Sunny Beach, Bulgarien

Iberostar Sunny Beach

Gæsternes vurdering
4.3 af 5
Baseret på 43 respons
Gæsternes vurdering
4.3 af 5
Baseret på 43 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Pool:
Strand
70 m 
Centrum
200 m 

Bo midt i centrale Sunny Beach

Iberostar ligger midt i den centrale del af Sunny Beach, med shopping, restauranter og barer præcis rundt om hjørnet og med gåafstand til den lange finkornede sandstrand.

På hotellet findes godt med aktiviteter for både store og små og hvis man er til mere afslapning kan man også besøge hotellets wellnesscenter.

På Iberostar bor man i rumlige og praktiske doubleværelser eller familieværelser og All Inclusive indgår i prisen.

Det livlige poolområde har to større pools, børnepool og et par vandrutsjebaner. Hotellet er opdelt i to hovedbygninger og har også to receptioner man kan benytte sig af.

Med hotellets centrale beliggenhed i Sunny Beach kan nogen støj udenfra forventes.

Livligt poolområde og tæt på stranden

Her mødes du af et herligt poolområde med to større pools og et par vanrutsjebaner. Der findes hele tre separate børnepools hvoraf den ene har en lille legeplads med et par små vandrutsjebaner.

Poolbaren er lige ved hånden og den fungerer også som en snackbar i dagstimerne hvor der serveres lettere måltider.

Observer at i højsæsonen kan der være højlydt og tæt mellem liggestole og parasoller.

Er man mere til stranden kan man tage en lille promenade på nogle minutter ned til den finkornede sandstrand som breder sig langs Sunny Beach. Her findes der solsenge og parasoller til leje, samt mad og drikke på restauranterne langs stranden.

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller samt mad og drikke på stranden.

Enkelt og bekvemt med All Inclusive

På hotellet indgår All Inclusive I prisen og det er enkelt og bekvemt, da du har mad og drikke tilgængelig hele dagen. Hovedmåltiderne servers I de to hovedbygninger som er mere eller mindre identiske og hotellet ser gerne at man spiser i den bygning hvor man bor.

Snackbaren ligger I poolområdet og udover det kan man om eftermiddagen nyde af en kop kaffe I Weiner Café Amadeus.

Kaffemaskiner er også tilgængelige i korridorerne ved værelserne på hver etage.

Is serveres i hovedrestauranten til frokost og aften samt ved poolen på bestemte tider af dagen.

Mod betaling

Importerede drikkevarer og drikkevare på flaske.

International Børneklub

Hotellet har en international børneklub som står klar til at tage imod børn mellem 4-12 år og der findes også en juniorklub til de unge op til 16 år. Der arrangeres forskellige aktiviteter i løbet af dagen og om aftenen er der minidisco ved poolområdet.

Noget andet man kan teste på hotellet er en klatrevæg. Den er populær blandt de yngre og har egne åbningstider.

Meget at vælge mellem

Hotellets aktivitetsteam underholder både dag og aften. Derudover findes der også andre måder at aktivere sig på, både for voksne og børn. På hotellet er der et spillerum, mindre trampoliner, billiard, minigolf og vollyball. Tyrkisk bad, sauna og wellnesscenter er også nogle af de faciliteter som findes hvis man vil slapp lidt ekstra af under sin ferie. For dem der ikke vil gå glip af dagens træning findes der også et træningsrum med en del maskiner.

Mod betaling

Spillerum, billiard, tyrkisk bad, sauna og behandlinger i wellnesscentret.

Værelser for op til fem personer

Man bor i praktiske double- eller familieværelser. Alle værelser har balkon eller terrasse, tv, gratis wifi, deponeringboks, centralstyret aircondition, minibar, badekar, hårtørre og gulvtæppe.

Hvis man ønsker strygejern og bræt kan dette lånes i receptionen, såfremt ledigt.

Bemærk at hotellet ligger centralt og at der i værelserne med landudsigt og delvis havudsigt mod centrum kan forventes nogen støj udefra.

Mod betaling

Deponeringsboks på værelset, indholdet i minibaren.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Lyse, rumlige værelser på ca 37m2 med enten terrasse eller balkon. Værelserne har en dobbeltseng og en sovesofa som måler 90x165 cm. Her er der plads til op til 3 personer, heraf maks. 2 voksne. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og det er muligt at få en børnepris.

Den værelsestype er mulig at booke med pool-eller delvis havudsigt (Seaside) mod tillæg. Det er også muligt at booke dobbeltværelse med landudsigt som enkeltværelse mod tillæg.

Familieværelse, 3-5 personer

Familieværelse, 3-5 personer

Her får man et værelse på ca 51 m2 der har balkon, fire rigtige sovepladser og en sovesofa som måler 90x165 cm. Der findes en halvvæg der deler værelset, hvilket gør at det føles lidt mere opdelt, til trods for at man alle er sammen er i et og samme værelse. Her er plads til op til fem personer, heraf maks. fire er voksne. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende og der er mulighed for en børnepris.

Sunny Beach

Sunny Beach är en av Bulgariens populäraste strandorter för både familjer och partysugna ungdomar. Under högsäsong är det hetiskt, mycket människor, mycket försäljning av allt och det finns ett brett utbud av restauranger och pubar.

Här har du en cirka 6 km lång finkorning sandstrand som sträcker sig längs hela orten och enligt många är det Svartahavskustens vackraste och en av de mest välskötta stränder.

De flesta butiker och marknadsstånd i Sunny Beach ligger utmed strandpromenaden på Blomstergatan. Här är urvalet stort, men tänk på att det mesta du hittar här är kopior.

Nessebar

Nessebar är en liten medeltidsstad som ligger ut på en halvö cirka 5 km från Sunny Beach och är med på Unescos världsarvslista. Här i gamla stan hittar du några av de bäst bevarade kyrkorna på hela Balkan och det säljs hantverk, keramik och andra suvenirer längs de små mysiga gatorna.En tur hit är att rekommendera under vistelsen för att spendera tid och strosa runt bland gränder, kullerstensgator, fika eller avnjuta en bit mat på någon av de mysiga platserna.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra