Side, Tyrkiet

Papaya Apart Hotel

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Pool:
Strand
1 km 
Centrum
1,5 km 

Nyd den hyggelige og afslappede stemning ved poolområdet

Papaya Hotel ligger et lille stykke fra den hyggelige, charmerende og populære by Side.

Der er en hyggelig, afslappet atmosfære omkring poolen, og hotellet ligger i et stille område lidt udenfor Sides centrum, men hvor der er lidt restauranter, minimarkeder m.m.

Det er et hotel uden de store dikkedarer,  lejlighederne er enkelt og funktionelt indrettet og her er pænt og rent.

Morgenmaden, som bliver serveret ved den hotellets lille reaturant/bar ved poolen, er inkluderet i prisen.

For dig, som godt selv kan lide at udforske de lokale markeder og købe lidt lækkerier med tilbage til hotellet, er der kogeplader og køkkenudstyr i lejligheden, så du kan tilberede lidt lækkerier og måske sidde og nyde dem på altanen. 

Poolen er hotellets samlingspunkt

Poolen er hotellets samlingspunkt

Poolen som ligger i midten af hotellets lejlighedsblokke er indbydende, og et populært samlingspunkt, da det også er her Papaya hotels lille bar ligger, og der er derfor en levende og hyggelig stemning det meste af dagen og ud på aftenen.

Der er ca. 1 km. til stranden, hvor du kan tage en forfriskende dukkert.

Da hotellet ikke tilbyder håndklædeservice, anbefaler vi at du medbringer dette hjemmefra.

Hyg dig på hotellet eller udforsk lokalområdet.

Hvis du vil dyste lidt med dine rejsefæller, så kan I tage et slag bordtennis eller se hvem der er bedst til at ramme plet på hotellets dartskive.

For familiens mindste er der en mindre legeplads, samt en lille børnepool.

Udover at udforske Side – både den antikke del og dens mange ruiner samt byens charmerende centrum, så kan I også tage på tur til den nærliggende by, Manavgat.

Fine lejligheder uden de store dikkedarer

Lejlighederne er enkelt indrettet med møbler som måske har set bedre dage, og ikke er de mest moderne, men der er rent og pænt.

Lejligheden har et mindre køkken med kogeplader, basis køkkenudstyr samt et lille køleskab og klinkegulv. På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

Alle lejlighederne har en balkon, en air condition og en safety boks (mod betaling).

Mod betaling: safety boks, wifi og air condition.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Disse værelser er på ca. 45 m² og har to rigtige sengepladser samt en sovesofa. Der kan bo max. tre voksne. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Du har mulighed for at booke dette værelse som et enkeltværelse mod tillæg.  

To-værelseslejlighed, 2-4 personer

Disse lejlighedstyper på ca. 37 m² har et soveværelse med en dobbeltsenge, og i stuen/køkkenalrummet er der to sovesofaer. Der kan bo max. fire voksne. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. 

Treværelseslejlighed, 3-6 personer

I disse rummelige lejligheder på 73 m² kan der bo op til seks personer. Der er et soveværelse med en dobbeltseng, samt et værelse med to enkeltsenge, mens der i stuen/køkkenalrummet er to sovesofaer. Der kan bo max. seks voksne. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende. 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra