Sunny Beach, Bulgarien

Imperial Resort

Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 67 respons
Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 67 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
50 m 
Centrum
Ca. 800 m til Nessebar, ca. 3 km til Sunny Beach 

Familiehotel med masser af aktiviteter

Imperial Resort er et vaskeægte familiehotel med af aktiviteter. Du kan eksempelvis få dagene til at gå med forskellige sportsgrene, aftenunderholdning, børneklub og afslapning i wellnesscenteret. Beliggenheden bliver ikke meget bedre, lige ved Sunny Beachs finkornede sandstrand og i gåafstand til den historiske by Nessebar.

Der er to pools, børnepool, indendørspool og med All Inclusive-programmet har du flere forskellige barer og restauranter at vælge imellem, som serverer god mad, kolde drikkevarer og snacks. Du bor i lyse og moderne værelser eller lejligheder med plads til op til seks personer.

På første parket på Bulgariens mest solrige strand

På Imperial Resort bor du på første parket lige ved den finkornede sandstrand Sunny Beach, hvor det bølgende blå lokker med en forfriskende dukkert. Strandbaren er mod betaling; når du er på hotellet kan du købe en strandpakke som inkluderer to solsenge og en parasol. Køber du denne pakke har du også adgang til strandbaren. 

Der er to pools på hotelområdet, hvoraf den ene har en afgrænset del for børn. Her er rigeligt med solsenge og parasoller, som du frit kan benytte. Der er også en opvarmet indendørspool som er åben midt på dagen. Poolhåndklæder kan, mod depositum, lånes på hotellet. 

Mod betaling

Strandpakken som indeholder solsenge, parasoller og adgang til strandbaren.

Nyd det brede udvalg

All Inclusive indgår i prisen, og her er to hovedrestauranter, som serverer hovedmåltidernei form af buffet med en blanding af middelhavsinspireret, italiensk og international mad samt lokale specialiteter. To gange om ugen er der tema-aften, som oftest er bulgarsk eller italiensk.

Der er også to barer og en snackrestaurant som er en del af All Inclusive-pakken. Disse er åbne dele af dagen og aftenen, og serverer lokale drikkevarer både med og uden alkohol, og forskellige snacks som pizza, kebab, sandwich, pommes frites samt is og eftermiddagskage. 

Når du er på hotellet, kan du købe en strandpakke som inkluderer to solsenge og en parasol. Køber du denne pakke har du også adgang til strandbaren. 

Mod betaling

Strandpakken, internationale mærker af drikkevarer, samt mad og drikkevarer efter kl. 00.00.

Afslapning og aktiviteter for hele familien

Når du bor på Imperial Resort er det dig og din familie, som bestemmer tempoet og aktivitetsniveuaet. Her er nemlig rig mulighed for både at slappe af, men også for at være aktiv. 

For dig som bare vil koble helt af er der et veludstyret wellnesscenter med både tyrkisk bad, sauna og jacuzzi som kan benyttes mod betaling, samt et fitnesscenter. Hvis du skal forkæles lidt ekstra er det muligt at tilkøbe et stort udvalg af massage og forskellige behandlinger. 

For dig vil have lidt mere fart over feltet, er der mulighed for underholdning for både børn og voksne i både dags-og aftentimerne (maj-september). Du kan spille bordtennis, minigolf, dart og billard, og på multi-sportbanen er der blandt andet mini-fodbold.

For børn mellem 3-12 år er der en international miniklub, hvor man leger lege, og der arrangeres forskellige aktiviteter og minidisco. Miniklubben er i gang seks dage om ugen fra maj til september. Til børnenes store fornøjelse er også en stor og fin legeplads. Der er også en klub for teenagere mellem 12-17 år.

Der er gratis wifi i lobbyen, ved poolen og på værelserne.

Imperial Resort ligger i den sydlige del af Sunny Beach, et lille stykke fra det pulserende centrum, og her er lidt mere fred og ro. Det tager blot 10 minutters tid at slentre fra hotellet til den hyggelige og antikke by Nessebar. Nessebar er med på Unescos verdenskulturliste, og den ældste del af byen ligger længst ude på en lille halvø. Mellem de charmerende huse snoer de brostensbelagte stræder sig, og i hjertet af den gamle bys centrum ligger der flere hyggelige cafeer og restauranter. Nessebars nyere bydel ligger på fastlandet, og her hersker en hyggelig lokal stemning. 

Mod betaling

Besøg og behandlinger i wellnesscentret, minigolf, billard.

Lyse værelser og lejligheder med plads til op til 6 personer

På Imperial Resort bor du lyse og moderne værelser og lejligheder, som er fordelt i en hovedbygning og en annexbygning. Alle værelserne og har gratis wifi, altan eller terrasse, safetybox, enten central eller individuel air condition, tv og telefon. Hvis du ønsker minibar kan det sagtens lade sig gøre mod betaling. På badeværelset er der brusekabine og hørtørrer. Der er forskellige slags gulv i de forskellige værelsestyper; se mere under de respektive værelsestyper. Ekstasenge er sovesofaer eller lænestole der kan slås ud som en seng, der måler 187x80 cm.

Bemærk venligst, at der kun er elevator i hovedbygningen.

Mod betaling

Indholdet i minibaren, telefon.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelset på cirka 25-30 m² og her er to almindelige sengepladser og har en lænestol, som kan slås ud som seng, denne måler 187 x 80 cm i udslået form, en mindre altan. De fleste har gulvtæppe, mens nogle få værelser har laminatgulv. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max. tre personer og det er muligt at få én børnepris. Værelset har landudsigt og ligger i en annexbygning.

Værelset kan bookes som enkeltværelse mod et tillæg.

Deluxeværelse til fire personer, 3-4 personer

Deluxeværelse til fire personer, 3-4 personer

Deluxeværelserne ligger i hovedbygningen og er cirka 35 m² og har to rigtige senge. Her er gulvtæppe. Deluxeværelsen kræver mindst to fuldt betalende og ét barn, der kan bo maksimalt tre voksne og ét barn og det er muligt at få én børnepris. Deluxeværelserne kan bookes enten med landudsigt eller, mod et tillæg, med havudsigt.

Familiesuite til fire personer, 3-4 personer

Familiesuite til fire personer, 3-4 personer

Familiesuiterne ligger i hovedbygningen og er cirka 40 m². Her er enten gulvtæppe eller laminatgulv. Familiesuiterne består af to værelser og to badeværelser. Der er to rigtige sengepladser, og der skal være mindst tre fuldt betalende, der kan bo max fire voksne og det er muligt at få én børnepris.

Familiesuite til seks personer, 4-6 personer

Familiesuite til seks personer, 4-6 personer

Familiesuiterne er cirka 45 m² og består af to værelser og et badeværelse. Familiesuiterne ligger i annexbygningen og der er fire rigtige sengepladser, og der er klinkegulv. Der kræves mindst fire fuldt betalende for at bo i suiten, der kan bo max fire voksne og to børn og det er muligt at få op til to børnepriser.

Dobbeltværelse Deluxe, 2-3 personer

Dobbeltværelse Deluxe, 2-3 personer

Deluxeværelserne ligger i hovedbygningen og er ca. 30 m², her er gulvtæppe og to almindelige sengepladser. Hvis her bor tre personer, sover den tredje person på sovesofa, som måler 200x120 cm. Der kræves mindst to fuldt betalende, og der kan max bo tre personer. Det er muligt at få børnepris på ét barn. Værelset kan bookes med landudsigt eller, mod tillæg, med delvis havudsigt (seaside).

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections