Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

Gæsternes vurdering
4.2 af 5
Baseret på 358 respons
Gæsternes vurdering
4.2 af 5
Baseret på 358 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Ja 
Strand
0 m 
Centrum
10 km (Lindos) 4 km (Kiotari) 

Familiehotel med fantastisk beliggenhed

Lindos Imperial har en fortryllende udsigt over Middelhavet og ligger i det rolige Kiotari på den østlige side af Rhodos.

På dette elegante familiehotel får du intet mindre end fire pools, flere vandrutsjebaner, børneklub, træningslokale og sportsfaciliteter samt et spacenter, hvor man kan få flere forskellige typer af behandlinger. All Inclusive programmet inkluderer de fleste restauranter og barer, der serverer velsmagende mad både fra Grækenland og fra andre hjørner af verden.

Arkitekturen er unik, med flere søde huse i pastelfarver – de minder lidt om husene på de idylliske græske øer Symi og Chalki. Du bor i friske og rummelige værelser, og hvis du bestiller en familiesuite kan du vælge en, hvor du har egen pool på terrassen – perfekt til morgendukkerten!

Beliggenheden er fantastisk, med blot 10 km til den historiske havneby Lindos, der helt klart er et besøg værd. Her ligger små hyggelige butikker og lokale restauranter side om side i snirklede gader – og det hele toppes med den fantastiske udsigt oppe fra Akroplis på toppen af højdedraget i Lindos.

Lindos Imperial og andre kvalitetshoteller, hvor du får meget for pengene findes i Nazars Holiday Collection.

Masser af bademuligheder

På Lindos Imperial er der tre områder med forskellige slags pools – her tilgodeses alles behov med andre ord! Ved den smukke hovedpool kan du svømme rundt og nyde den herlige feriestemning. For børnene findes der en børnepool i forbindelse med den store pool. Til dig, som ønsker lidt mere gang i den, er der aktivitetspoolen, hvor der er en glad og livlig stemning med musik og leg. Her findes også hotellets vandrutsjebaner. En mere fredfyldt atmosfære og plads til afslapning finder man ved den rolige pool, eller ved indendørspoolen, der er reserveret til voksne gæster.

Stranden Kiotari ligger nedenfor hotellet, for dig som vil have en dukkert i saltvand. Vandet er helt klart, rent og turkisblåt, og stranden består af småsten. På stranden er en strandbar, der indgår i All Inclusive programmet.

Kun 10 minutters gang fra Lindos Imperial ligger den skønne sandstrand Glystra Beach, som er et populært sted at nyde Rhodos’ lækre sol.

Solsenge og parasoller på stranden nedenfor hotellet er uden ekstra omkostninger, og badehåndklæder kan lånes på hotellet mod depositum.

Man skal være mindst 120 cm eller 10 år gammel for at benytte visse af vandrutsjebanerne.

Flere forskellige barer og restauranter

På Lindos Imperial får du et bredt All Inclusive udbud, så hele familien kan nyde en afslappet ferie, hvor al mad er inkluderet! Hovedmåltiderne serveres i hovedrestauranten i form af dejlige buffeter, ofte med forskellige temaer om aftenen. Morgenmad kan i visse perioder blive serveret i den italienske temarestaurants rolige atmosfære. I højsæsonen kan du også vælge at spise din frokost ved poolbarens nudelbar eller souvlaki-grill, eller i strandbaren, hvor du kan bestille mad fra en mindre menu.

I strandbaren og hotelområdets barer kan du nyde kolde drikkevarer, som en del af All Inclusive, frem til midnat. Is serveres i hovedrestauranten til frokost og aftensmad samt i nogle af barerne i visse tidsrum.

Lindos Imperial har fire temarestauranter: italiensk/Middelhavs-inspireret, græsk, mexicansk og asiatisk. Hvis der er plads, kan du uden ekstra omkostninger spise én gang på hver af restauranterne i løbet af dit ophold. Husk at booke senest dagen inden. Der en også en eksklusiv temarestaurant, som kan besøges mod betaling.

Til aftensmaden er der en dresscode, der indebærer, at man bør være pænt påklædt – badetøj er ikke tilladt og mænd forventes at have lange bukser på.

Hotellet kan tilgodese visse allergier og specialmad. Kontakt gerne Guest Relations og hør hvordan de kan hjælpe dig.

 

Mod betaling

Drikkevarer efter midnat, visse internationale eller eksklusive drikkevarer, besøg på den eksklusive temarestaurant.

Vandrutsjebaner og børneklub

Også børnene vil trives på Lindos Imperial! Der er to børnepools, en sjov legeplads og seks vilde vandrutsjebaner - hvoraf fire er for store børn og voksne, og de andre to for mindre børn. I en af børnepoolene findes der mini vandrutsjebaner for de allermindste.

Børnene kan også tilbringe dagene med leg, sjov og nye internationale venner i børneklubben for børn i alderen 4-12 år. Her får de fantastiske ferieminder, samtidig med at forældrene kan slappe af ved den rolige pool. Om aftenen kan børnene danse løs til musik i det sjove minidisco.

Man skal mindst være 120 cm eller mindst 10 år gammel for at benytte visse af vandrutsjebanerne.

Træning, spacenter eller lege ved poolen?

Når du holder ferie på Lindos Imperial har du alle forudsætninger for både en aktiv ferie og en ferie, der står i afslapningens tegn! De aktive kan vælge mellem tennis, minifodbold, beachvolley, bordtennis, dart og billard.

Hvis du vil give dig selv lidt ekstra forkælelse, kan du besøge hotellets veludstyrede spacenter, med blandt andet sauna, dampbad og skønne behandlinger. Her er også et mindre fitnesscenter, så du kan holde gang i træningen, selv når du holder ferie.

Der er fri wifi på næsten hele hotelområdet og en 7D-biograf mod betaling. Aktivitetsguiderne laver sjove lege ved poolen i dagtimerne samt familievenlige aftenshows i amfiteatret.

Lindos Imperial ligger kun 10 km. fra den antikke havneby Lindos, hvor du kan besøge søde små butikker, slentre rundt i de hyggelige gader og spise lokal mad. På en højdedrag ligger det historiske Lindos Akropolis, hvorfra der er en utrolig udsigt over byen og havet. Perfekt til en udflugt!

 

Mod betaling

Oplyst tennisbane, billard, 7D-biograf, behandlinger i spacenteret.

Flotte værelser – nogle med egen pool

På Lindos Imperial bor du i lyse og rumlige værelser. Værelserne er spredt ud over hele det store hotelområde.

Alle værelser har fri wifi, balkon eller terrasse, central aircondition, telefon, deponeringsboks, minikøleskab, klinker og TV. På badeværelserne er der badekar samt føntørrer.

Dobbeltværelser, 2-3 personer

Dobbeltværelser, 2-3 personer

I dobbeltværelserne på ca. 25 m² får du to rigtige sengepladser og en ekstraseng på 180x80 cm. Værelset kan bookes med haveudsigt eller med havudsigt mod ekstra tillæg. Det skal mindst være to fuldt betalende, der kan max bo tre voksne og der er mulighed for én børnepris. Værelset kan også bookes som enkeltværelse mod et tillæg. 

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelserne består af et rum, der er opdelt af en skydedør og er ca. 33 m². Her får man to rigtige sengepladser og to ekstrasenge på 180x80 cm. Der kan bo max tre voksne og et barn i familieværelset, og det er muligt at få én børnepris samt rabat på én voksenpris. Værelset kan fås med have- eller havudsigt, det sidstnævnte mod tillæg. 

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuiterne er ca. 33 m² og består af to rum. Her får du to rigtige sengepladser og to ekstrasenge på 180x80 cm. Værelset kan fås med enten have- eller havudsigt, eller med privat pool på terrassen (380x380 cm) og hvor der er havudsigt - de to sidstnævnte mod tillæg. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og et barn, og det er muligt at få én børnepris samt rabat på én voksenpris.

Indendørspool og tyrkisk bad

Til dig, som søger afslapning kan du begive dig til Lindos Imperials veludstyrede spacenter, hvor der blandt andet findes en indendørspool for gæster over 16 år (ej opvarmet), sauna og dampbad, der frit kan benyttes. Her har du mulighed for give dig selv lidt ekstra forkælelse i form af afslappende behandlinger, såsom massage og manicure, hvilket er mod betaling. På hotellet er der også en frisør.

 

Mod betaling

Behandlinger i hotellets spacenter, frisør.

Lindos Imperial består af ni bygninger, hvori der i alt er otte elevatorer. Bemærk at hotelområdet er meget stort og relativt kuperat, og der kan derfor forventes en del gang mellem hotelværelse og de forskellige faciliteter. Dette indebærer også, at afstanden til stranden kan variere afhængigt af hvor på området du bor – dette på trods af at hotelområdet ligger lige ved stranden.

Til aftensmad er der dresscode, hvilket indebærer at man bør komme anstændigt påklædt. Badetøj er ikke tilladt og mænd forventes at have lange bukser på. Bemærk at vejret kan påvirke temarestauranternes åbningstider. Hotellets kan tilgodese visse allergier og specialmad. Kontakt Guest Relations for at høre hvordan de kan hjælpe dig.

Man skal være mindst 120 cm eller 10 år gammel for at benytte visse af vandrutsjebanerne. Indendørspoolen har en minimumsalder på 16 år og er ikke opvarmet.

Der er ca. 60 km til Rhodos by, og transfer fra lufthavnen tager ca. 1,5-2 timer til Kiotari.

Bemærk, at du i henhold til internationale hotelregler skal fremvise gyldigt kreditkort ved check-in på hotellet. Hotellet registrerer kortinformationen, men kommer ikke til at trække penge fra kortet uden kortindehaveren tilladelse.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections