Nyhed

Sunny Beach, Bulgarien

Mercury Hotel

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
150 m 
Centrum
100 meter 

Supercentralt i populære og livlige Sunny Beach

På Mercury bor du supercentralt midt i livlige Sunny Beach. Der er blot 150 meter til stranden og ligeså til Sunny Beach mest berømte gade, Blomstergaden, der betragtes som byens absolutte centrum.

Beliggenheden er fantastisk, og du bor ganske enkelt midt i smørhullet, og vigtigst af alt, så er her en behagelig afslappet feriestemning. Der er en dejlig ro på hotellets område, hvor den lille have og poolområdet er hotellet naturlige samlingspunkt, og her er både pool og børnepool.

Indretningen på Mercury er som et træde ind i en lille tidslomme, og hvis du er tilhænger af retro og gode solide træmøbler, vil du blive begejstret for hotellet som har sin helt egen stil. I stedet for at indrettet med nye møbler, har hotellet valgt at holde fast i det udtryk og den stilen der var i østlandene i 70´erne og 80´erne med solide, rigt ornamenterede og udskårne møbler, blomstret tapet, lysekroner, mørkt marmor, brunlige nuancer og sorte lædersofaer.

Du har All Inclusive på din ferie her, og udover det herligt belejlige ved at alle måltiderne kan nydes på hotellet og du derved slipper for at finde nye spisesteder hver dag, så behøver du heller ikke have kort og kontanter med dig overalt, da mad og drikke jo er betalt hjemmefra.

Mercury er en del af Nazars Value Collection-hoteller, som er prisvenlige hoteller med god standard.

Slap af ved poolen

Området ved poolen er hotellets lille hjerte og her er en afslappet feriestemning. Her er både pool og en stor børnepool samt masser af solsenge, så du kan ligge og dase dagen lang.

Der er blot 150 meter fra Mercury Sunny Beach til Sunny Beachs lange, store, brede sandstrand, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i Sortehavet. Langs den syv km lange strand ligger også den hyggelige og levende strandpromenade, hvor der er liv og glade dage fra tidlig morgen til sen aften.

Slip for at svinge visakortet

Man kommer bare ikke uden om det – All Inclusive er altså bare let, smart og man slipper for konstant at skulle svinge visakortet eller finde pengepungen frem.

På Mercury har du All Inclusive og udover dagens tre måltider er også langt de fleste drikkevarer inkluderet ligesom der også er flere snacks i løbet af dagen. I restauranten kan du enten sidde indendørs, eller udendørs på terrassen på de massive træbænke, og poolområdet er der et lille snackhjørne hvor der i løbet af dagen serveres lettere snacks som pizza, hot dogs m.m.

Drikkevarer kan du hente i lobbybaren og i cocktailbaren, som begge har åbent fra formiddag til ud på aftenen.

Der er temaaften to aftener om ugen, herunder en bulgarsk og en Middelhavs-aften.

Legeplads og minidisco

Det meste af tiden vil formentlig blive brugt ved og i poolen – der er en almindelig pool og ligeledes en børnepool. Der er en mindre international børneklub, som også afholder minidisco hver aften, samt en lille legeplads, hvor børnene kan lege. 

Shows om aftenen

Om aftenen er der underholdning i baren, hvor der på den lille scene er shows fem gange om ugen, og dette kan være så alsidigt som line dance, bulgarsk folklore og trylleshow.

I løbet af dagen og om aftenen kan du også fordrive tiden med et slag dart, billard eller bordtennis, ligesom der er et lille lokale med et par vægte og træningsmaskiner. Du bor vitterligt lige i smørhullet af Sunny Beach, og så snart du træder udenfor hotellet er der liv, stemning, et hav af butikker, restauranter og barer, så du kommer ikke til at kede dig.

Der er blot 150 meter til stranden og dens livlige strandpromenade, hvor der også er masser af cafeer, souvenirbutikker, juicebarer, isboder samt meget, meget andet.

Der er gratis wifi på hele hotellets område – dette kan dog variere i hastighed.

Mod betaling

Billard

Ren retro-indretning

Værelserne på Mercury er bestemt ikke som hotelværelser er fleste - de fleste hoteller indretter i en ny, moderne stil, når de istandsætter, men stik imod tidens trend med minimalisme og rene liner, så er stilen på Mercury ren retro med solide, ofte ornamenterede møbler, blomstret tapet og brunlige nuancer. Du vil formentlig trække lidt på smilebåndet over indretning, da det ligesom andre steder på hotellet giver en fornemmelse af at være havnet i en lille tidslomme.

Stilen er gennemført til mindste detalje og en sjov kuriositet, som understøtter og fuldender udtrykket er med en mini ghettoblaster på værelset– så hvis du ligger inde med kassettebånd du ej har hørt i årtier, så har du muligheden her.

Der er desuden tv, mini bar (ikke fyldt), elkedel, hårtørrer på badeværelset og gulvtæppe på gulvet. Alle værelserne har balkon.

Mod betaling:

Safety boks, som befinder sig i receptionen

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelset er 26m² og her er to almindelige sengepladser. Hvis der er mere end to personer, sover disse i ekstra senge, som måler 80x180 cm. Her kan bo maks fire personer, heraf maks tre voksne og det er muligt at få børnepris på et barn.

Vær opmærksom på at grundet hotellets meget centrale beliggenhed, må noget støj kunne forventes. WiFi kan variere i hastighed.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (15. juni-1. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter. En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections