Lara, Tyrkiet

IC Green Palace

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
10 
Strand
500 m 
Centrum
25 km 

Super-smukke og grønne områder

IC Green Palace er et dejligt All Inclusive hotel i Lara, med mange gode faciliteter for børnefamilien. Hotellet er bygget i balinesisk stil, som fremhæver de grønne og frodige omgivelser. De elegante poolområder ligger i et tropisk miljø fyldt med blomster, palmer og nåletræer.

Med hele syv poolområder og en bred sandstrand med pier er der mange muligheder – ikke mindst for børnene! Det nybyggede vandland har syv tempofyldte vandrutsjebaner og de mindste vil elske børnepoolen med sin legeplads og et sjovt område, som de kan plaske rundt i.

Imellem badeturene og vandlegene på IC Green Palace kan børnene hygge sig i børneklubben, hvor der arrangeres kreative og sjove aktiviteter, såsom pizzabagning, olympiske turneringer og sandslotsbygning.

Det brede og velsmagende udvalg i All Inclusive programmet giver dig mulighed for bare at læne dig tilbage, og for ikke at skulle planlægge dagens næste måltid. Morgenmad, frokost, middag, snacks, is og drikke – alt er inkluderet i prisen!Der er faktisk også hele seks temarestauranter som du kan prøve.

IC Green Palace er en del af vores Holiday Collection, som består af kvalitetshoteller, hvor du får All Inclusive og gode faciliteter til en god pris. Vil du kunne benytte dig af alle faciliteterne på IC Green Palace, men bo i mere luksuriøse omgivelser med pool lige ved værelset, kan du vælge nabo- og søsterhotellet IC Residence, som er en del af vores Premium Collection.

Svøm rundt i syv forskellige pools

IC Green Palace har intet mindre end syv pool-områder i smukke, tropiske og grønne områder med svajende palmer og blomstrende buske. Vælg mellem aktiviteter ved den store pool, en bog i hånden ved stillepoolen eller et par baner i indendørspoolen. Uanset pool-område vil du mærke den herlige afslappede feriestemning!

Børnenes favorit er det flotte, nybyggede vandland i kulørte farver, som har syv spændende vandrutsjebaner. I forlængelse af børneklubben er der også en plaske-pool med legeudstyr samt børnepool med skyggende solsegl for familiens mindste.

Foran hotellet er der en bred sandstrand med finkornet sand med få småsten, den fine pier strækker sig ud i vandet, og på denne er gode muligheder for at nyde solens varmende stråler. På stranden er der solsenge i både sol og skygge, men der er også plads til energiske børn. Vandet bliver relativt hurtigt dybt.

Ved strandens snackbar kan du nyde en let à la carte-frokost med en vidunderlig udsigt over havet og stranden. Også ved poolsene er du tæt på god mad og kolde drikkevarer i de forskellige barer og madområder – Sådan er det med All Inclusive! Badehåndklæder kan lånes på hotellet.

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter.

Isbar og seks temarestauranter!

IC Green Palace har et bredt All Inclusive-program, og som har prisbelønnet hovedrestaurant, som er lyst, indbydende og hyggeligt indrettet og opdelt i mindre afdelinger. Det store buffetbord har alt fra spændende tyrkiske specialiteter til velkendte internationale retter.

Uanset hvor på IC Green Palace du befinder dig har du aldrig langt til mad eller drikke. Den populære lille café frister med forskellige slags kaffe, lækre chokoladestykker og velsmagende kager. I strandbaren kan du nyde en mere enkel frokost, og om eftermiddagen kan du smage de lækre tyrkiske pandekager gözleme. Der er også en isbar og en fryser med is fra international mærker – og da det er All Inclusive kan du tage lige så mange du vil!

IC Green Palace har flere spændende barer, som i løbet af dagen tilbyder kølende drikkevarer. I lobbybaren kan du hente drikkevarer 24 timer i døgnet, og her er der også live musik flere aftener om ugen. Lokale, samt visse importerede drikkevarer indgår i All Inclusive programmet.

Du kan også spise på en af hotellets seks temarestauranter mod et bookinggebyr. Vælg mellem tyrkisk, fisk, mexicansk, italiensk, sushi eller teppanyaki. Du bør bestille bord mindst to dage i forvejen. På den italienske restaurant med udsigt over Middelhavet er der en romantisk stemning og her skal man være mindst 12 år gammel.

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer, bookinggebyr på temarestauranterne.

Plask rundt og bag pizza i børneklubben

På IC Green Palace vil børnene have en fest i den store internationale børneklub. Her kan de deltage i forskellige herlige lege, bagning, kreative aktiviteter og bruge de sjove faciliteter som poolen med bolde, et mindre legeland, brætspil, en lille trampolin og legebiler. Ved børnepoolen er der et nyt plaske-område– et fantastisk farverigt og livligt område, hvor børnene kan løbe rundt og hygge sig.

Børneklubben arrangerer også små udflugter ned til stranden, hvor børnene kan lege eller deltage i små konkurrencer. Børneklubben er for mellem 4-12 år. For de ældre er der også en ungdomsklub, hvor teenagerne kan se film, spille konsolspil og konkurrere i bordfodbold sammen med jævnaldrende fra andre lande.

Når mørket falder på og diskotekslyset tændes, samles forældre og søskende til minidisco, hvor børnene laver danseopvisning, og viser det som de har lært og øvet i børneklubben.

Hav en aktiv ferie

På IC Green Palace er der gode muligheder for både afslapning og aktiviteter. Her er squash- og tennisbaner, aerobics, minigolf, vandgymnastik og små butikker. Der er også billard, bowling og spillehal med et hav af spillemaskiner for børn og spilentusiaster.

Derudover er der også lidt mere anderledes aktiviteter, som ikke kan opleves på alle vores hoteller: pilates, latinsk dans og luftgeværskydning. Du kan også besøge det hyggelige og stemningsfyldte spa med blandt andet tyrkisk hamam. Hotellets fitnesscenter er oplyst af store vinduer, som vender ud mod pool-området, og der er instruktører, som kan tilbyde træningsvejledning og gode råd – det er næsten som at have en personlig træner! På IC Green Palace er der et udendørsdiskotek for dig, som har lyst til at danse. Du kan også nyde en aftendrink til livemusik i lobbybaren næsten hver aften.

Hotellet byder også på et godt underholdningsprogram med aftenshows i form af musicals, danseopvisninger og cirkuskunstner. Du er selvfølgelig også velkommen til at deltage i de arrangerede strandfester eller at teste dine færdigheder på scenen til karaoke foran venner og familie.

Der er fri wifi på både hotelområdet og på værelserne.

Mod betaling

Oplyst tennisbane, billard, bowling, spillehal, visse vandsportsaktiviteter, frisør.

Smagfuldt indrettede værelser

Værelserne på IC Green Palace er lyse og smagfuldt indrettede i beige og blå nuancer. Alle værelser har central aircondition, TV, hårtørrer, morgenkåbe og tøfler, telefon, wifi, balkon eller terrasse, deponeringsboks samt minibar, som dagligt fyldes med vand, juice, læskedrikke og øl – selvfølgelig en del af All Inclusive! 

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Et klassisk dobbeltværelse på 26 m² med to rigtige sengepladser, sminkebord, badekar og en lille lænestol. Den tredje person sover i ekstraseng på 190x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og der er mulighed for én børnepris. Du har mulighed for at bestille denne værelsestype som enkeltværelse, mod tillæg. 

Dobbeltværelse til fire personer, 2-4 personer

Dobbeltværelse til fire personer, 2-4 personer

Disse dobbeltværelser på 26 m² minder om de normale dobbeltværelser, men har to rigtige sengepladser og yderligere to senge, som kan foldes ned fra væggen (200 x 90cm). På badeværelset er der badekar. Der er landudsigt, og mod et tillæg kan man få delvis havudsigt (Seaside). Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og det er muligt at få to børnepriser. 

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

Rummelige suiter på 52 m² med to soveværelser med sminkebord og opbevaringsområde. Her er to badeværelser, hvor det ene er med badekar og det andet med brusebad, og herudover et opholdsrum med TV. Der er fire rigtige sengepladser, og den femte person sover i ekstraseng på 190x90 cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, og der kan bo max fire voksne og et barn. Det er muligt at få én børnepris. 

Forkæl dig selv i private omgivelser

Når du vil slappe lidt ekstra af, kan du besøge IC Green Palaces fine spaområde. Den romantiske belysning og de velduftende olier og bidrager til den rolig og afslappende atmosfære. Du kan benytte saunaen, hvilerummet og hamam-rummet helt frit. Her kan du også nyde boblerne i jacuzzien eller få en skøn peeling eller massage.

Mod betaling

Behandlinger i spaen, jacuzzi.

Vigtigt at vide inden du bestiller din rejse

Den italienske restaurant henvender sig til voksne, og man skal derfor være mindst 12 år. 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections