Tyrkiets sydkyst, Turkiet

Lucky 5 Star

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 10 år
Laveste pris:
Barn fra:

Lucky 5 Star

Uspecificeret hotel med All Inclusive!

Vil du tage på ferie med rabat? Så prøv lykken med Lucky 5 Star. Når du bestiller Lucky 5 Star, garanterer vi, at du kommer til et, ifølge destinationslandets lokale bestemmelser, 5-stjernet hotel. Generelt kommer du til et hotel som ikke indgår i vores program. De hoteller du kommer til tilhører oftest de billigere alternativerne i respektive kategori. Du bestemmer hvilken lufthavn du vil rejse til, vi vælger destinationen!

I din pris indgår selvfølgelig All Inclusive!

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Vores Collections