Ixia, Rhodos

Ixian Grand Suites

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Måltider flere muligheder
2 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Nej 
Pool:
Strand
0 meter 
Centrum
1 km 

Eksklusivt boutique-hotel til voksne livsnydere

Vores gæster har længe efterspurgt et voksenhotel og vi er nu meget stolte over at kunne præsentere Ixian Grand Suites, hvor man skal være mindst 16 år gammel. Her bor du i herlige omgivelser med blå himmel, det turkise hav og grønne græsplæner som kulisse. På hele hotelområdet råder en fredelig og afslappende følelse og en mere voksen atmosfære. Du checker ind i en separat VIP-reception og begiver dig derefter til de smukke værelser som ligger spredt ud blandt de grønne plæner. Værelserne har en tydelig følelse af nordisk design og minimalisme og de fleste rumstyper har direkte adgang til pool. Her føler du dig virkelig som en VIP og den moderne og luksuriøse stil går igen fra poolområdet til værelserne samt restauranterne.

Du vælger selv mellem morgenmad, halvpension og All Inclusive, uanset hvad du vælger, så venter fantastiske smagsoplevelser i smukke omgivelser på dig. Hotellet ligger i den hyggelige ferieby Ixia, bare seks kilometer fra Rhodos by og alt hvad det har at tilbyde i form af shopping, kultur og fornøjelser.

Desuden er det bare cirka en halv times transfer, hvilket indebærer, at du hurtigere kan omstille sig til feriemodus! Tænk dog på, at der kan forekomme lettere støj fra flyene i lufthavnen, hvilket kan bemærkes på hotellet.

Stilrent poolområde med slående udsigt

Hotellet ligger direkte ved stranden og fra hele poolområdet bydes du på en fantastisk udsigt over det fuldstændigt klare og turkise vand. Stranden består af rullesten og det bliver hurtigt dybt. Mellem den stilrene pool og stranden findes en skøn græsplæne med masser af solsenge og parasoller, som solhungrende gæster kan nyde. Der findes to store pools, en med ferskvand og en med saltvand.

Poolbaren serverer et bredt udvalg af drikkevarer, både med og uden alkohol, med det fantastisk smukke hav som kulisse. Håndklæde til pool og strand kan lånes gratis på hotellet.

Vælg selv hvordan, hvornår og hvor du vil indtage dine måltider!

Morgenmad indgår i prisen og du kan tilvælge enten halvpension eller All Inclusive.

Morgenmad serveres som buffet i Alazonia, en stilfuld og moderne restaurant som er eksklusivt for gæsterne som bor i denne del af hotellet. Her har du flot indretning og smuk udsigt over havet. DU kan også vælge, at få din morgenmad serveret på dit værelse. Hvorfor ikke nyde den på balkonen med benene dinglende i din egen pool, med de smukke omgivelser som kulisse?

Frokosten serveres á la carte ved poolbaren, og her serveres både græske og internationale specialiteter.

Aftenens middag serveres også i den fine restaurant Alazonia, hvis du ikke vælger at begive dig til søsterhotellets hovedrestaurant, hvor du har ubegrænset adgang til som gæst. Du kan også vælge at indtage aftensmåltidet i en af de to temarestauranter med smuk live-musik spillende i baggrunden. Ved tilgængelighed kan du besøge dem én gang, husk bare at bestille bord senest dagen efter du er ankommet til hotellet. Som et fjerde alternativ kan du også vælge at få aftensmaden serveret på dit værelse.

Vil du have en opfriskende drink mellem måltiderne skal du enten begive dig hen til poolbaren eller til lobbybaren, som både har åbent under dagen samt om aftenen. Der serveres snacks og sødesager i løbet af eftermiddagen ved poolbaren – perfekt, når du vil have en lille pause fra solen.

Der er dresscode på hotellet, hvilket indebærer at man bør være soigneret, ikke være iført sportstøj. Under aftenserveringen forventes mænd at have lange bukser og lukkede sko på.

Slap af i luksuriøse omgivelser

Hvis du vil have lidt omveksling fra det smukke poolområde og den fantastiske udsigt, så venter der endnu mere afslapning i wellnesscentret. Her kan du træne i fitnessrummet, svømme et par baner i den fine indendørspool, besøge det tyrkiske bad, hamam, eller nyde en behandling.

Som gæst på Ixian Grand Suites har du endda også adgang til søsterhotellets faciliteter som ligger ved siden af, til eksempel kan du spille en omgang billard eller besøge spillerummet. Gratis wifi findes på hele hotelområdet og ved værelserne. Hotellet arrangerer desuden vandgymnastisk, vinsmagning, madlavningskurser og temaaftener fra tid til anden. Visse dage kan du følge med en af hotellets ansatte på en opdagelsestur i nærområdet.

Du har bare seks kilometer til Rhodos by, en af de hyggeligste byer i Middelhavet! Den gamle bydel byder på hyggelige butikker, smukke restauranter og fine seværdigheder.

Mod betaling

Besøg i wellnesscentret samt behandlinger, billard, spillerummet.

Elegante værelser med direkte adgang til pool

Her bor du i fine værelser til to personer, en perfekt romantisk get-away! Værelserne ligger spredt i de skønne, grønne omgivelser og de fleste værelsestyper har adgang til privat eller delt pool. Luksusfølelsen er høj og komforten ligeså. Indretningen føles nordisk med sine lyse farver og minimalistiske design.

Alle værelser har klinkegulv, central air condition, minibar, deponeringsboks, Nespresso-maskine og tv. På badeværelset findes enten brusekabine eller jacuzzi (læs mere under respektive værelsestyper) samt hårtørrer.

Mod betaling

Minibarens indhold.

Dobbeltværelse, 2 personer

Værelset er cirka 30 m2 og her findes to rigtige sengepladser. Her kan bo to fuldt betalende, hverken mere eller mindre. Her får du en balkon med udsigt over haven og en jacuzzi.

Dobbeltværelse med pool, 2 personer

Værelset er cirka 33 m2 og her findes to rigtige sengepladser. Her kan bo to fuldt betalende, hverken mere eller mindre. I stedet for en balkon, så findes poolen (enten privat eller delt med andre) direkte udenfor døren, så det er bare at hoppe direkte i! På badeværelset findes brusekabine.

Deluxeværelse med privat pool, 2 personer

Værelset er cirka 45 m2 og her findes to rigtige sengepladser. Her kan bo to fuldt betalende, hverken mere eller mindre. Her bor du på stueetage og her får du din egen pool, soldæk og solsenge. På badeværelset findes en jacuzzi eller brusekabine.

Deluxeværelse Superior med pool, 2 personer

Dette store værelse breder sig ud på, ikke mindre end, cirka 60 m2 og her findes to rigtige sengepladser. Her kan bo to fuldt betalende, hverken mere eller mindre. Her bor du længst nede mos stranden og hvis du får et værelse på stueplan har du direkte adgang til en stor delt pool, eget soldæk og solsenge. Havner du derimod på første sal får du egen pool og også her findes soldæk med solsenge.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra