Kalithea, Rhodos

Pegasos Beach Rhodes

Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 48 respons
Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 48 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
2,5 km til Faliraki, 13 km til Rhodos by 

Indbydende familiehotel med slående udsigt

Her får du et moderne All Inclusive-hotel, hvor hele familien vil trives. Hotellets hjerte er det hyggelige poolområde med det krystalklare, turkisblå hav som baggrund. Der er masser af aktiviteter, en lille vandrutsjebane, børneklub og et indbydende wellnesscenter.

All Inclusive indgår i prisen, så du er aldrig langt fra svalende drikkevarer. Fra Pegasos Beach er der bare 2,5 km til det populære ferieområde Faliraki og 13 km til pulserende Rhodos by.

Personalet har stor erfaring og mange har arbejdet på hotellet i mere end 20 år.

Bemærk at Pegasos Beach på Rhodos er et selvstændigt hotel, som ikke indgår i samme kæde som vores Pegasos-hoteller i Tyrkiet.

Et stenkast fra turkisblåt hav

Pegasos Beach ligger fantastisk, direkte ved en smuk strand med krystalklart vand. Den lavvandede strand består mest af sand, men også af grus og småsten. På stranden er der solsenge og parasoller mod betaling. Hvis du trænger til en pause fra solsengen, finder du her flere forskellige former for vandsport mod betaling.

Der er også et skønt poolområde, som indbyder til langsomme dage i solen. Her får du, ud over poolen, en separat børnepool og en lille vandrutsjebane til glæde for alle vandhunde. Solsenge og parasoller står klar langs poolkanten, samt en bar, som serverer drikkevarer, som indgår i All Inclusive-programmet. Der er desuden fine græsområder rundt omkring på hotellområdet, hvor du også kan nyde solen og slappe af.

Badehåndklæder til pool og strand kan lånes gratis på hotellet.

All Inclusive – topmålet af bekvemmelighed

All Inclusive er nemt og bekvemt for hele familien, og på Pegasos Beach får du et bredt og varieret All Inclusive-program. Hovedmåltiderne serveres som buffet i hovedrestauranten, og der er desuden en snackbar ved poolen, som serverer enkle retter, som pizza og vafler, i løbet af dagen fra maj til oktober. Is indgår også i All Inclusive-programmet på visse tidspunkter på dagen. 

Til frokost og aftensmad indgår vand, sodavand samt øl og vin af lokale mærker, og poolbaren serverer vand, sodavand, kaffe, te og lokale alkoholiske drikkevarer kl. 10.00-01.00, mens baren serverer det samme i tidsrummet kl. 17.00–01.00. Bemærk venligst, at All Inclusive kun gælder til kl. 23.30 efter dette tidspunkt koster drikkevarer ekstra.

Til aftenmad er der dresscode, som indebærer at du bør være passende klædt, badetøj er ikke tilladt og mænd forventes at bære lange bukser.

Tennis, børneklub og wellnesscenter

Når du holder ferie på Pegasos Beach, får du et fint udbud af aktiviteter, og du vælger selv, om du vil give den fuld gas eller slappe helt af – her er noget for alle!

Du kan prøve alt lige fra basketball, cykling og billard (alle tre mod betaling) til  beachvolley, dart, tennis (oplyst bane koster ekstra) og bordtennis. På stranden findes flere former for vandsport mod betaling.

Der er gratis wifi på hele hotelområdet samt på stranden og på værelserne. I det skønne wellnesscenter er der både sauna og forskellige former for spabehandlinger – alt i wellnesscentret er mod betaling. Hotellets animationsteam arrangerer forskellige aktiviteter for børn og voksne samt underholder om aftenen med fx live musik.

For børnene er der både international børneklub, minidisco og en lille legeplads! Bemærk at Pegasos Beach på Rhodos er et selvstændigt hotel, som ikke indgår i samme kæde som vores Pegasos-hoteller i Tyrkiet, og det er således ikke vores egne skandinaviske børneklubber, som tilbydes her.

Indbydende stilren feriebolig med skøn udsigt

På Pegasos Beach bor du i lyse og fine værelser, visse af dem med en fantastisk udsigt over det turkisblå hav. Værelserne har gratis wifi, balkon, laminatgulv, central aircondition i højsæsonen, minikøleskab, deponeringsboks (mod betaling) og fladskærms-tv. Badeværelser har enten brusebad  eller badekar samt hårtørrer.

Dobbeltværelse Plus, 2-3 personer

Dette værelse på ca 25 m² kræver, at mindst to personer betaler fuld pris, og der er plads til maks. tre voksne – mulighed for én børnepris. Værelset har to rigtige senge og en sovesofa på 75x190 cm. Du kan vælge mellem landudsigt eller havudsigt mod et ekstra gebyr. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelse Superior, 2-3 personer

Dette værelse på ca 30 m² kræver, at mindst to personer betaler fuld pris. Plads til maks. to voksne og ét barn – mulighed for én børnepris. Værelset har to rigtige senge og en sovesofa på 75x190 cm. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Familiesuite Plus med havudsigt, 2-4 personer

Familiesuiten på ca 40 m² består af to værelser og kræver, at mindst to personer betaler fuld pris. Plads til maks. fire voksne og mulighed for op til to børnepriser. Værelset har fire rigtige senge og her får du en fantastisk havudsigt.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra