i enkle, men rummelige og funktionelle værelser og lejligheder. Alle værelser har gratis wifi, air condition, safetybox, altan, tv, tv, telefon og er tæppebelagte. Minibaren, som bliver fyldt op dagligt er mod betaling. På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

Mod betaling

Indholdet i minibaren, telefon.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelset på cirka 25 m² har to rigtige senge samt en sovesofa, der måler 190x155 cm eller en almindelig ekstraseng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende voksne, der kan bo max. tre voksne og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Etværelseslejlighed, 3-4 personer

Etværelseslejlighed, 3-4 personer

Etværelseslejligheden er på cirka 35 m². Her er to rigtige senge samt en sovesofa, der måler 190x155 cm eller en almindelig ekstraseng. Lejligheden kræver mindst to fuldt betalende voksne og et barn og der kan bo max. tre voksne og et barn. 

Toværelseslejlighed, 3-4 personer

Toværelseslejlighed, 3-4 personer

Toværelseslejligheden har et soveværelse og en stue, hvor der er en dør mellem og er på totalt cirka 40 m². Her er to rigtige sengepladser samt en sovesofa, der måler 190x155 cm eller en almindelig ekstraseng. Lejligheden kræver mindst tre fuldt betalende og der kan bo max. fire voksne.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections