Rhodos Town, Rhodos

Oktober Downtown

Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 39 respons
Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 39 respons

Morgenmad indgår i prisen
2 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Nej 
Pool:
Strand
250 m 
Centrum
100 m 

Stilet designhotel i hjertet af Rhodos by

På Oktober Downtown bor du, som navnet antyder, midt i centrum. Herfra har du kun et par hundrede metre til den gamle by og den livlige strand Eli Beach. Wifi kan gratis benyttes i lobbyen.

Dette moderne og stilrene designhotel med moderne møbler og flotte detaljer henvender sig hovedsageligt til det voksne publikum.

Trafik, barer og gadeliv kan forstyrre i højsæsonen.

Et stenkast fra den populære strand Elli Beach

Oktober Downtown ligger på den bedste beliggenhed i centrale Rhodos by, og kun få hundrede metre fra den enormt populære strand Elli Beach. Her er der altid liv og mange mennesker og du har både solsenge, parasoller, vandsport og en hel del restauranter og barer at vælge i mellem. Stranden består af små sten og det skønne, klare vand bliver hurtigt dybt. 

På hotelområdet findes der en lille lavvandet pool (50-70 cm dyb) med solsenge linet op rundt omkring og poolhåndklæder kan man låne gratis af hotellet.

Morgenmadsbuffet ved poolterrassen

En kontinental morgenmadsbuffet indgår i prisen og kaffe, juice og te er også inkluderet. Morgenmaden kan nydes udendørs eller ved den dejlige terrasse ved poolen. 

I baren serveres der drikkevarer fra morgen til aften og i løbet af dagen kan du endda også bestille enkle retter. 

Hotellet ligger midt i centrale Rhodos by hvor der findes en masse restauranter og barer og et udsøgt natteliv – så Oktober er faktisk den perfekte base for dig som elsker at prøve nye, gode restauranter hver aften. 

Mod betaling

Mad og drikkevarer udover morgenmad.

Rene og moderne værelser

Helt ligesom resten af hotellet er værelserne meget stilrene og moderne og de er indrettede med flotte møbler i behagelige farver. 

Alle værelser har minikøleskab, pengeskab, tv, balkon, fliselagt gulv og på badeværelset er der en brusekabine og en hårtørrer. Værelserne vender enten ud mod gaden, nabohotellet eller andre bygninger – hotellet fordeler værelserne så man kan ikke selv vælge udsigten.

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelset på ca 19 m² indeholder to rigtige sengepladser, og her kan to fuldt betalende bo. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra